Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Vaslui

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • caut muncitroi necalificati/calificati cu sau fara experienta. munca usora legare fierului pentru stalipi din fier beton. oferim transport munca casa nu oferim cazare doar contra cost mai multe detali la numarul de telefon praga cehia. rog si Ofer seriozitate

 • Caut loc de munca ca inginer! Am terminat facultatea de Hidrotehnica, Geodezie și Inginera Mediului, profil Inginerie Civilă, specializarea ACH. Experiența: 6 luni inginer ofertare Program: Windev Cunoștințe in SICAP

 • 2

  Societate de construcții din Timisoara angajeaza in condițiile legi muncitori - zidari, dulgheri, necalificati. Salarizare in functie de competenta 150 -300 /zi. Pentru cei din provincie se asigura cazare.

 • 2

  Cautam muncitori cu experienta demonstrabila in aplicarea de termosistem fatade de tip plolistiren sau vata bazaltica, cu aplicare decorativei finale, pentru santierele personale di Italia. Oferim contract de munca, salariul atractiv, transport si cazare. Vorbitorii de limba Italiana si/sau permis conducere, vor fi avantajați, dar nu este obligatoriu!

 • 9

  Societate comerciala din Vaslui angajez muncitori în construcții (gresie, faianță, pavele, interioare, etc) cu forme legale și plata la 15 zile. Punctul de lucru este în Vaslui.

 • Societate de constructii angajeaza faiantari, zugravi, instalatori, electricieni,

 • caut zidari pentru belgia

 • Grupul de Firme SAFIR din Vaslui, caută coleg pentru postul de Tehnician electromecanic. Postul este disponibil pentru Fabrica de făină proteică de la Chițcani (reciclarea materiei prime - deșeurile de abator), complet automatizată, unicată în România.Tehnicianul electromecanic montează, reglează și repară aparate și echipamente electrice,mecanice și energetice de toate tipurile. Candidatul ideal: Absolvent studii medii sau profesionale, cunoștințe tehnice solide ale instalațiilor electrice și echipamentelor mecanice; Experiență în câmpul muncii min. 1 an; Spirit de echipă, seriozitate și punctualitate în rezolvarea sarcinilor; Preocupare pentru perfecționarea pregătirii profesionale; Permis de conducere categoria B. Descrierea jobului Asigură mentenanță instalațiilor și echipamentelor mecanice din cadrul fabricii de făină proteică; Controlează periodic instalațiile aflate în locațiile fabricii de făină proteică; Urmărește și respectă planul de mentenanță în ceea ce privește funcționarea în parametrii tehnici optimi ai instalațiilor și echipamentelor electrice/ mecanice; Realizează rapoartele de mentenanță generală preventivă și corectivă precum și fișele pentru intervențiile corective efectuate la instalațiile și echipamentelor din firmă și răspunde de calitatea lucrărilor executate. Beneficii: Pachet salarial atractiv (salariu fix + spor de specificitate + tichete de masă + bonusuri de performanță); Masă caldă pe zi inclusă, pachet de carne /pe săptămâna lucrată; Asigurare transport sau decontare transport (75% din contravaloare abonament) Alte tipuri de beneficii vor fi detaliate în cadrul interviului de recrutare/ofertă de angajare.

 • Grupul de Firme SAFIR din Vaslui, caută colegi pentru postul de Lăcătuș mecanic, în cadrul Departamentului Mentenanță. Candidatul ideal: absolvent studii medii sau profesionale tehnice de profil lăcătuș mecanic sau mecanic de intreținere și reparații; experiență în domeniu- min. 1 an; îndemânare, precizie, rigurozitate; spirit de observație, viteza de reacție; preocupare pentru perfec ionare; rezistență la condițiile specifice de muncă la nivelul Departamentului Abator. Activitatea constă în: realizarea lucrărilor de între inere i repara ii ori de câte ori este nevoie asupra utilajelor în vederea asigurării funcționalității acestora; urmărește și respectă planul de mentenanță comunicat de superiorul ierarhic; diagnostichează, prin testări func ionale i prin măsurare cu dispozitive de măsură, concordan a între parametrii de lucru i cerin ele func ionale; efectuează intervenții la nivelul echipamentelor și utilajelor respectând prevederile legale și procedurile implementate la nivelul organizației. Beneficii: pachet salarial atractiv (salariu fix + tichete de masă + bonusuri de performanță) masă caldă pe zi inclusă, pachet de carne /pe săptămâna lucrată asigurare transport sau decontare transport (75% din contravaloare abonament) programe de instruire alte tipuri de beneficii vor fi detaliate in cadrul interviului de recrutare/oferte de angajare Descrierea companiei Grupul de Firme Safir este o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu o tradi ie în activitate de peste 30 de ani. În această perioadă afacerea s-a dezvoltat ca un lan de produc ie integrat care include o fabrică de nutre uri, 4 ferme proprii pentru pui cu cre tere normală i lentă (singurul pui cu standard de cre tere Beter Leven 1* din România), un abator de păsări, o fabrică de prelucrare cu produse din carne de pui (100% carne de pui i condimente naturale) si o fabrică de făinuri proteice. Toată activitatea dezvoltată în cei peste 30 de ani a avut în centru carnea de pasăre, tradi ia gustului adevărat de pui, lucrurile făcute bine i transparent. https://www.safir.ro/

 • 1

  Angajam pesonal calificat sudori si lacatusi mecanici in domeniul confectiilor metalice Candidatul ideal - Experienta in domeniul confectiilor mecanice - Studiimediitehnicesaucalificaretehnica de specialitate; - Cunostintebune in domeniulinstalatiilorsanitare; - Orientaretehnica, dexteritatemanuala, indemanare, atentie la detalii; - Responsabilitate, spirit de echipa, loialitate; - Abilitati de comunicaresirelationareinterumana; - Memoriebuna, inteligentasiatentiedistributiva. Oferta: - Pachetsalarialmotivant; - Mediu de lucruplacut; - Echipatanarasiprofesionista; - Stabilitatealocului de munca, echipa in dezvoltare; - Altebeneficii. Cereremsioferimseriozitatesiresponsabilitate.

 • 4

  angajez zidari zugravi meseriasi muncitori necalificati in constructi ofer salar bun tel

 • Societate de constructii angajeaza muncitori calificati: Zugravi,instalatori, zidari, faiantari,tencuitori,electricieni

 • -Candidatul ideal - Experienta in domeniul confectiilor metalice - Studiimediitehnicesaucalificaretehnica de specialitate; - Cunostintebune in domeniulinstalatiilorsanitare; - Orientaretehnica, dexteritatemanuala, indemanare, atentie la detalii; - Responsabilitate, spirit de echipa, loialitate; - Abilitati de comunicaresirelationareinterumana; - Memoriebuna, inteligentasiatentiedistributiva. Oferta: - Pachetsalarialmotivant; - Mediu de lucruplacut; - Echipatanarasiprofesionista; - Stabilitatealocului de munca, echipa in dezvoltare; - Altebeneficii. Cereremsioferimseriozitatesiresponsabilitate.

 • 1

  caut zidari pentru Belgia

 • 3

  Angajam muncitori in construcții calificati si necalificați, cu posibilitatea de calificare la locul de munca. Se ofera cerificat de calificare recunoscut in toata Uniunea Europeana in urmatoarele meserii: *Zidar-Pietrar-Tencuitor, *Zugrav-Ipsosar-Tapetar-Vopsitor, *Dulgher, *Fierar betonist, *Mecanic utilaje, *Electrician constructor, *Instalator apa gaz si centrale termice. Se oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu atractiv și bonusuri în funcție de realizări.

 • 4

  Angajez FERAR, dulgher salariu in functie de experienta,

 • 3

  Angajez muncitori in constructii, montatori gresie si faianta, punct de lucru la Brasov. Salariu:150 lei/zi plus cazare.

 • 3

  Angajez montatori gips carton, finisori interioare in construcții!

 • 1

  Angajez pentru Belgia meseriasi in amenajari interioare, exterioare si zidarie.. Cer si ofer seriozitate!! Mai multe detalii la telefon..

 • Salveaza cautarea