Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Covasna doar cu poze

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Doresc să colaborez cu persoane interesate să se inscrie la Oriflame.  Vă puteți suplimenta venitul prin vanzarea produselor din catalog, câștigând un procent de până la 40 %. Puteți beneficia de cadouri și premii în funcție de performanță.  Astept mesaj cu adresa de mail pentru a putea trimite detalii.  Te astept in echipa mea Oriflame!

 • Oferta excelenta in anul 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC

 • Femeie în vârstă de 31 de ani din Sfântu-Gheorghe,județul Covasna,cu bacalaureat.Caut urgent loc de muncă cu un singur schimb, schimbul 1, 8ore pe zi.8 ani experiență și vechime ca femeie de serviciu, menajeră, îngrijitoare clădiri.Operator manual,la ansamblarea montarea pieselor linie operator-Autoliv.Operator mnual:paste făinoase.În prezent tot operator manual,la bomboane.Numărul meu de telefonFiatal 31 éves érettségivel rendelkező Sepsiszentgyörgyi nő.Sürgösen megbízható tisztességes munkahelyet keresek.8 órás munkaprogramal,egy váltással hétfőtől péntekig.8 év tapasztalat és régiség mint takarítónő,bejárónő és kézi csomagoló,termékek gyártása és csomagolása.Most is jelenleg termékek gyártásával és csomagolásával foglalkozom.Elérhetőségi lehetőség ezen a számon.

 • Căutăm Brutar pentru contract de munca in Belgia! Sunt necesare cunoștințe de limba engleza și experiență în domeniu. Angajatorul asigură cazare și încheie contractul de muncă cu toate drepturile conform legislației belgiene în vigoare. NU PERCEPEM COMISION! CV la georgiana.craciun@all-eu-recruitment.com Detalii la 0758 112 429 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • Îmi măresc echipa și sunt în cautare de persoane ambițioase și serioase pentru inscriere la Oriflame.  Singura condiție pentru inscriere este vârsta minimă de 16 ani.  Oriflame oferă oportunitatea unui câștig imediat, cadouri și multe promoții în fiecare campanie.  Vă rog să îmi lăsați un mesaj cu adresa  de mail pentru a vă putea trimite toate detaliile și formularul de înscriere. 

 • Sunt în cautare de persoane cu vârsta minimă de 16 ani pentru înscriere ca și reprezentant Oriflame.  Înscrierea nu te obligă la nimic.  Nu este nevoie sa faci comandă fiecare lună.  Ca si reprezentant îți poți comanda anumite produsele cu mari reduceri, de până la 85-90 %. Poți câștiga un procent (23-40%)din vânzările produselor din catalog.  Plus alte promoții și cadouri din partea companiei. Dacă doriți să primiți toate detaliile, va rog să îmi lăsați un mesaj cu adresa de mail. 

 • ,recrutam part time agenti operatori sondaje pe teren.E o munca frumoasa curata si bine platita.Oferim training gratuit.Se cauta in special studenti/studente .Plata este foarte buna raportat la timpul f flexibil de munca.Pentru detalii sunati la sau trimiteti un mail insotit de judetul adresa si numele dvs cat si nr de telefon pe cinste si corrctitudine si oferim acelasi lucru.Va asteptam in echipa noastra!nr tel colaboratori care doresc să fie operatori de interviu, care au timp și disponibilitatea de a merge din casă în casă purtând discuții cu oamenii despre subiecte de interes public, despre politică, despre societate, despre religie si despre multe alte aspecte care le influențeză viața. Prețul pentru un interviu de minute este de lei net, iar un operator trebuie să facă într-un week-end 10-interviuri. Nu la prieteni, la rude, la sediile de partide, sau pe stradă, ci la casele oamenilor, selectate prin pas statistic. Rezultatele sondajelor sunt date publicității, de aceea munca operatorilor trebuie să fie de calitate, iar aceasta este atent studiată de cercetătorii care coordonează sondajele. Persoanele interesate sunt rugate să trimită datele de contact (nume, adresă, telefon, mail)

 • A Bukaresti Társadalomkutatási Hivatal munkatársait keresi, akik azt akarják, hogy az interjúalanyok, akiknek az ideje és hajlandósága van, hogy haza menjenek, hogy beszéljenek az emberekkel a közérdekű témákról, a politikáról, a társadalomról, a vallásról és sok más kérdésről amelyek befolyásolják életüket. A perces interjú ára lej nettó, és egy üzemeltetőnek hétvégén interjút kell tennie. Nem a barátok, rokonok, pártok, vagy az utcák, hanem az emberek otthonainak, amelyeket statisztikai lépéssel választottak ki. A felmérések eredményeit hirdetik, ezért az üzemeltetők munkájának magas színvonalúnak kell lennie, és ezt a felméréseket koordináló kutatók gondosan tanulmányozzák. Az érdekelt személyeket felkérik, hogy küldje el a kapcsolattartási adatait (név, cím, telefon, Biroul de Cercetări Sociale din București caută colaboratori care doresc să fie operatori de interviu, care au timp și disponibilitatea de a merge din casă în casă purtând discuții cu oamenii despre subiecte de interes public, despre politică, despre societate, despre religie si despre multe alte aspecte care le influențeză viața. Prețul pentru un interviu de minute este de lei net, iar un operator trebuie să facă într-un week-end interviuri. Nu la prieteni, la rude, la sediile de partide, sau pe stradă, ci la casele oamenilor, selectate prin pas statistic. Rezultatele sondajelor sunt date publicității, de aceea munca operatorilor trebuie să fie de calitate, iar aceasta este atent studiată de cercetătorii care coordonează sondajele. Persoanele interesate sunt rugate să trimită datele de contact (nume, adresă, telefon, mail) la

 • Sunt în cautare de persoane ambițioase, hotărâte și serioase pentru inscriere ca și consultant Oriflame.  Vârsta minimă pentru înregistrare este de 16 ani.  Beneficii: 1. Comision din vânzări un procent cuprins între 23%-40% 2. Cadouri, promoții și reduceri chiar și de 90 % la diferite produse în fiecare campanie  3. Posibilitatea de a incepe propria afacere de la 0, fără investiții financiare  4. Propriul magazin online  Vă rog să îmi lăsați un mesaj cu adresa de mail pentru a vă putea trimite detalii.  Vă aștept în echipa mea!

 • Angajam echipe de zidari pentru lucrari de zidarie din caramida, BCA, placari fatade cu caramida klinker. Pret 15-20 euro/mp in mana. Cazare gratuita, naveta se deconteaza. Daca dati mesaj, lasati-va si numarul de telefon.

 • Caut persoane serioase pentru inscriere ca și consultant Oriflame.  Poți câștiga din vânzarea produselor din catalog, un procent de 23% - 40 % . În plus în fiecare campanie sunt promoții cu produse ce au reduceri foarte mari, până la 90%, beneficiezi de cadouri și premii în funcție de performanță.  Cerințe: 1. Vârsta minimă de 16 ani  2. Responsabilitate  3. Bun vânzător  Pentru a vă putea trimite detalii vă rog să îmi lăsați un mesaj cu adresa de mail. 

 • Inchiriez afacere brutariei functionala cu linie completa de productie. Relatii la telefon.

 • Femeie în vârstă de 31 de ani din Sfântu-Gheorghe Covasna cu bacalaureat. Caut urgent loc de muncă cinstită serioasă cu un singur schimb,schimbul 1, 8ore pe zi. De luni până vineri.8ani experiență și vechime ca femeie de serviciu,îngrijitoare clădiri și menajeră.Operator manual,la ansamblarea montarea pieselor linie volan-volvo Autoliv.Operator manual,paste făinoase. În prezent tot operator manual la bomboane.Numărul meu de telefonFiatal 31 éves érettségivel rendelkező Sepsiszentgyörgyi nő.Sürgösen munkahelyet keresek egy váltással 8 órás munkaprogramal.Hétfötől péntekig.

 • Cont Netflix Premium UltraHD, MERGE SI PE SMART TV SI PE 4K!! Nelimitat pentru 2 ani sau 3 ani!! Sunt conturi de angajat Netflix Cadou. Pretul pentru cel de 2 ani este 160, iar pretul pentru cel de 3 ani este de 190 de lei. Se poate negocia, plata se face in cont bancar IBAN. BT sau Raiffaisen si aveti contul in 15 minute, Se poate negocia. Ambele variante de conturi merg pe 4 dispozitive SIMULTAN! Mai multe informatii va rog mesaj si va voi raspunde instantaneeu! Sau sunati la nr din anunt la orice ora.

 • Salveaza cautarea