Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dambovita doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Bilden angajeaza Operator facturare! Oferim: Pachet salarial si program de lucru atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masa, discount de angajat la produsele distribuite de BILDEN, dezvoltare profesionala si oportunitati de promovare. Cerinte: Studii medii, amabilitate in relatia cu clientii, punctualitate si dorinta de a lucra in echipa. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0730 563 545 sau va asteptam la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A, localitate Crevedia, (langa Buftea, Ilfov).

 • 2

  Bilden angajeaza Vanzator magazin bricolaj! Oferim: Pachet salarial si program de lucru atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masa, discount de angajat la produsele distribuite de BILDEN, dezvoltare profesionala si oportunitati de promovare. Cerinte: Studii medii, amabilitate in relatia cu clientii, punctualitate si dorinta de a lucra in echipa. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0730 563 545 sau va asteptam la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A, localitate Crevedia, (langa Buftea, Ilfov).

 • 6

  Angajez Curier Targoviste - Urgent Cargus Necesita Categoria B - Mercedes Sprinter (Autoutilitara) Full Time Pentru detalii sunati la numarul 0736622258

 • Vino sa faci parte din echipa noastra! Vei castiga multi bani, vei intalni clienti de calitate si te vei simti bine printre noi!Si incepatoarele sunt binevenite! Iti oferim discretie absoluta, conditii foarte bune de munca, siguranta, cazare si multe alte lucruri care te vor face sa te simti bine. Obligatoriu varsta minima 18 ani. Daca ti-am starnit intresul, contacteaza-ne telefonic, whatsapp:0041762518101

 • Executăm lucrări în ori ce domeniu l

 • 1

  Descriere Candidatul ideal - Persoană de încredere; - Abilități bune de coordonare, comunicare și planificare; - Disponibilitate pentru deplasare în zona atribuită; - Disponibilitate de lucru 15 ore/ săptămână; (program PART-TIME) - Cerințe de operare calculator. - Permis conducere categ. B Descrierea jobului - Realizează situația privind numărul de căsuțe poștale, parcurgând aria de responsabilitate alocată. - Angajează distribuitori pentru distributia revistei Kaufland in cutiile postale, fiind responsabil de coordonarea și supravegherea activităților de distribuție din teritoriu Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant pentru colegi este una dintre prioritățile noastre. Pe lângă tichete de masă, asigurări voluntare de sănătate, oferim și beneficii ce țin de echilibrul între viața personală și cea profesională. Asteptam cv-le dvs. la adresa de e-mail Vor fi contactați doar candidații care corespund cerințelor menționate mai sus. Descrierea companiei Helen Prest International SRL este o companie înființată în anul 2013, cu capital integral privat românesc, ce își desfășoară activitatea în domeniul serviciilor de furnizare și managementul forței de muncă. Helen Prest International SRL dispune de personal de specialitate cu o solidă pregatire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente. Suntem un colectiv tănar, generator de idei constructive, aflat in permanentă interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților prin serviciile aduse în folosul acestora. Acest lucru este posibil grație calificării, ambiției și orientarii către nou a colectivului nostru.

 • 7

  Cautam bucatar (oferim cazare) din zona Pucioasa, Fieni, Pietrosita, Moroeni pentru Pensiunea Lin Cota 1000. Se lucreaza 7 zile cu 7 libere.

 • Angajam băiat și din provincie pt vulcanizare auto în Crevedia jud DB. ASIGURAM CAZARE! CONTRACT DE MUNCA, SALARIU ATRACTIV+BINUSURI

 • 3

  Pentru Picior de Munte, Șuța Seacă - jud. Dambovita cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • 2

  Recrutam reprezentanti de vanzari pentru distributie de produse bio Life Care. Oferim 20-30% din vanzarile persoanele si pentru persoanele interesate sa devina si coordonatori se pot castiga pana la 20% din vanzarile echipei proprii. Lucram cu plan de afacere multi level marketing. Relatii: telefon 0727.39.47.37 sau email:

 • Dețin permis cat B am calificare și atestat de tractorist forestier,mecanic agricol, stivuitorist, agent de securitate caut loc de muncă stabil , cer și ofer seriozitate

 • SC MHT EXPERIENCE angajeaza pentru santiere din Bucuresti. Contract de munca, bonuri de masa, decont transport, ore suplimentare platite, posibilitate cazare pentru cei din provincie. Prog. 8 ore/zi, posib. avansare; salariu net: 2400-3500

 • CERINTE: • studii medii • ordonat, capabil de efort fizic de nivel mediu, temperament echilibrat, aspect placut • capacitate de memorare, numarare, identificare erori • experienta in activitati de gestiune RESPONSABILITATI : • livrarea si monitorizarea stocurilor en gross si en-detail; • intretinerea curateniei si ordinii in depozit si pe rampa de incarcare • rezistenta la stress BENEFICII OFERITE - tichete de masa, decont transport Persoanele interesate pot depune CV-ul personal la sediul firmei din Targoviste : strada Calafat nr. 4 transmite CV -ul la nr.tel/fax 0245/611417 , sau e-mail :

 • Agentie recomanda doua ingrijitoarebatrani pentru regim intern. Ambele au experienta, menaj usor, mancare, schimba pampersi! Relatii 0727760960

 • 1

  Candidatul ideal Absolvent de studii medii sau superioare ( mare avantaj studii agricole ) Carnet de conducere categoria B Minimum 1 ani de experienta in vanzari (mare avantaj experienta in domeniul agro) Excelente abilitati de comunicare, prezentare, negociere, planificare, organizare, monitorizare. Asigurarea documentatiei si informatiilor legate de portofoliul de produse gestionat si Colaboreaza cu managerul superior pentru imbunatatirea proceselor de aprovizionare si vanzare Gestionarea grupelor de marfuri si furnizorilor de care va fi responsabil Orientare catre respectarea regulilor si a procedurilor Initiativa, atentie la detalii, capacitate de rezolvare a problemelor Capacitate de planificare, alocare resurse, implementare, organizare si coordonare a activitatii in vederea atingerii obiectivelor stabilite Cunostinte operare MS Ofice (Excel, Wordl, Inet) Descrierea jobului Organizarea activitatii de vanzare, Gestionarea si dezvoltarea portofoliului de clienti Raportari periodice Largirea si intretinerea bazelor de date specifice postului Ofertare, analiza si suport pentru indatoririle de care este responsabil Cooperare proactiva si functionala cu reprezentantii celorlalte departamente in vederea atingerii obiectivelor stabilite si la termen Analizarea evolutiei pietei si identificarea de noi oportunitati de vanzare a produselor Beneficii: Pachet salarial atractiv Mediu de lucru dinamic Posibilitatea de dezvoltare profesionala Un loc de munca sigur, alaturi de o echipa tanara Descrierea companiei Companie stabila si dinamica Doritorii pot lansa un CV pe adresa :

 • sunt seby si va astept sa sunați pentru detalii sunați la nr de telefon 0737403717

 • 1

  Complex Turistic Cerbul Bucegi angajeaza Ospatar si Ajutor Ospatar in regim 24 cu 48. Pot aplica numai persoane dupa 45 de ani aflate in somaj s-au absolventi de orice tip de scoala din promotia de anul trecut. Nu necesita experienta sau studii.

 • Complex Turistic Cerbul Bucegi angajeaza AJUTOR BUCATAR in regim 24 cu 48. Pot aplica numai persoane dupa 45 de ani aflate in somaj s-au absolventi de orice tip de scoala din promotia de anul trecut.

 • Complex Turistic Cerbul Bucegi angajeaza cameriste in regim 24 cu 48. Pot aplica numai persoane dupa 45 de ani aflate in somaj s-au absolventi de orice tip de scoala din promotia de anul trecut.

 • Complex Turistic Cerbul Bucegi angajeaza paznic in regim 24 cu 48. Pot aplica numai persoane dupa 45 de ani aflate in somaj s-au absolventi de orice tip de scoala din promotia de anul trecut. www.cerbul.ro

 • Salveaza cautarea