Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dambovita Crevedia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Am creat Lorivas.ro pentru tine, ca o solutie la nevoile tale! Site-ul Lorivas.ro este "puntea "de legatura intre cei care isi cauta de lucru (menajera, bona, instalatorul, electricianul, etc) si familiile interesate de astfel de servicii, la domiciliul lor. Ai nevoie de o menajera pentru curatenia casei tale, de o bona pentru copilul tau sau poate de un instalator pentru reparatii in casa? Vino pe site-ul Lorivas.ro, creaza-ti un profil de Familie si publica gratuit un anunt, ca sa-ti gasesti persoana potrivita! Alatura-te comunitatii Lorivas si bucura-te de profesionalismul oamenilor de aici si astfel grijile tale vor disparea! Nu ai nevoie de intermediari! Te asteptam pe site! Echipa Lorivas

 • Am creat Lorivas.ro pentru tine, ca o solutie la nevoile tale! Site-ul Lorivas.ro este "puntea "de legatura intre cei care isi cauta de lucru (menajera, bona, instalatorul, electricianul, etc) si familiile interesate de astfel de servicii, la domiciliul lor. Vrei sa-ti gasesti de lucru? Nimic mai simplu, vino pe site-ul Lorivas.ro sa-ti creezi gratuit un profil de Prestator prin care sa te promovezi, iar familiile vor fi incantate sa te gaseasca aici! Alatura-te membrilor Lorivas, specializati in oferirea de servicii pentru familii! Nu te costa nimic si poti avea multe beneficii pe termen lung! Nu ai nevoie de intermediari! Te asteptam pe site! Echipa Lorivas

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la sienico33@yahoo.com ,sau să sunați la 0744983709 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Farmacie in Samurcasi, Jud Dambovita(langa Buftea), cauta asistent de farmacie. Pentru detalii sunati la nr. de telefon: 0763847288/0764093781. Rog seriozitate.

 • Bilden angajeaza Sofer distributie materiale de constructii! Oferim: Pachet salarial si program de lucru atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masa, discount de angajat la produsele distribuite de BILDEN. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0730 563 545 sau va asteptam la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A, localitate Crevedia, (langa Buftea, Ilfov).

 • Firma de paza cu obiectivul in Crevedia, angajeaza agent de paza. Pentru mai multe detalii, astept sa fiu contactat la numarul: 0760547652

 • Altelier mobila Crevedia angajez muncitor cu sau fara experienta din zona Crevedia, Buftea, Mogosoaia.

 • Angajam Agent vanzari B2B - Materiale de constructii. Oferim: - Pachet salarial si program de lucru atractiv; - Masina de serviciu; - Laptop si telefon mobil; - Bonusuri motivante si beneficii in functie de vanzarile realizate; - Bonuri de masa; - Discount de angajat la produsele distribuite de BILDEN; - Dezvoltare profesionala. Atributii, sarcini si responsabilitati: - Administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti pe zona alocata (constructori, revanzatori, clienti finali, etc); - Prospectarea pietei si promovarea produselor companiei (materiale de constructii si finisaje); - Obtinerea comenzilor si contractelor, negocierea modalitatilor de plata, termenelor de livrare si de plata, respectand procedurile firmei; - Intocmirea de oferte sau alte documente, urmarirea ofertelor, incheierea de contracte, finalizarea lor pana la incasare; - Analizarea cerintelor clientilor si acordarea consultantei privind caracteristicile produselor si conditiilor de vanzare; - Viziteaza si pastreaza direct si constant legatura cu clientii. Cerinte: – Experienta in promovarea si vanzarea produselor din domeniul distributiei materialelor pentru constructii, minim 2 ani; – Studii medii sau superioare; – Abilitati de comunicare si negociere; – Abilitati operare PC; – Permis conducere categoria B; – Disponibilitate pentru deplasari; – Orientare catre client; Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0730 563 545 sau va asteptam la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A, localitate Crevedia, (langa Buftea, Ilfov).

 • Bilden angajeaza Muncitor necalificat! Oferim: Pachet salarial si program de lucru atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masa, discount de angajat la produsele distribuite de BILDEN. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0730 563 545 sau va asteptam la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A, localitate Crevedia (langa Buftea, Ilfov).

 • SC Vitall SRL angajeaza pentru punctul de lucru din Crevedia, jud. Dambovita mecanic si electrician. Oferim: - salariu motivant + bonus de performanta - bonuri de masa 15 lei/bon; - alte beneficii: prima Craciun, Paste, concediu de odihna. Cerinte: - calificare in domeniu; - persoana serioasa, punctuala, orientata spre rezultat, organizata.

 • SC Vitall SRL angajeaza pentru Abatorul de pasari din Crevedia, Operator abatorizare pasari. Oferim: - salariu motivant + bonusuri de performanta; - bonuri de masa in valoare de 15 lei/bon; - alte beneficii: prima de Paste, Craciun si concediu; - oferim transport pentru zona Titu si Cocorasti Colt, Prahova.

 • Salveaza cautarea