Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dambovita Gaesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajam sofer comunitate C+E! Se lucreaza la prelata. Nu se schimba camionul sau remorca. Perioada se stabileste de comun acord. Oferim 2600e. Se intocmeste act aditional pentru diurna.Se lucreaza doar la program de luni pana vineri! Alte detalii le stabilim la telefon! Suntem o firma mica si ne dorim seriozitate!

 • 1

  Angajam sofer C+E pentru comunitate. Se lucreaza la prelata, nu se schimba remorca sau camionul. Perioada de lucru se stabileste de comun acord. Se lucreaza doar la program, diurna 70 euro all in. Cerem si oferim seriozitate.

 • 3

  Angajam sofer cat C+E transporintern salariu atractiv

 • Beneficii: asiguram transport pentru persoanele din provincie - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3900 lei! Cerinte minime 8 clase. Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate. Pentru interviu va rugam sa ne contactati pe whats##app - zero sapte doi trei opt sapte sapte unu cinci doi

 • 5

  Sc.Pocaviso Prodcom partener orange, angajeaza agenti vanzari d2d in judetul Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Teleorman Job-ul consta in promovarea si vinderea serviciilor fixe orange(televiziune, voce si internet). Deplasarea se face cu masina firmei. se incheie contract in care se ofera salariu fix+ comision atractiv pt fiecare contract activat. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

 • SC Angajeaza sofer cat C si E cu atestat transport marfa pentru curse tur, retur Turcia salariu atractiv

 • 1

  Candidatul ideal: -atitudine proactiva -spirit de echipa si atentie -disponibilitate de lucru in ture Atributii: -efectueaza receptii/livrari marfa -verifica intrarile si iesirile din depozit -coordoneaza oamenii din subordine Beneficii: - Salariu in functie de experienta - Tiechete de masa 300 lei - Bonus productivitate - Ore suplimentare platite - Asigurare medicala Regina Maria - Contract de munca perioada nedeterminata Program: Luni-Vineri, 8 ore Locatie: KM23 A1 (Bolintin Deal)

 • 1

  Societate noastra cu sediul in Gaesti , ce are ca activitate comertul cu produse alimentare, detergenti, bauturi alcoolice si non-alcoolice, angajeaza manipulanti marfuri. Se ofera pachet salarial motivant ce include tichete de masa in valoare de 400ron/luna si bonusuri anuale. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la nr. de telefon .

 • 1

  Firma de intermediere financiara din Gaesti, cauta colaboratori part time/full-time pentru vanzari credite nevoi personale/ipotecare. Daca te consideri o persoana dinamica, inclinata spre succes, iti place sa comunici si esti capabila de a atrage clienti pentru vanzarea creditelor, te asteptam in echipa noastra. Noi iti oferim castiguri considerabile garantate. Ne poti contacta telefonic pentru detalii suplimentare la numarul de telefon din anunț sau trimite CV pe adresa de mail

 • 3

  Angajam muncitori in vederea initierii ca operatori pe masini de tricotat SHIMA SEIKI, muncitori pe masini de incheiat tricot KETT Cerinte: - seriosi, ordonati, disciplinati, -persoane disponibile pentru lucrul in schimburi Oferim: - salariu ( suma se discuta la interviu ) cu posibilitate de crestere in functie de performanta; - se asigura transport gratuit din diferite localitati invecinate orasului Gaesti ( rute prestabilite ) - tickete de masa - spor ore suplimentare - spor de noapte - plata la timp a salariului Pentru informatii telefonati la numarul din anunt. Pentru trimitere C.V. la e-mail: hr.gaesti@ trerofashion.ro

 • Linie de productie termopane marca Sahintek aproape noua, a fost folosita aprox. 1 an. Se vinde completa nu separat. Utilajele se afla in Loc.Gaesti.

 • 16

  Angajez șofer categoria b cu experiență. De preferință sa locuiască în Găești. Vârsta peste35 ani. Salariul de 2000 net.

 • 2

  Angajez mecanic auto. Detalii la telefon0723438251

 • 1

  Sc angajeaza muncitor pentru productia prefabricate beton. program de la 7.30-16.30. salariu de la 2000 ron net la 3500 ron in functie de seriozitate si implicare . detalii la sediu oras Gaesti str Robanesti nr 3.

 • 2

  Angajez 2 șoferi profesionisti pentru comunitate, curse Spania-Germania, Spania-Belgia Salariu+diurna 2500 /luna. Plata la 2 săptămâni Detalii la nr

 • Fast - Food "La Atena" caută persoane cu sau fără experiență în domeniu. Oferim salariu net cuprins între 1800-2000 lei cu posibilitatea de a deconta naveta. Persoanele cu experiență în domeniu au prioritate. Se asigură însă și specializarea la locul de muncă. De asemenea oferim și alte facilități negociabile la interviu. Seriozitatea este foarte importantă. Vă rugăm să ne contactați doar telefonic la nr:

 • Angajez personal vulcanizare auto-tir și mecanic pt reglarea geometriei în oraș Găești. Șalariu atractiv. Relații la telefon

 • 2

  LA SIPOTUL NOU SRL- Jud. Dambovita, Gaesti angajeaza 2 posturi ajutor bucatar Cod COR 941101 si 2 posturi lucrator bucatarie ( spalator vase mari ) Cod COR 941201. CV-urile se depun pana la data de 3 iunie 2021, iar selectia / interviul va avea loc in data de 04.06. 2021 . Relatii pentru depunerea CV-urilor / informatii despre selectie/ interviu la tel: .

 • Mairon Galati angajeaza sofer profesionist pentru punctul de lucru din Gaesti, jud Dambovita. Cerințe: - Minim 5 ani experiență în aceeași poziție - Permis de conducere categoriile C, E - Atestat șofer profesionist transport mărfuri generale - Card pentru tahograf digital - Cunoștințe minime de mecanică auto și întreținere a autocamioanelor - Cazier judiciar și auto Responsabilități: - Transportă mărfuri industriale (produse metalurgice) - Comunică permanent cu privire la deplasarea pe ruta stabilită (locație, grafic de timp, eventuale nereguli aparute) - Respectă timpii corespunzători de livrare și de descarcare - Respectă indicațiile cu privire la punctele de alimentare cu carburant Vă așteptăm să vă prezentați la sediul din Str 13 Decembrie, nr 208, Gaesti, jud. Dambovita sau obțineți mai multe informatii la tel. - în timpul programului de lucru 8:00 - 16:30 (în zilele lucrătoare)

 • Salveaza cautarea