Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dambovita Titu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez sofer bascula 40 TO,cu minim de experienta ,obligatoriu atestat,respectarea timpilor de odihna si condus,disponibilitate la program .Societatea are garajul in loc Titu,Dambovita.Ca salarizare...cat muncesti atata primesti,pornind de la un salariu de baza ,plus alte facilitati.

 • Operator mase plastice prin injectie, fete si baieti pentru a realiza piese de plastic pentru frigiderele Arctic. Salariu 2000 Ron net+transport gratuit Telefon: 0245651830 E-mail: office@plasticom.ro

 • Agentie pariuri sportive, angajam casiere, pentru Titu. Pentru detalii suplimentare : Adriana 0733170724

 • Caut loc de munca in orasul Titu,am 23 de ani,experienta in comert.

 • Caut loc de munca in orasul Titu sau imprejurimi,am 22 de ani,sunt o persoana sociabila,corecta,serioasa,am experienta in comert 1 an si jumatate,insa caut angajare si in alte domenii,nu neaparat in comert.

 • Caut loc de munca in orasul Titu sau in apropiere,am 22 de ani,experienta in comert.

 • SECURITAS SERVICES ROMANIA, companie multinationala, este in cautare de Agenti de Securitate pentru obiective din zona TITU si localitatile limitrofe Responsabilitati: Activitati de paza si patrulare Asigura activitatea de raportare asupra evenimentelor; Cerinte: Studii medii – liceul, Atestat / Certificat agent securitate/paza-constituie avantaj Atentie/ vigilenta, spirit de observatie, rapiditate in actiuni si in transmiterea informatiilor, Disponibilitatea de a lucra in ture Beneficii: Mediu de lucru tanar si dinamic; Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; Program de lucru flexibil; Pachet salarial motivant– asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0743057033

 • Caut loc de munca ca pizzar , ajutor bucatar , sau operare calculator , învăț repede . Sunt serios si responsabil .

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe tiruri cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • RPG Security angajeaza agenti de paza din tara, pentru obiective de tip comercial situate in Bucuresti. Se ofera cazare in Bucuresti. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint de 6,5 lei pe ora. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. Conditii cerute - virsta maxima 55 de ani , minim 8 clase, cazier curat, fara probleme de comportament. Pentru programare interviu sunati la tel 0773937051 Moise Marian.

 • RPG Security angajeaza agenti securitate, Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint situate in Bucuresti si Ilfov. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania. avind o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de securitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • Angajez bona în orașul Titu , m-ai multe detalii la telefon 0785673070

 • RPG Security angajeaza agenti de securitate din tara. Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint in Bucuresti si Ilfov. Tariful oferit pentru agentii de paza este intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectare contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania, cu o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de se4curitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • Salveaza cautarea