Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru fabrica situata in Rm Sarat.. Cerinte: - studii absolvite in domeniu; - cunostinte pachet Office; - experienta pe un post similar minim 5 ani; - cunostinte privind legislatia din domeniu. Responsabilitatile postului: - intocmire registru intrari- iesiri; - intocmire registru de casa si jurnal banca; - salarizare; - intocmire declaratii fiscale; - balanta/ bilant contabil - cunostinte program Saga/Sava. Se ofera: salariu motivant- discutat la interviu Program de lucru: luni-vineri- 9:00-17:00. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : 0744668559 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 18

  Caut economist financiar cu sau fara licenta pentru pregatirea documentelor cat si pentru prezenterea-execturea acestora in vederea accesarii de fonduri UE! Conditii economice negociabile! Prezinta un avantaj cunoasterea limbii spaniole! Cei interesati pot trimite CV'urile la adresa de mail specificata!

 • 2

  Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru firma de constructii din Buzau. Cerinte: - studii absolvite in domeniu; - cunostinte pachet Office; - experienta pe un post similar minim 5 ani; - cunostinte privind legislatia din domeniu. Responsabilitatile postului: - intocmire registru intrari- iesiri; - intocmire registru de casa si jurnal banca; - salarizare; - intocmire declaratii fiscale; - balanta contabila si bilant; - cunostinte program Saga/Sava. Se ofera: salariu motivant- in functie de experienta. Program de lucru: luni-vineri- 9:00-17:00. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745 070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 2

  Crestem si ne mai dorim colegi! Vrei sa faci si TU parte din echipa noastra? Trimite-ne acum CV-ul tau! Daca esti in cautarea unui loc de munca in domeniul economic, aici este locul ideal in care sa inveti si sa te dezvolti! Ce dorim de la tine? - Studii medii (Liceul Economic reprezinta un avantaj); - Bune cunostinte de utilizare MS Office (Excel, Word, Outlook); - Abilitati de planificare si organizare; - Persoana dinamica orientata spre rezultat; - Spirit de echipa - deschidere, comunicare, cooperare; Ce iti oferim noi? - Salariu motivant; - Bonusari suplimentare/ ocazionale, in functie de performante; - Oportunitati de dezvoltare a carierei in cadrul organizatiei; - Mediu de lucru placut; - Sansa de a face parte dintr-o echipa cu o pregatire profesionala solida, dinamica si motivata; - Program flexibil; Descrierea companiei Firma de consultanta fiscala si expertiza contabila, avand divizii dedicate (PFA, SRL, Procedura fiscala, HR & salarizare) in diverse domenii precum: prestari servicii medicale, consultanta, imobiliare, productie, comert, farmaceutice si altele, angajeaza pentru sediul din Buzau. Te asteptam in echipa noastra!

 • Economist tin evidenta contabila completa pentru toate tipurile de societati.

 • 8

  Firma de constructii din Buzau angajeaza mecanici utilaje (excavatorist- 5 locuri, buldoexcavatorist-5 locuri) pentru santier FAGARAS, BUZAU, FOCSANI. Se ofera salariu atractiv, cazare, mancare si transport.

 • Salveaza cautarea