Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Hunedoara

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Expert contabil și judiciar cu experiență de peste 20 ani în activitatea financiar-contabilă prestează servicii profesionale în următoarele domenii: *Contabilitate: - evidență contabilă completă(de la evidență primară și state de plată pentru angajați până la Situații financiare anuale); - refaceri și corectări de evidențe contabile întocmite deficitar, - evidențe contabile restante, etc - analiza sistemului contabil al entității; - elaborarea manualelor de proceduri contabile, etc. * Fiscalitate: - depunere on-line(cu semnătură electronică) a declarațiilor fiscale lunare, trimestriale și anuale, la termen(curente) sau restante precum și a declarațiilor rectificative(unde este cazul); - consultanță și optimizare fiscală; - consolidarea profitului fiscal. * Management: - elaborează modele și rapoarte de analiză economico-financiară personalizate în funcție de volumul activității, forma de organizare și obiectul de activitate al clientului; - analiza riscului de insolvabilitate și faliment (modelul Z al lui Altman). - managementul riscurilor, etc. * Expertiză contabilă: - expertiză contabilă judiciară; - expertiză contabilă amiabilă, de exemplu expertiza contabilă solicitată de O.R.C. pentru majorarea de capital social în cazul încorporării rezervelor sau cu valoarea acordată de întreprinzător cu titlu împrumut. Anunțul se adresează în primul rând societăților, dar și asociațiilor și organizațiilor non-profit precum și persoanelor fizice care desfășoară activitate economică ca p.f.a., I.I sau a.f.

  • 5

    Societate comerciala din Deva angajeaza ajutor contabil! Cerinte minime : -minim studii medii de specialitate in domeniul economic -cunostinte contabilitate primara : casa,banca,facturare,gestiune,NIR,etc -cunostinte operare PC -persoana serioasa , meticuloasa, ordonata, organizata Responsabilitati : -culegere si operare date calculator -contabilitate primara si gestiune -verificare stocuri gestiuni -intocmire evidente financiar-contabile -diverse activitati administrative CV-le se pot trimite la adresa :

  • Angajam CONTABIL cu experiența Cerințe: Experienta in domeniu, organizare, responsabilitate, seriozitate. Condiții: Responsabilități: Inregistrare documente in contabilitate, extrase , consumuri , facturare Program de lucru de 8 ore/zi de Luni pana Vineri. Salariu Motivant. Cv-urile se vor trimite pe adresa Telef. Contact

  • Angajez contabil cu experiența în domeniu , toate detaliile se discută la telefon!

  • Salveaza cautarea