Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Mures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Firma de transport marfa din Tg. Mures angajeaza economist. Asteptam cv-urile pe adresa de mail sau la sediul firmei strada Voinicenilor nr. 35

  • Cerinte : Studii medii sau superioare in domeniul economic; Experienta: minim 3 ani in functia de contabil, intr-o companie de productie, in cadrul departmentului de contabilitate. Cunostinte bune de contabilitate Cunostinte temeinice de operare PC: Windows, Ms Office, , Excel nivel avansat, Word, Outlook Express, Internet), foarte bune cunostinte programe de contabilitate, cunostinte de ERP. Responsabilitate si acuratete; abilitati de organizare si planificare; - Activitatea presupune operarea si inregistrarea documentelor în contabilitate, verificarea evidentelor contabile ; Asteptam CV-urile dvs. la adresa de email: . Daca indepliniti criteriile pentru aceasta pozitie va vom contacta pentru a stabili un prim interviu. Salariul se discuta in cadrul interviului. Programul de lucru: de luni pana vineri, de la ora 08:00 la 16:00.

  • Angajam contabil de gestiune alimentara. Cerinte: - studii superioare finalizate; - minim 1 an experienta pe un post similar; Atributii: - verificarea aplicata a gestiunii alimentare pentru restaurante; - gestionarea comenzilor catre furnizori si bucataria proprie; - inventarierea lunara a restaurantelor; - verificarea saptamanala a managerilor de unitate. Oferim: pachet salar atractiv, mediu de lucru placut intr-o echipa serioasa si responsabila, posibilitatea de avansare atat pe plan profesional, cat si pe plan financiar.

  • Cerinte: - Studii superioare; - Experienta in domeniul salarizarii constituie avantaj; - Bune cunostinte in legislatia muncii si salarizare; - Cunostinte de operare calculator (MS Office, Internet); - Preocupare permanenta pentru actualizarea cunostintelor in functie de schimbarile legislatiei in domeniu; Beneficii: - oportunitati de dezvoltare profesionala; - pachet salarial motivant; Program de lucru: Luni Vineri, 8 ore/zi; Cei interesati sunt rugati sa trimita CV-ul in privat sau se poate trimite la adresa de email: resurseumane @ stera.ro Persoanele selectate vor fi contactate pentru a participa la un interviu.

  • Salveaza cautarea