Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Finante contabilitate Prahova Persoane

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Economist

  Andy Transportation Systems SRL Andy Transport Group Canada https: angajeaza functionar economic pentru postul de facturare. Contract pe perioada: nedeterminata Tichete de masa, prime de sarbatori. Activitate: -Opereaza documentele finaciar-contabile in programul de contabilitate -Contribuie la elaborarea rapoartelor specifice domeniului de activtate a societatii -Intocmeste situatii contabile Cerinte: -Studii superioare -Operare PC -Limba engleza - nivel mediu-avansat -Limba franceza avantaj

 • 1

  Economist

  Andy Transportation Systems SRL (Andy Transport Canada) angajeaza functionar economic pentru postul de facturare. Principalele responsabilitati ale postului sunt: -Verificarea documentelor si a informatiilor in vederea emiterii facturii in sistemul informatic TMW al companiei; -Emiterea si transmiterea facturilor si a documentelor justificative catre clienti; -Operare documentele finaciar-contabile in programul de contabilitate; -Indeplineste si alte atributii din fisa postului Cerinte post: -Spirit de observatie, rabdare si viteza de reactie -Capacitate de analiza si sinteza, persoana ordonata -Experienta si studiile superioare de specialitate; constituie un avantaj dar nu reprezinta un factor decisiv -Operare PC -Limba engleza - nivel mediu-avansat obligatoriu -Limba franceza avantaj Oferim: Program avansat de integrare organizationala asistata. Program de mentoring. Tichete de masa, prime de sarbatori. Contract pe perioada: nedeterminata Oportunitati de avansare

 • 4

  Economist- contabilitate

  Economista, A.S.E. Bucuresti, media de licenta 9.00, cu experienta in contabilitatea generala, soft-uri folosite Win- Mentor, Ciel, Saga , Fox-Pro- gestiunea bazelor de date, avand cunostinte de fiscalitate si lb. engleza, doresc angajare in domeniu. Ofer si pretind seriozitate. Tel. 0734062710.

 • Angajez contabil pentru o firma agricola

  Caut contabil pentru firma agricola, zona Bucov, județ Prahova. Acceptam si fara experienta, oferim contract de munca si salariu motivant de 1.000 euro

 • operator introducere, validare si prelucrare date

  SC VOIPAN SIL SRL angajeaza Operator introducere, validare si prelucrare date Cerinte - Studii medii ,superioare; - Experienta constituie un avantaj; - Disponibilitate pentru lucru in program schimbul 2 de la ora 15.00-23.00; - Foarte bune abilitati de organizare si planificare; - Persoana organizata, atenta la detalii, responsabila; - Bune cunostinte de operare PC ( Word, Excel); Atributii - Introduce documentele primare ( comenzi, facturi, avize) in sistemul de operare si le arhiveaza; - Verifica si tine evidenta stocurilor; - Preia telefonic comenzile de la clienti ; - Pastreaza relatia cu departamentul financiar-contabil si departamentul vanzari; - Arhiveaza documentele introduse (facturi, avize); - Verifica jurnalul de vanzari clienti; Se ofera : Salariu atractiv + tichete cadou ( Paste, Craciun, etc) Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de e-mail :

 • Angajam gestionar magazin funerar situat în Ploiești

  Angajam gestionar magazin funerar situat în Ploiești Cerinte: cunoștințe operare PC Cunoștințe operare program SAGA Cunoștințe minime contabilitate primara constituie un avantaj! Relații la telefon:

 • 1

  Angajam gestionar magazin funerar

  Angajam gestionar magazin funerar! Cerinte: cunoștințe operare PC Cunoștințe operare program SAGA Cunoștințe minime contabilitate primara constituie un avantaj! Tel:

 • S.C. DENITUD SRL angajeaza contabil pentru evidenta si operare contabilitate primara

  S.C. DENITUD SRL angajeaza contabil pentru evidenta si operare contabilitate primara si de gestiune. Sediul se afla in Filipestii de Targ Prahova. Salariul este negociabil. Detalii la numarul de telefon: .

 • 13

  Oferta colaborare contabilitate primara

  Birou de contabilitate caută juniori (fara experienta) in vederea colaborării.

 • 2

  Colaborare contabilitate

  Expert contabil activ , caut sa lucrez in colaborare la distanță ,remote, prelucrare documente contabile pana la nivel balanta,salarizare,depunere declaratii financiare.

 • Colaborare contabilitate

  Expert contabil activ , caut sa lucrez in colaborare la distanță ,remote, prelucrare documente contabile pana la nivel balanta,bilant,salarizare,depunere declaratii,situatii financiare.

 • Angajare contabil studii superioare

  Societate comerciala cu profil vanzari marfuri en-gross si en-detail si inchirieri, angajeaza contabil cu studii superioare si vechime minima 5 ani in activitate financiar-contabila, in cadrul serviciului de contabilitate al firmei. Responsabilitati : Asigurarea controlului asupra corectitudinii documentelor conform prevederilor legislatiei in vigoare si a inregistrarilor efectuate conform principiilor contabile; Verificarea documentelor justificate pentru orice operatie care afecteaza patrimoniul societatii; Inregistrarea extraselor bancare si de trezorerie; Inregistrarea facturilor de la furnizori diversi; Inregistrarea imobilizarilor corporale, necorporale si financiare, calculul lunar de amortizare; Inregistrarea si monitorizarea decontarilor cu tertii (furnizori, clienti, buget de stat, salariati), inclusiv urmarirea avansurilor nedecontate; Intocmire si trimitere confirmari solduri parteneri si efectuarea de punctaje atunci cand este cazul. Inregistrarea lunara a statelor de salarii si verificarea informatiilor din soft cu platile efectuate catre salariati.; inregistrarea si calculul concediilor medicale; Intocmire Revisal; Inregistrarea decontarilor in cadrul grupului si cu asociatii si monitorizarea lunara a acestor solduri. Inregistrarea veniturilor si cheltuielilor in avans; Inregistrarea veniturilor si a cheltuielilor financiare si a cheltuielilor cu impozite si taxe; Corectarea erorilor de operare identificate; Solutionarea eventualelor situatii aparute cu privire la activitatea departamentului contabilitate. Verificarea inregistrarilor din gestiuni si generarea bonurilor de consum Intocmirea situatiilor solicitate de catre banci; Intocmirea cererilor pentru FNUASS; Arhivarea documentelor de inchidere lunara; Intocmirea dosarului de inventariere anuala.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova
Salvează căutarea