Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova Persoane

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 765 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Executăm lucrări de amenajări interioare și electrice la prețuri avantajoase și negociabile. Cerem și oferim seriozitate.Nu răspund la mesaje aici, relații doar la telefon.

 • 1

  muncitori legumicultura. barbati femei cupluri. asiguram cazare modesta în rulote.frigider aragaz dus.salariu de la 3500roni la 5000 roni bani in mina lunar.se poate plati si zilnic dupa terminarea programului.pe perioada lunga.informatii doar la telefon.nu avem timp de scris mesaje.valabil doar pentru cei care au mai lucrat in solarii sau sere.la însămânțat.repicat plantat palisat. copilit. nu ca am fost în străinătate la cules.putem si forma muncitori. se negociaza un salariu in crestere odată cu acumularea de experienta. .nu ne deranjează daca aveti si un copil.sint condiții decente .în curte nu in cimp.

 • Doresc angajare , RSTVI - posed autorizatie ISCIR permis cat B , virsta 48 de ani sau stivuitorist

 • Caut loc de munca, în Ploiești . Experienta am ca vânzător ( legume , fructe) , caserita fast food cu grătar, grataragiu:) , piking , ambalator , dar pot lucra in orice domeniu ( învăț repede) . As prefera program de 8 ore .

 • SC TRIDENT CRAFT SRL angajeaza montator mobila. Cautam persoane cu spirit de echipa și responsabile. Permis categorie B si experiența pe duba de 3.5 t este un avantaj. Salariu Motivant . Program : 09:30 - 18:00 Pentru mai multe detalii, nu ezitatii sa sunati la numarul de telefon afisat in acest anunt.

 • Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3700 lei! Cerinte minime 8 clase. Beneficii: - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate Pentru interviu va rugam sa ne contactati la whats##app - zero sapte doi trei - opt trei zero - cinci sapte opt

 • Caut loc de munca in ploiești , program flexibil

 • 1

  PLANTEZ NUCI PRUNI DIFERITE NATI VIȘINI PUIET SALCAM

 • 3

  Dacă ești o persoana ordonata și îți place curățenia și aprecierea clientului, acesta poate fi afacerea ta! Trebuie sa fii persoana juridică, pfa sau srl. Permisul auto îți va fi de ajutor. Activitatea consta in administrarea apartamentelor după plecarea clienților (inclusiv curatenie). Poți astfel avea un venit suplimentar atractiv. 10 interventii/zi = 500 lei/zi 5 interventii/zi = 250 lei/ zi 1 interventie/zi = 50 lei/zi Activitatea necesita deplasări.

 • 18

  Societate angajeaza conducator auto categoria C,E,D cu sau fara experienta , disponibilitate program, salariu atractiv . Conditii : fisa medicala , aviz psihologic, atestat transport marfa . Telefon 0728954649

 • Doamna serioasa cu experienta doresc sa ingrijesc o doamna in Ploiesti. Relatii la

 • Buna ziua. Sunt interesat de un loc de munca ca si traducator engleza germana. Am 21 de ani si caut de lucru in germania sau anglia. Ma puteti conatcta la 0_7_3_7_/ 1_5_3. 5_9_8.

 • Producator de ambalaje flexibile din plastic ANGAJEAZĂ la BLEJOI: Operatori mase plastice Dacă ești interesat să înveți ceva nou, sa lucrezi intr-o echipă tânără și cu posibilitatea de a avansa la locul de munca, alătură-te echipei noastre in una din urmatoarele posturi: Cerin e: Absolventi a minim 10 clase Experienta in domeniu nu este necesara disponibilitate pentru lucrul in schimburi Atributii: Opereaza si supravegheaza functionarea utilajului in parametrii tehnici stabiliti; Verifica la intervale regulate parametrii de operare ai utilajului conform Instructiunilor de lucru; Verifica si regleaza utilajul pentru a obtine un produs de calitate, in conformitate cu cerintele din Fisa de Lansare - Executie; Executa lucrarile specificate in Fisa de Lansare - Executie; Completeaza Fisele de Lansare Executie cu toate datele solicitate, asa cum se prevede in Instructiunile de Lucru. Se oferă: Salariul tarifar incepe de la 2.300 lei brut/luna si poate ajunge la 3200 lei brut/luna. Depinde de tine: cu cat inveti mai repede, cu atat mai repede iti creste salariul. Beneficii: tichete de masa, transport, spor de weekend, spor de noapte, sporuri de performanta Posibilitati de promovare Trimite i CV-ul dvs. la: fax: ; e-mail: Pentru informatii suplimentare sunati la:

 • 17

  CERINTE: -persoana serioasa, responsabila, muncitoare; - experienta in domeniul reciclarii si cunoasterea diferitelor tipuri de plastice constituie un avantaj. OFERTA: - salariu; - tichete de masa; - program luni- vineri (nu se lucreaza in weekend); -decontare transport. Angajarile se fac pentru linia de reciclare a maselor plastice .Pentru orice informatii va rugam sa sunati la tel .

 • 2

  Angaiam soferi de tir cu experienta pentru: - transport marfuri generale pe comunitate , salariul : 2400 eur - transport intern de marfuri, salariul : 3500-4000 lei/ luna.

 • Sunt ultimul an la postliceala Toma Socolescu ,Ploiesti design interior și aș dori o colaborare pt a căpăta experiența. Desen tehnic,releveu,autocad! Pot lucra și de acasă pot face proiecte!

 • 2

  Sunt ultimul an la postliceala Toma Socolescu din Ploiești la design interior ,caut de munca in acest domeniu .Nu am experiența, dar îmi doresc să învăț. Autocad, engleza, releveu. Pot lucra și de acasă, pot realiza proiecte.

 • Detin atestat manager tarnsport ,caut colaborare .

 • 1

  Cautati un loc de munca in Germania la ingrijit varstnici? Suna la 0770807582 daca indeplinesti urmatoarele criterii: -Cunoasterea limbii germane la nivel coversational -Experienta in ingrijirea unei persoane varstnice(se considera si experienta din cadrul familiei )! Beneficii -Contract legal, transportul gratuit, cazare si masa asigurate, asigurari de sanatate. -Avem cazuri atat pentru doamne cat si pentru domni, cu plecare rapida sau la o data ulterioara convenabila! - Nu avem comisioane!!! Asteptam sa ne contactezi 0770807582 Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: +40316302347, sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • 12

  Medic Veterinar - studii superioare -cu/fara experienta. Inginer zootehnist-studii superioare -cu/ fara experienta Economist-studii superioare -cu /fara experienta Electrician-calificat in domeniu

 • Salveaza cautarea