Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Frizerie - Coafura - Cosmetica Brasov Tip job: Full time

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam terapeut epilare definitiva și remodelare corporala

  Post Terapeut Epilare Definitiva, Remodelare Corporala Suntem în căutarea unui terapeut in epilare definitivă și remodelare corporală pentru a se alătura echipei noastre din cadrul unui centru de frumusețe. Responsabilități: Realizarea tratamentelor de epilare definitivă folosind echipamente de ultimă generație; Efectuarea procedurilor de remodelare corporală pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele de frumusețe și sănătate; Consilierea clienților cu privire la tratamentele potrivite nevoilor și dorințelor acestora; Menținerea unui mediu curat și sigur în conformitate cu standardele de igienă; Colaborarea cu echipa pentru a asigura o experiență plăcută și eficientă pentru clienți. Cerințe: Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții; Atenție la detalii și orientare către rezultate de calitate; Capacitatea de a lucra în echipă și de a contribui la un mediu de lucru pozitiv. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu profesional și dinamic; Acces la tehnologii de vârf și produse de calitate; Pachet salarial motivant și beneficii suplimentare. Dacă ești pasionat de frumusețe și vrei să faci parte dintr-o echipă dedicată, trimite-ne CV-ul tău pentru a lua în considerare candidatura ta pentru postul de terapeut în epilare definitivă și remodelare corporală.

 • Închiriez

  Închiriez cameră separată pretabilă pentru cosmetică, manichiura -pedichiură, make-up aplicare gene

 • Angajam coafeze

  Salonul Avantbeauty by Emilia Safta din Bartolomeu- Brasov, caută coafeze cu angajare!

 • 1

  manichiurista

  YOUBE Salon isi mareste echipa!! Cautam colegamanichiurista. ne gasesti pe facebook ori instagram sub aceiasi denumire @youbesalon. Te asteptam cu drag

 • 1

  Angajez frizer

  Angajez frizer cu experiență , contract de muncă de 8 ore

 • Închiriez post coafor

  Se închiriază post coafor la salonul de pe strada Zizinului Nr 33, pentru mai multe detalii la Nr !

 • Salon de inchiriat

  ÎNCHIRIEZ POSTURI SAU SPAȚIUL COMPLECT CEL MAI MIC PRET DE PE PIAȚA - 2 Manichiura Pedichiura - 1 frizer - 1 Coafeză - 1 Cosmetică Make-Up Vrei sa lucrezi pe cont propriu și sa îți gesționezi singura programările ? Avem pentru tine un loc de închiriat in salonul nostru din Brașov- Sacele Bld George Moroianu. Spațiul este disponibil pentru închiriere Pentru detali sunati

 • 12

  Operator întreținere corporală

  Angajăm Operator întreținere corporală Dacă ești în căutare de echipă faină, te așteptăm să vii să ne cunoaștem! Cerințe: - persoană sociabilă și comunicativă; - spirit de echipă; - dornic/ă să învețe lucruri noi și să se perfecționeze continuu - abilități de vânzare; - punctualitate; - responsabil/ă; - aspect îngrijit; - ușurință de a lucra cu aparatură de ultimă generație. - facultate de kinetoterapie terminată - constituie avantaj - curs de operator întreținere corporală/masaj Postul presupune: - anamneză/consultație, recomandare de terapii și efectuare de proceduri corporale cu aparatură de ultimă generație și produse profesionale pentru remodelare corporală; - efectuarea de tratamente conform protocoalelor și crearea noilor protocoale cu managerul; - perfecționarea constantă a cunoștințelor despre tratamentele efectuate; - oportunitatea de training internațional direct la producători pentru aparatele aflate în portofoliul de distribuție; - oportunitatea de a deveni trainer național - asigurarea odinei și curățeniei la locul de muncă și a tuturor masurilor de igienă. Beneficii: - Salariul în funcție de cunoștințele avute cu posibilitate de creștere în timp - Bonusuri de performantă și comisioane în funcție de realizări - Tichete de masă de 30 lei/zi - Tratamente personale efectuate în cabinet Pentru a afla mai multe detalii la interviu, trimiteți CV

 • angajam frizeri

  suntem în căutare de frizeri frizerite PENTRU A SE ALĂTURA ECHIPEI NOASTRE DIN BARBERHOOD AFI MALL BRAŞOV DACA AI EXPERIENTA ÎN DOMENIU ŞI ÎTI DORESTI SA LUCREZI ÎNTR-UN MEDIU PL CUT, ATUNCI ACEASTA ESTE O OPORTUNITATE PE CARE NU O POTI RATA. CERINTE: EXPERIENTA MINIM DE 2 ANI iN DOMENIU. DEMONSTRANDABUTATI ŞI CUNOSTINTE SOLIDE PROFESIONALISM ŞI ATENTIE LA DETALII ÎN TOATE ASPECTELE MUNCII TALE. CAPACITATEA DE A OFERI SERVICII COSMETICE DE CALITATE. CU ATENTIE LA NEVOILE CLIENTILOR NOŞTRI. ABILITĂȚI DE COMUNICARE ŞI RELATIONARE EXCELENTE PENTRU A ASIGURA O EXPERIENTĂ PLĂCUTĂ ŞI CONFORTÁBILA PENTRU CLIENTI DIPLOMA SAU CERTIFICAT ÎN DOMENIU ESTE UN AVANTAJ, DAR NU ESTE OBLIGATORIU. HAI IN ECHIPA NOASTRĂ!

 • 1

  coafeza

  angajam coafeza specialista in aranjamente evenimente, tuns baieti, fete, copii si vopsit. salariu 4000lei

 • 7

  Receptioner ă Asistent manager

  ANGAJĂM - RECEPȚIONER Ă ASISTENT MANAGER CENTRU DE ESTETICĂ BRAȘOV Ești candidatul potrivit? Iată: - Care este profilul tău: Deții bune abilități de comunicare și relaționare cu personalul companiei, clienți și furnizori. Ai o personalitate dinamică, pro activă, atentă la detalii și capacitate de organizare a timpului de lucru și sarcinilor aferente. Ești orientată către obținerea rezultatelor, autodidactă cu dorința de învățare permanentă Ai cunoștințe de social media (Facebook, Instagram). Deții cunoștințe operare Microsoft Office, Canva și Filmora, Limba engleză nivel avansat scris și vorbit; Deții studii superioare, iar cele de cosmetician sau asistent medical constituie avantaj! Care sunt responsabilitățile tale: Te asiguri de buna desfășurare a activităților administrative în cadrul centrului: întâmpinare și asistare clienți, informare clienți despre servicii, protocol, gestionare programări, întocmire oferte lunare, postere oferte, te ocupi de foto-video pentru departamentul de marketing Întocmirea și urmărirea de rapoarte, încasări, cheltuieli Prezentare oferte la clienți Suport pentru personalul angajat, când este cazul, cu diferite taskuri administrative și de secretariat. Menținerea, alături de colegi, a unei atmosfere prietenoase și plăcute; Asigurarea ca recepția este ordonata și prezentabilă; Ce beneficii ai: Ai oportunitatea de a învăța permanent, dezvolta și crește profesional, primești feedback constructiv asupra evoluției tale profesionale. Beneficiezi de training-uri și programe de dezvoltare profesională și personală Salariu fix Se acordă bonusuri de performanță corelate cu rezultatele obținute și implicarea ta. Trimite CV-ul tău însoțit de scrisoarea de intenție, la adresa de mail din imagine.

 • Căutăm frizeri frizerițe

  Angajăm frizeri frizerițe !!! Suntem în căutare de frizeri talentați și experimentați!! Salariu atractiv! la procent sau salariu fix plus procent! Dacă te crezi o persoană dinamică, experimentată și cu zâmbetul pe buze te așteptam în echipa noastră! Cerințe Minim 1 an experiență! Seriozitate și punctualitate! Capacitate de integrare într-un colectiv! Se lucreaza în 2 ture cu posibilitatea de a lucra suplimentar! Salonul se află in zona Tractoru, BRASOV! Cu un vad foarte bun! Pentru mai multe detalii și informații sunați la numarul afișat! Vă așteptăm la interviu!

 • Inchiriez post coafor 150

  Salonul Posh Beauty Clinique isi mareste echipa! Se închiriaza post de coafor la pretul de 150 Adresa: Strada Popa Sapca nr 8 Contacteaza-ne pentru mai multe detali!

 • Angajam frizeri

  suntem în căutare de frizeri frizerite PENTRU A SE ALĂTURA ECHIPEI NOASTRE BARBERHOOD AFI BRASOV DACA AI EXPERIENTÄ IN DOMENIU ȘI ÎŢI DOREȘTI SA LUCREZI ÎNTR-UN MEDIU PLACUT, ATUNCI ACEASTA ESTE O OPORTUNITATE PE CARE NU O POȚI RATA. CERINTE: EXPERIENTÄ MINIMA DE 2 ANI ÎN DOMENIU. DEMONSTRAND ABILITĂŢI ŞI CUNOŞTINŢE SOLIDE. PROFESIONALISM ŞI ATENŢIE LA DETALII ÎN TOATE ASPECTELE MUNCII TALE. CAPACITATEA DE A OFERI SERVICII COSMETICE DE CALITATE. CU ATENŢIE LA NEVOILE CLIENTILOR NOŞTRI. ABILITĂŢI DE COMUNICARE ȘI RELATIONARE EXCELENTE PENTRU A ASIGURA O EXPERIENŢĂ PLĂCUTĂ ȘI CONFORTABILĂ PENTRU CLIENŢI. DIPLOMA SAU CERTIFICAT ÎN DOMENIU ESTE UN AVANTAJ, DAR NU ESTE OBLIGATORIU. HAI IN ECHIPA NOASTRĂ!

 • Angajez Operator Laser de Epilare Definitivă

  Suntem în căutarea unui specialist  în epilare definitiva cu laserul! Câteva din responsabilitățile pe care le veti avea la locul de muncă                        Efectuarea tratamentelor de epilare definitivă cu laser conform standardelor noastre de calitate și siguranță.                        Consultarea clienților pentru a determina nevoile lor individuale și a le oferi recomandări personalizate.                        Asigurarea unei experiențe plăcute și profesionale pentru clienți, promovând încrederea și confortul acestora.                        Întreținerea echipamentelor și a spațiului de lucru pentru a asigura un mediu curat și sigur. Cerințele noastre sunt următoarele: *   Certificare și experiență în epilarea definitivă cu laser curs cosmetica. ( constituie un avanstaj) *   Abilități excelente de comunicare și abilitatea de a lucra cu clienții într-un mod empatic și profesionist. *   Atent la detalii și abilitatea de a lucra într-un mediu dinamic. *   Aprecierea pentru standardele ridicate de igienă și etică profesională. *   Respectarea programului de lucru, timpilor de lucru si programarilor; *   Respectarea procedurilor administrative ale companiei; *   Crearea și editarea de conținut foto-video original pentru platformele Facebook,  Instagram, TikTok Dacă considerați ca vă încadrați în cerințele noastra și sunteți pasionată de îngrijirea pielii și de a oferi servicii de calitate superioară clienților noștri, vă invităm să aplicați pentru acest post. Așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați echipei noastre și să contribuiți la oferirea unor servicii excelente de epilare definitivă!

 • 1

  Angajez operator laser de epilare definitivă

  Suntem în căutarea unui specialist  în epilare definitiva cu laserul! Câteva din responsabilitățile pe care le veti avea la locul de muncă                        Efectuarea tratamentelor de epilare definitivă cu laser conform standardelor noastre de calitate și siguranță.                        Consultarea clienților pentru a determina nevoile lor individuale și a le oferi recomandări personalizate.                        Asigurarea unei experiențe plăcute și profesionale pentru clienți, promovând încrederea și confortul acestora.                        Întreținerea echipamentelor și a spațiului de lucru pentru a asigura un mediu curat și sigur. Cerințele noastre sunt următoarele: *   Certificare și experiență în epilarea definitivă cu laser curs cosmetica. ( constituie un avanstaj) *   Abilități excelente de comunicare și abilitatea de a lucra cu clienții într-un mod empatic și profesionist. *   Atent la detalii și abilitatea de a lucra într-un mediu dinamic. *   Aprecierea pentru standardele ridicate de igienă și etică profesională. *   Respectarea programului de lucru, timpilor de lucru si programarilor; *   Respectarea procedurilor administrative ale companiei; *   Crearea și editarea de conținut foto-video original pentru platformele Facebook,  Instagram, TikTok Dacă considerați ca vă încadrați în cerințele noastra și sunteți pasionată de îngrijirea pielii și de a oferi servicii de calitate superioară clienților noștri, vă invităm să aplicați pentru acest post. Așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați echipei noastre și să contribuiți la oferirea unor servicii excelente de epilare definitivă!

 • Angajez operator laser de epilare definitivă

  Suntem în căutarea unui specialist  în epilare definitiva cu laserul! Câteva din responsabilitățile pe care le veti avea la locul de muncă                        Efectuarea tratamentelor de epilare definitivă cu laser conform standardelor noastre de calitate și siguranță.                        Consultarea clienților pentru a determina nevoile lor individuale și a le oferi recomandări personalizate.                        Asigurarea unei experiențe plăcute și profesionale pentru clienți, promovând încrederea și confortul acestora.                        Întreținerea echipamentelor și a spațiului de lucru pentru a asigura un mediu curat și sigur. Cerințele noastre sunt următoarele: *   Certificare și experiență în epilarea definitivă cu laser curs cosmetica. ( constituie un avanstaj) *   Abilități excelente de comunicare și abilitatea de a lucra cu clienții într-un mod empatic și profesionist. *   Atent la detalii și abilitatea de a lucra într-un mediu dinamic. *   Aprecierea pentru standardele ridicate de igienă și etică profesională. *   Respectarea programului de lucru, timpilor de lucru si programarilor; *   Respectarea procedurilor administrative ale companiei; *   Crearea și editarea de conținut foto-video original pentru platformele Facebook,  Instagram, TikTok Dacă considerați ca vă încadrați în cerințele noastra și sunteți pasionată de îngrijirea pielii și de a oferi servicii de calitate superioară clienților noștri, vă invităm să aplicați pentru acest post. Așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați echipei noastre și să contribuiți la oferirea unor servicii excelente de epilare definitivă!

 • inchiriere scaun coafor

  salon cu vad și clienți formați căutăm colega pentru postul de coafor.

 • Angajez frizer

  Angajez frizer cu experienta în centrul orașului Sacele.Salariu motivant,condiții bune de munca

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov
Salvează căutarea