Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Galati Nivel de studii: Necalificat

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 30

  Venit lunar începand de la 3200 Ron bani in mana, compus din salariu de incadrare, tichete de masa si sporuri (noapte, weekend si prezenta)! Angajam Muncitori Necalificati/Operatori asamblare componente electronice în Cluj cu cazare în regim hotelier și 2 mese/zi asigurate gratuit! Experienta nu este necesara! BENEFICII: Salariu de încadrare 3200 lei brut (1885 net) 3450 lei brut (2020 net); Tichete de masa în valoare de 630/luna suma neta; Spor de weekend: 15%; Spor de noapte: 25%; Spor de prezenta: 200 lei net/luna; Ore suplimentare platite cu 175%; CAZARE in regim hotelier asigurata gratuit: 2 persoane in camera; 2 MESE/ZI asigurate gratuit; Transport asigurat gratuit/decontat din localitatea de domiciliu catre Cluj. CERINTE: - Minim 8 clase; - Disponibilitatea de a lucra în 4 schimburi. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon: (zero sapte doi noua zero zero cinci doi sase opt) (zero sapte trei unu cinci doi zero opt sase noua)

 • 1

  SIGPLAST angajeaza muncitori calificati si necalificati in fabrica profile PVC. Salariul minim 3000 ron. Relatii la tel.

 • Caut muncitori in constructii Germania,locul de munca se desfasoara in aeroportul din Köln Bonn Germania, ,placari vata minerala,rigips,finisaje,zugravi,contact Nykolas Nykolas, facebook.

 • 1

  Cautam: Montator - Calificat/ Necalificat - Montaj Panouri Solare pe Terenuri Agricole (la sol) Locatii: Olanda/Italia/Ungaria - compania are santiere in mai multe locatii din Europa Candidatul ideal Montator Panouri Solare - cu/fara experienta - cu determinare, capacitate de a invata și putere de munca Oferta cuprinde: Contract de munca cu firma românească Salariu - de la 1300 euro/luna - salariu net (inclusiv diurna), negociabil in functie de experienta Transport Din/Catre Romania asigurat/platit Cazare asigurata/platita Transport la/de la loc de munca -asigurat Concediu la 3 luni lucrate, 2 saptamani cu transport asigurat/platit Compania pentru care recrutam: companie cu experienta si numeroase proiecte in Europa in domeniul Energiei Verzi Daca doresti sa lucrezi cu noi si te potrivesti (in cea mai mare parte) cu descrierea, contacteaza-ne telefon/mesaj/whatsapp .Te asteptam in echipa. #muncitor #calificat #necalificat #panourisolare #solarpanel #Olanda #Italia #Ungaria #montaj #montator #locdemunca #job

 • Restaurantul Grecesc Delphi din Germania, oras Wurzburg, angajeaza personal pentru bucatarie. Mai exact, se cauta un cuplu, sau barbat singur, vorbitori de limba greaca sau germana la nivel conversational pentru a lucra impreuna. Se ofera cazare,aceasta fiind exact deasupra restaurantului,deci nu trebuie sa va faceti griji in privinta transportului, si bineinteles se ofera si mancare. Salariul incepe de la 1000 Euro/persoana. Pentru mai multe detalii puteti discuta la telefon 0 0 4 9 9 3 1 4 4 2 7 7 direct cu detinatorul restaurantului intre orele 11:00-15:00 si 17:00-00:00. Va multumim si va asteptam cu drag!

 • 4

  Prelucrare trimiteri de mesagerii in punctul de tranzit; program numai de noapte 12-14 ore cu 36 liber. Necesită rezistență la efort fizic, nu exagerat.

 • firma de Construcții Funerare angajează șlefuitor mozaic, marmură,granit.

 • 1

  Sunt deschise 30 locuri pentru calificare, curs durată de 3 luni cu salariu de 1.600 lei net categoria I + tichete de masă de 600 lei / lună + facilități: masă caldă și transport convenție subvenționate. După obținerea calificării se trece la categoria II cu salariu de 1.850 lei. Calificarea este obținută prin Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Cerințe: nivel de studii minim 10 clase, abilități manuale, acuitate vizuală. Dacă te identifici cu cerințele noastre, atunci trimite un email pe adresa: sau trimite un mesaj pe WhatsApp la nr. si vei fi invitat la un interviu unde vei primi toate informațiile despre taskuri, programul de lucru, beneficii. Dacă vrei sa ne cunoști: https://www.youtube.com/watch?v=-jycgXIE81A https://www.facebook.com/InvictusMForce/posts/pfbid0A6ZK2VdSiYoqM1eUyGzxfWuCs1CnCpJykJjatNkjH3kki3SaRrqxKcPkpf5WvBJ3l

 • 5

  Angajez vanzatoare pe timpul verii. Locatia este la trecere bac Galati. Program full time sau part time. Pentru mai multe detalii sunati la nr

 • Salveaza cautarea