Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Oferte locuri de munca Galati Galati • Anunturi angajari - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Lucrator Depozit langa București_oferim cazare, masa si transport gratis!

  Gi Group Romania angajeaza Lucrători Depozit pentru clientul său, o companie care se ocupă cu vânzarea online a unei game largi produse, precum echipamente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto și altele. SE OFERA CAZARE SI O MASA CALDA ZI GRATIS! BENEFICII: Pachet salarial NET (în mână) începand de la 2400 lei net (in fuctie de experienta de lucru in depozit se pot accesa si niveluri salariale de 2600 lei net si 2800 lei net) la care se adauga: - Tichete de masă in valoare de 800 lei lunar; - Bonus prezenta: 200 ron net luna; - Plata Spor de noapte 25%; - Spor ore suplimentare 75%-100%; - CAZARE si o masa calda zi asigurate gratuit; - Avans din salariu dupa 10 zile lucrate; Transport asigurat gratuit decontat din localitatea de domiciliu catre Bucuresti. CERINTE: - Experiență în activități de depozit: sortare, manipulare marfă, picking, recepție marfă, pregătire comenzi reprezintă un avantaj, însă nu este obligatorie; - Cunoștințe operare calculator, scanner, PDA; - Capacitatea de a lucra in picioare 8h zi in 2 schimburi de L-V - 08:30 17:30 (tura 1); 19:00 03:00 (tura 2); Pentru mai multe detalii și pentru angajare vă rugăm să ne contactați la unul dintre numerele de telefon: (zero sapte doi noua zero zero cinci doi sase opt)

 • 7

  Agent Vanzari Teren

  Agent Vanzari Teren - Persoane Fizice RCS&RDS Candidatul Ideal - experienta anterioara in vanzari nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj; - cunostinte in domeniul telecomunicatiilor (constituie avantaj); - abilitati dezvoltate de negociere si persuasiune; - traininguri in domeniul vanzarilor (constituie avantaj); - diplomatie, proactivitate si orientare catre client; - foarte bune abilitati de comunicare; Descrierea jobului Responsabilitați si beneficii: - prezentarea si promovarea serviciilor companiei către persoanele fizice - prospectarea pietii si identificarea de noi clienti - negocierea si incheierea de contracte ; - preponderent activitate de teren. Oferta (bonusuri, beneficii): - contract de munca; - bonusuri in functie de performanta; - posibilitate de evolutie profesionala. Descrierea companiei RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de comunicatii din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania, Ungaria, Spania si Italia. In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet, sub brandul Digi Net, dar si un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel si telefonie mobila, Digi Mobil, care este in continua crestere si dezvoltare. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv, 5 posturi de radio: DIGI FM, Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM. Mai multe detalii în privat sau la numărul de telefon Punct de lucru Galati

 • 3

  Angajam personal curățenie Universitatea Dunarea de Jos

  Angajam personal cu carte de munca, program 8 ore zi, 08:00-16:00, de luni pana vineri, salariul 1900 lei, pentru curatenie zilnica de intretinere din cadrul Universitatii Dunarea de Jos, Galati. Cautam persoane harnice si serioase! Mai multe detalii puteti afla apeland numarul de telefon din anunt.

 • Angajez vanzatoare

  Societate comerciala BONITO, din Galati, cauta colege pentru postul de vanzatoare pescarie Cerinte: Studii medii (nu este necesara diploma bac) Abilitati de vanzator. Experiența în domeniu constituie avantaj, insa nu este obligatorie Ne dorim o colega pe termen lung, cu atitudine pozitiva si spirit de echipa. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la tel:

 • 6

  Necalificat priceput "la toate"

  Societate comerciala angajeaza necalificat. Se cere: - Experienta minima 2 ani in constructii - studii medii (liceu sau scoala profesionala); - apt lucru la inaltime; - Permis conducere - reprezinta avantaj; - fara cazier judiciar Relatii la telefon .

Salvează căutarea