Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Galati Carnet conducere: B

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • angajam consilier vanzari pentru magazin bijuterii din aur .Trimiteți CV.

 • 1

  Calificari si competente Studii superioare tehnice construcții Cunoștințe PC minim: Word, Excel, programe specifice devize (constituie un avantaj) Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu (judetul Galati) - activitatea se va desfășura exclusiv pe teren - în funcție de lucrările contractate Capacitate de analiza, coordonare și asumarea responsabilității Descrierea jobului Organizează si supervizeaza lucrările pe șantier Verifică planurile de execuție și propune soluții constructive pentru identificarea si rezolvarea neconformităților Studiază detaliile de executie și documentația tehnico-economica aferenta lucrărilor de construcție Urmărește execuția lucrărilor pe șantier din punct de vedere cantitativ, calitativ și al respectării termenelor de execuție Întocmește anexe pentru situațiile de lucrări (jurnale de santier, atasamente, rapoarte de lucru) procese verbale și orice altă documentație cu caracter tehnic. Relatii la telefon:

 • Cautam Agent/Referent Vanzari - Constructii - Acoperisuri/Panouri Solare Galati, Tecuci, Braila si Tulcea Misiunea ta: - contactarea clientilor persoane fizice si juridice, utilizatori finali ai produselor noastre, prezentarea produselor, realizarea ofertelor de pret, precum si incheierea comenzilor de vanzare cu acestia Beneficii: - pachet motivant: salariu net - parte fixa, plus - bonusul de vanzari, calculate in functie de volumul de vanzari - libertate de a-ti face jobul conform fisei postului, fara atributii suplimentare - stabilitate, intr-o echipa profesionista - pregatire, training, perfectionare in domeniu - portofoliu de produse premium - masina - laptop - telefon Candidatul ideal: Minim 1 an experienta in in vanzari in zona de constructii - in domeniul vanzarilor de sisteme de invelitori (de preferat) Abilitati de prezentare a detaliilor tehnice Permis categoria B Daca ai citit acest mesaj si doresti sa lucrezi impreuna cu noi, transmite-ne CV-ul tau la sau suna-ne/trimite-ne un mesaj la telefon/whatsapp : #vanzari #proiectare #oferta #acoperisuri #tehnic #constructii #invelitori #comenzi #galati #braila #tecuci #tulcea #constructii #job #locdemunca #tabla #acoperis #panousolar #solarpanel #fotovoltaic

 • 2

  Societate comerciala angajeaza conducator auto in conditii avantajoase.

 • Caut muncitori in constructii Germania,locul de munca se desfasoara in aeroportul din Köln Bonn Germania, ,placari vata minerala,rigips,finisaje,zugravi,contact Nykolas Nykolas, facebook.

 • 2

  Economist specializare management general , experienta antreprenoriala vasta in multiple domenii complexe si de anvergura , spirit antreprenorial dezvoltat , indraznet , hotarat care nu se impiedica de asa-numitul imposibil , imi ofer serviciile . Posesor permis de conducere categoria B ( 1991 ) ,C & E ( 2021 ) disponibil ptr. deplasari externe / interne , referinte exceptionale , externe si interne scrise si usor verificabile pentru confirmari . Serviciile oferite includ operatiuni diverse cautate de clienti , unele dintre acestea poate nefiind posibil de indeplinit de catre alti prestatori . Astept cu placere abordarile :)

 • Caut sa angajez o tânără cu puțină experiență în vânzări dar care sa fie pasionata de gatget-uri,pentru o afacere de familie. Se va bucura de o atmosfera de lucru plăcută și atractiva material.Nu doresc cv-uri,doar sms sau apel.Enjoi

 • 7

  angajez manipulant marfuri pentru depozit Galati, permis cat B

 • Cautam Referent Ofertare/Proiectare - Panouri Fotovoltaice: Galati, Tecuci, Braila si Tulcea Descrierea job-ului: - Identifica nevoile clientilor convertind cerintele acestora in concepte functionale - Mentine si dezvolta relatiile cu clientii actuali si potentiali - Intocmește ofertele personalizate de sisteme panouri fotovoltaice - Monitorizeaza și actualizeaza baza de date cu informațiile si noutatile de pe piata sistemelor de panouri fotovoltaice - Propune solutii de eficientizare a activitatii Beneficii: - pachet motivant: salariu net - parte fixa, plus - bonusul de vanzari, calculate in functie de volumul de vanzari - libertate de a-ti face jobul conform fisei postului, fara atributii suplimentare - stabilitate, intr-o echipa profesionista - pregatire, training, perfectionare in domeniu - portofoliu de produse premium - masina - laptop - telefon Candidatul ideal: Studii de specialitate si/sau experienta - profil Electric sau specializari: Actionari Electrice, Electromecanica, Energetica, Automatica Cunostinte generale privind domeniul energetic, eficientă energetică - reprezintă un avantaj Constituie un avantaj experienta de vanzari Permis categoria B Daca doresti sa lucrezi impreuna cu noi, transmite-ne CV-ul tau la sau suna-ne/trimite-ne un mesaj la telefon/whatsapp : #panoufotovoltaic #panousolar #inginer #electric #vanzari #proiectare #oferta #solarplant #comenzi #energetic #electromecanic #automatica #efiecientaenergetica #galati #braila #tecuci #tulcea #job #locdemunca

 • Salut, caut Muncitorii Experimentați (MAEȘTRII) pe Exterioare Fațade numai Exterioare. Oferim Cazare Contra cost, mașină de muncă .... ANGAJARILE SE FAC IMEDIAT Dupa o probă de muncă și veți fi Asigurați cu Carte de sănătate și contract de muncă Loc de muncă GERMANIA Hameln VETI FI PLĂTIȚI LA ORĂ CU 15-18 brutto /H După calificare , Salariul lunar este aproximativ 2200 Netto pe luna, banii care va ramân in mana. Totul este 100% Adevărat și serios... pentru mai multe detalii cu privire la locul de munca imi puteți scrie pe Whatsapp sau ma puteți suna direct la acest număr 4 9 1 5 2 1 0 5 5 2 0 2 6 Va astept.

 • 5

  SC autorizata in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor angajeaza personal pentru activitatile de verificare, incarcare stingatoare, instalatii stingere si detectie incendiu. Oferim pregatire teoretica si practica, salariu fix plus procent din realizari. Daca esti o persoana activa, pozitiva, ambitioasa cu abilitati de comunicare, posesor permis categoria B, si in cautarea unui loc de munca, asteptam sa ne contactezi la nr. .

 • Cerințe: Permis de conducere categoria B. Abilitati de prezentare si relationare. Abilitati de vanzare si negociere. Experienta de minim 1 an in vanzari, cunoasterea materialelor pentru constructii constituie avantaj Beneficii: Program flexibil, independenta in organizarea muncii. Atmosferă placută de lucru intr-o echipa in plina expansiune. Masina Telefon Salariu Fix+ bonus pentru indeplinirea obiectivelor de vanzare Responsabilități: Prezentarea produselor si promovarea imaginii companiei catre client. Implementarea strategiei de vanzare si urmarirea fidelizarii clientilor. Mentinerea relatiilor cu clientii si cu potentialii clienti. CV-urile se trimit la adresa de mail:

 • 2

  angajez manipulant marfuri pentru depozit Galati, permis minim cat B

 • 2

  Asistent Medical Generalist cu experientă caut un Job Part-Time în Județul Galați de la orele 16-20.Aștept ofertele dumneavoastră..Mulțumesc.

 • 1

  societate comerciala cu experienta în domeniul instalațiilor termo hidro sanitare și de gaze naturale angajează instalatori, sudori autogen, agent vânzări, vânzător magazin instalații, operator prelucrare documente. program Full Time. se oferă salariu atractiv. relații la telefon .

 • 6

  Sameday Courier Galati angajeaza curieri auto pentru livrare corespondenta pe raza orasului Galati. Cerinte: posesor permis auto cu minim 2 ani vechime; buna orientare in teren; atitudine proactiva; abilitati de comunicare si relationare. Experienta in domeniu nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Relatii la telefon (luni-vineri: 12:00-17:00)

 • 2

  Viitorul salariat trebuie: Sa aiba permis categoria B. (foarte important) Sa cunoasca limba engleza. (nivel mediu) Sa stie sa utilizeze PC - nivel mediu (vezi pachet office). Asiguram: - program alternativ: teren, birou, acasa; - formare profesionala, specializari, autorizari in domeniul securitatii ocupationale; - salariul motivant si prime; - alte beneficii (se vor negocia la interviu si pe toata perioada contractuala). Suntem o societate cu capital integral romanesc, cu peste 15 ani experienta, abilitata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale ca serviciu extern de securitate a muncii, specializata pe lucrari de coordonare a santierelor mobile si temporare conform HG300/2006. Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de email. () Zone de cautare: Galati, Bucuresti

 • 1

  Daca vrei sa faci parte din echipa noastra trimite cv pe adresa sau la tel .Cautam initiativa, spirit de echipa, cunostinte operare casa de marcat, operare program de gestiune.

 • Salveaza cautarea