Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Giurgiu Bacu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze soferi distributie marfa pentru depozitul Nordic din sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un CV, sa sunati la numarul de telefon sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

 • 5

  Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze manipulanti marfa cu experienta pentru depozitul din sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un CV sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

 • Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze stivuitoristi pentru depozitul din localitatea Bacu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un cv sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

 • Nordic Food cauta candidati in vederea ocuparii pozitiei de Gestionar active si echipa tehnicieni (echipamente cafea, vitrine frigorifice, cuptoare patiserie, echipamente grill, piese de schimb aferente). Localizare job: sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu. Responsabilitati: Asigura receptia cantitativa si calitativa a activelor si a pieselor de schimb aferente, in conformitate cu documentele de insotire/aprovizionare si informeaza departamentul de achizitii de eventualele neconformitati; Asigura evidenta miscarii activelor prin inregistrarea in programul de gestiune dedicat; Urmareste efectuarea instalarilor si a dezinstalarilor la/de la clienti si verfica/inregistreza documentatia aferenta; Centralizeza necesarul de piese de schimb pentru active si transmite comenzile catre dep achizitii; Colaboreaza cu dep vanzari in preluarea solicitarilor de interventie la echipamentele instalate la clienti; Coordoneaza echipa de tehnicieni: - planifica deplasarile la clienti pentru mentenanta echipamentelor; - planifica reparatiile activelor existente in depozit; - tine evidenta interventiilor efectuate si a pieselor de schimb/consumabilelor folosite - urmareste conformitatea rapoartelor de activitate, foi parcurs; Se asigura de buna depozitare a activelor din depozit a.i sa se evite deteriorarea acestora si asigura securitatea lor inclusiv contra furturilor; Asigura pregatirea la timp a activelor solicitate pentru instalare conform comenzilor primite si se asigura ca acestea corespund calitativ/stare buna de functionare; Intocmeste rapoarte periodice privind situatia activelor; Participa la inventarierea anuala si asigura suportul pentru desfasurarea controalelor periodice. Competente: initiativa, orientare catre rezolvarea problemelor, capacitate foarte buna de organizare si coordonare. Cunostinte si aptitudini necesare: Cunoasterea documentelor de evidenta a gestiunii. Cunoasterea/intelegerea fluxului de marfa din gestiune. Cunostinte operare PC (calcul tabelar), avantaj programe de gestiune Studii: studii superioare avantaj Experienta esentiala: minim 1 an intr-o pozitie similara: responsabil active/coordonare echipa tehnicieni. Ti-am trezit interesul sau esti curios pentru mai multe detalii? Da-mi un semn la numarul de telefon alocat anuntului sau trimite-ne aici un CV.

 • Expert contabil, membru CECCAR, cu experienta de peste 20 de ani, ofer servicii complete de contabilitate, salarizare, consultanta, obtinere cod de TVA, reactivare firme inactive fiscal, asistenta la control. Onorariul variaza in functie de complexitatea lucrarilor( numar documente, obiect de activitate) Pentru firmele nou infiintate ofer consultanta gratuit si 50% reducere onorariu in prima luna.

 • Caut muncitori calificați amenajări interioare. Se oferă contract de munca. Salariul se negociază în funcție de cunoștințe.

 • Salveaza cautarea