Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Giurgiu Bolintin-deal

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Compania Hasit Romania SRL, producator de materiale de constructii care face parte din Grupul paneuropean Fixit, angajeaza stivuitoristi, operatori productie si sudori/lacatusi mecanici pentru fabrica din Bolintin Deal. Se lucreaza in conditii normale de lucru (nu in temperaturi scazute), program de lucru luni-vineri, in 2 schimburi. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon de contact.

 • Firma de curățenie căutam agenți de curățenie cu program de lucru de luni pana vineri de la 06:00 la 15:00, o ora pauza de masa. Salariu de 1550 lei nei și tichete de masa de 15 lei/tichet/zi lucrătoare.

 • 1

  DB Schenker Logistics angajează Stivuitorist pentru depozitul Logistic din Bolintin-Deal, CTPark - km 23 - Autostrada A1. Cerințe: Personal calificat experiența într-un depozit logistic se consideră avantaj; Atestat ISCIR/autorizație vizată si experiență pe stivuitor cu lame frontale si laterale; Cunostințe solide în domeniul logisticii; Persoană dinamică și responsabilă. Responsabilităti: Participarea activă la încărcarea si descărcarea mărfurilor din depozit; Efectuarea comenzilor de marfă conform instrucțiunilor primite; Utilizarea echipamentelor în mod corespunzător; Respectarea procedurilor operaționale la nivel de depozit; Beneficii: Tichete de masă; Dezvoltarea unei cariere în domeniul logisticii într-un mediu interactiv si prietenos; Acces la traininguri în funcție de aplicabilitatea în activitătile zilnice; Abonamente Bookster; Pachet - discount la furnizorii Schenker; Evenimente dedicate angajaților. Pentru a programa un interviu, vă rugăm să trimiteți un mesaj sau să sunați la numărul de contact.

 • 4

  Desfasoara activitati de manipulare, incarcare si descarcare marfuri/produse in cadrul depozitului, manual si cu liza Asigura transportul produselor in depozit, respectand normele de igiena si siguranta Asigura stocarea marfurilor in functie de sortimentatie, termen de valabilitate, lot, la indicatia gestionarului Raspunde de sortarea, asezarea si stivuirea corecta a marfurilor in camerele frigorifice si in zone special delimitate Se implica in procedurile de scanare a marfurilor Pregateste comenzile pentru livrare conform programarii facute de Gestionar, Sef Tura sau Seful de Depozit Asigura functionarea corecta a utilajelor de manipulare Mentine utilajele in bune conditii de folosinta si respecta normele de protectia muncii in manevrarea acestora Asigura si mentine curatenia in randul celulelor de frig si a intregului spatiu unde isi desfasoara activitatea Asigura depozitarea produselor in spatiile frigorifice respectand instructiunile de lucru Participa la inventarierea periodica a stocurilor de marfa din depozit

 • Firma de curătenie isi mareste echipa si angajează operatori de curătenie în Bolintin Deal. Program de luni pana vineri, interval orar 06.00-14.30, salariu atractiv . Punct de plecare din Bucuresti - Lujerului pana la destinatie orar transport 05.30 sau 05.55. Toate zilele legale sunt libere. Se lucrează doar cu contract de muncă. Relatii la nr de telefon Va asteptam in echipa noastră!!!

 • 2

  Compania Kuehne+Nagel, este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii logistice din Romania. Ce dorim de la tine? Seriozitate, simt de raspundere si o mare capacitate de atentie Abilitatea de a lucra in echipa Experienta anterioara de lucru in depozit Experienta in lucrul cu scanerul. Ce iti oferim? Pachet salarial atractiv+ tichete de masa de 15 ron/zi Bonus in functie de performanta; Ore suplimentare platite dublu; Transport asigurat; Detaliile privind responsabilitatile pozitiilor mai sus mentionate, vor fi discutate in cadrul interviului! Se lucreaza in doua schimburi ( ) de Luni pana Vineri. Cautam persoane din :Bolintin Deal , Bolintin Vale , Mihai Voda , Malu Spart , Joita , Bacu , Roata , Cartojani , Ogrezeni Hobaia , Mereni Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra, te asteptam sa iti depui CV-ul la depozitul Kuehne+Nagel din Bolintin Deal, Giurgiu, Str. Ion Ratiu, Nr9, Cladirea BUW 14.

 • 2

  Compania Kuehne+Nagel, este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii logistice din Romania, angajeaza pentru depozitul din Bolintin stivuitorist. Ce dorim de la tine? Abilitatea de a lucra in echipa. Experienta pe postul de stivuitorist. Atestat de stivuitorist. Experienta in ultilizarea scannerului. Seriozitate, simt de raspundere si o mare capacitate de atentie. Ce iti oferim? Pachet salarial + tichete de masa de 15 ron/zi; Bonus in functie de performanta; Transport asigurat si gratuit; Program in 2 schimburi;( ) Mediu de lucru curat si organizat. Detaliile privind responsabilitatile pozitiilor mai sus mentionate, vor fi discutate in cadrul interviului! Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra, te asteptam sa iti trimiti CV-ul la adresa Str.Str. Gabriela Nr.11 , sat Dragomiresti-Vale, Comuna Dragomiresti Vale , Judet Ilfov ,A1, KM 13 sau ne poti contacta la numar de telefon de luni pana vineri, intre orele 8:00 - 16:00.

 • 18

  Cortizo Romania, angajeaza muncitor necalificat pentru hala de productie din Bolintin Deal, Str. Ithaca nr. 526 Se oferta salariu de 2500 RON / net, integral pe cartea de munca Prima lunara neta de pana la 150 euro Tichete de masa Transport gratuit de la Metrou Pacii Vino sa faci parte din echipa noastra!

 • CORTIZO Romania angajeaza responsabil intretinere hala de productie din Bolintin Deal, Str. Ithaca nr. 526. Ce cautam: - sa aiba cunostinte de electrica - sa aiba cunostinte de mecánica - sa sudeze Oferim: Salariu de 3000 RON / net, integral pe cartea de munca Prima lunara + Tichete de masa + Transport gratuit de la Metrou Pacii

 • LKW Store, Magazinul de Camioane angajeaza Mecanici si Electricieni camioane pentru punctul de lucru din Bolintin Deal. Cerinte : - Experiență in industria auto; - Respectarea metodologiei de lucru; - Respectarea termenelor stabilite; - Spirit de echipa; - Rigoare; - Atentie; - Eficienta; - Corectitudine; - Dorinta si capacitate de evolutie; - Experinta in mecanica auto camioane, sistemul de franare hidraulica și pneumatic, constituie avantaj. Descrierea jobului - Efectueaza, impreuna cu ceilalti mecanici/electricieni din echipa, reparatiile mecanice la camioanele repartizate de catre responsabilul de service; - Asigura o inalta calitate de executie a lucrarilor si respecta termenele de executie; - Are obligatia de a semnala superiorului orice problema legata de calitatea deficitara a reparatiilor efectuate in service sau alte probleme legate de procesul de servisare. Beneficii: - Se ofera salariu atractiv si sistem de bonusare conform performantei; - Mediu de lucru modern, stabil, sigur si placut. Descrierea companiei LKW Store, Magazinul de Camioane angajeaza Mecanici si Electricieni camioane pentru punctul de lucru situat in Bolintin Deal. Daca iti doresti sa lucrezi intr-o companie de viitor, intr-o echipa tanara, ambitioasa si dinamica, aplica la acest job si te asteptam alaturi de noi!

 • 1

  Angajam urgent Stivuitoristi in Bolintin Deal!

 • 1

  Angajez menajeră în Comuna Bolintin Deal Sat Mihai Vodă program de Luni până vineri Salariu 1900 ron Telefon

 • Angajez menajeră în Comuna Bolintin Deal Sat Mihai Voda De Luni până vineri de la 9 la 17 Salariu 1900 ron

 • 3

  Angajez Menajeră în Mihai - VODĂ. Comuna Bolintin Deal 8 ore pe zi de Luni până vineri Salariu atractiv Rog seriozitate Tel .

 • Ofer meditatii online elevilor clasele 11-12 pentru examenul de bacalaureat.

 • 1

  Angajez șofer tir, curse regulate, Bolintin Deal-Timișoara, tur-retur

 • Ai experienta in mediul industrial/productie si iti doresti o schimbare? Noi avem o noua oportunitate in cadrul unei companii multinationale localizate in Bolintin-Deal. OPERATOR PRODUCTIE -oferta salariala motivanta in functie de experienta ; - tichete de masa: 15 RON/ zi de lucru ; - abonament medical Medlife; - prima de transport: 50 ron net/ luna; - card de cafea: 50 ron net/ luna; - bonus de operațiuni: max 10% din salariu brut lunar; - prima de Paste si de Craciun ; - se lucreaza in 3 ture: 07-15, 15-23, 23-07 luni-vineri - posibil si sambata in functie de comenzi; Cerinte: -studii medii; -experienta anterioara in productie, minim 1 an; -disponibilitate de a lucra in ture-flexibilitate-spirit de echipa; Responsabilitati : -participa cu conducatorul masinii de prelucrat la efectuarea reglajelor utilajului. -raspunde de alimentarea continua a utilajului cu semifabricate fara sa genereze opriri in fluxul tehnologic. -verifica, calitatea semifabricatelor in vederea eliminarii introducerii in fabricatie a semifabricatelor necorespunzatoare. -verifica vizual produsele finite, si anunta imediat seful de utilaj daca sunt neconformitati.-Identifica produsele necorespunzatoare calitativ si le elimina din fluxul de fabricatie, asigurand depozitarea separata a acestora. -monteaza mijloacele de fabricatie, clisee sau stante sub indrumarea sefului de masina -efectueaza recuperarea selectiva a deseurilor. -coordonarea si asigurarea aprovizionarii masinii cu materii prime si auxiliare, pentru a asigura un flux continuu al productiei. Mai multe detalii la 0736 650 521 sau transmiteti Cv-ul la

 • 2

  Fabrica de mase plastice din Bolintin deal judetul Giurgiu angajeaza sofer pentru autoutilitara iveco. Necesar permis de conducere categoria B. Salariul atractiv !!!! Relatii tel numar :

 • Firma LT Business Center din Bolintin Deal judetul Giurgiu angajeaza secretara . Salariul si programul se negociaza la interviu. Experienta in domeniu constituie un avantaj. Relatii la tel :

 • Salveaza cautarea