Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Harghita Gheorgheni

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cerinţe: - Studii medii/superioare - Experienţă de lucru in activități de scanare reprezintă avantaj - Capacitatea de a învăța si respecta regulamente și proceduri specifice - Foarte bună atenție la detaliu - Abilități de cooperare și lucru in echipă - Persoană constiincioasă, riguroasă, amabilă, calmă, flexibilă, autonomă - Cunoștințe de utilizare calculator: MS Office - Word, Excel, Outlook, Internet. Responsabilităţi: - Pregatirea documentelor in vederea scanarii - Scanarea documentelor de diverse dimensiuni - Arhivarea documentelor in format electronic; - Sortarea documentelor in functie de diferie criterii; - Mentenanta statiei de lucru. Beneficii: - Tichete de masa - Salariu atractiv - Echipa tanara, atmosfera placuta Locatie: Gheorgheni, Jud Harghita

 • Bună. Caut persoane dornice să lucreze pentru o firmă englezească. Este că și cum ai avea propriul magazin fără nici o investiție și lucrezi pentru tine de acasă de lângă copii sau de la serviciu! Totul este real și banii vin în funcție de implicarea fiecăreia. Nu ai ce pierde încercând! Simpla înscriere, fără implicare nu aduce venituri, și de aici reiese că va trebui să lucrezi că să primești banii, însă merită in totalitate! Răspunde cu DA și vei primi toate detaliile in privat.

 • Bună. Caut persoane dornice să lucreze pentru o firmă englezească. Este că și cum ai avea propriul magazin fără nici o investiție și lucrezi pentru tine de acasă de lângă copii sau de la serviciu.! Totul este real și banii vin în funcție de implicarea fiecăreia. Nu ai ce pierde încercând! Simpla înscriere, fără implicare nu aduce venituri și de aici reiese, că va trebui să lucrezi că să primești banii, însă merită in totalitate! Răspunde cu DA și vei primi toate detaliile in privat!

 • SC Hurom-Buda SRL, firma de constructii din Gheorgheni,judetul Harghita, angajeaza pe termen lung ( si in timpul iernii) dulgheri, zidari, fierari si muncitori necalificati, pentru lucrari de constructii in Ungaria. Angajam si echipe de muncitori. Transportul si cazarea este asigurat de catre angajator. Mai multe informati pe numarul de telefon: 0736660665

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar 1920-2300 euro (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni (poate fi impartit de comun acord in functie de necesitatile angajatului si angajatorului); - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - decontarea transportului (in conditii contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Benzinaria Petrom din Gheorgheni angajeaza Consultant Vanzari Shop. CV-urile se depun la statie sau se trimit pe adresa de mail:

 • Firma de paza angajeaza sef obietiv, sef tura si agenti de securitate pentru unul din obiectivele noastre - SUPERMARKET din Gheorgheni, Harghita. Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Cu sau fara atestat. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon 0749765894.

 • Salveaza cautarea