Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Oferte locuri de munca Gheorgheni Harghita • Anunturi angajari - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 7

  Firma Germana (GmbH), angajam instalatori sanitare,termice cu experienta in domeniu

  Firma Germana (GmbH), angajam instalatori sanitare,termice cu experienta in domeniu Oferim: -loc de munca stabil si sigur in orasul München -cazare gratuita -transport intre cazare si locul de munca gratuit -haine de lucru -asigurare medicala in Germania -salariu 2.500 Euro Net Cerinte: -seriozitate -experienta in domeniu -calitate la lucrarile executate Cei interesati va rugam sa ne contacteze pe numarul de telefon:

 • Sofer serios, caut angajare

  Şofer cu experienţă puţină (4 luni pe camion cu remorcă prelată, în Belgia, Germania şi Olanda, anul trecut în lunile august - noiembrie), dar cu dorinţă de a munci şi a învăţa, pentru că îmi place această meserie, caut o firmă de transport unde să lucrez într-un program flexibil de patru săptămâni plecat cu trei săptămâni acasă sau 4 4 ; 6 3 ; 6 4 (uneori 4 2; 3 2 sau chiar la nevoie, din când în când: două luni cu o lună; de exemplu acum de prima dată aş putea merge două luni cu o lună) Sunt de acord să mai merg o vreme cu un şofer experimentat (educat şi cu bun simţ) pentru ca să-mi mai formez deprinderile şi pentru iniţiere la noul loc de muncă. Accept un coleg ok şi pentru curse în echipaj. Deţin atestate transport marfă (ADR colete + cisterne) şi atestat transport persoane. Nu fumez şi nu sunt un consumator de băuturi alcoolice. Accept variante şi pentru transport intern, dar discutăm pentru ca să mai stau şi cu familia; doresc să muncesc, dar să mai ajung şi pe acasă. Nu doar banii contează în viaţa asta. (sigur, în timp, dacă treaba merge bine, ne putem muta mai aproape de angajator) Conduc doar la program. Pot încerca şi pe categoria D (cu ceva iniţiere). Locuiesc în zona Ardealului, la două ore de Tg. Mureş, Bistriţa; 3 ore de Cluj; 4 ore de Braşov, Sibiu; 5 ore de Oradea; 6 - 7 Arad, Timişoara. Aş prefera tot din această zonă să fie angajatorul. Rog doar persoane oneste să mă contacteze. (apel, SMS, WhatsApp) Vă mulţumesc!

 • Angajam bucatar și ajutor de bucatar

  Firma de catering din jud. Harghita angajează bucatar și ajutor de bucatar. Oferim pachet salarial atractiv si cazare, la nevoie.

Categorii

Locuri de munca

Județe

Harghita

Localități

Gheorgheni
Salvează căutarea