Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Ofer cazare

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam barman cu experienta pentru o locatie la Muntele Mic, jud. Caras!

 • 7

  Căutăm colegi pentru postul de Ospatar/a. Ne ajută un CV sau câteva cuvinte despre tine și experiența cu care te mândrești. Locatia este intr-o zona turistica la Muntele Mic, jud. Caras Hai să discutăm mai multe detalii la numărul de telefon.

 • 5

  Suntem în căutarea unui coleg care este dornic să se alăture echipei noastre. Ce așteptări avem? Să fie dornic de muncă, să nu fie prieten de cataramă cu Bacchus, să aibă posibilitatea de a locui în cadrul pensiunii. Ce oferim? Cazare, toate cele trei mese și un salariu motivant.

 • 1

  Compania eastRecruiting este în căutare de doua persoane (chiar si cuplu) cu expereinta in bucatarie pentru angajare nedeterminată în cadrul unei burgerii din zona sud-vestica a Germaniei. Se cere și se oferă seriozitate. Sarcini: - Pregatirea si prepararea carnii pentru burgeri - Preparare salate - Pregatirea burgerilor pentru vanzare - Asigurarea curățeniei in spatiul de lucru Se cere: -Cunoașterea limbii germane la nivel conversational -Experienta in domeniu -Punctualitate și fiabilitate - Capacitatea de a lucra în echipă -Posibilitate de începere imediată Se oferă: -contract german nedeterminat direct cu angajatorul neamț și toate beneficiile aferente -salariu 12 brut/oră -echipament de muncă -cazare individuală utilata asigurata contra-cost, la 100m de serviciu - sporuri de noapte de la ora 20:00 , sarbatori si duminica - program de muncă de 35-40 ore, 5 zile/saptamana - comison 0 Locația: 74523 Schw bisch Hall- 100km de orasul Stuttgart. Persoanele interesate sunt rugate să lase numărul de contact în căsuța mesageriei, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

 • 4

  Job pe nave de pasageri fluviale Ospatari, bucatari, cameriste, spalatori vase si marinari Companie Olandeza ( Scylla.ch/en ) contract de munca determinat, nedeterminat(marinari), salariu atractiv (cazare, masa, transport asigurate),posibilitate de avansare in cariera... Fara comision la angajare Cerinte: limba engleza la nivel conversational, organizat si eficient,atitudine orientata catre client,prietenos,cu spirit de echipa Contact pe WhatsApp

 • 2

  Pensiune din Rotbav, jud Brasov angajeaza ajutor de bucatar cu o minima experienta in domeniu. Se lucreaza in ture si se poate asigura cazare. Mai multe detalii va pot oferi la telefon.

 • 3

  Pensiune din Rotbav cu restaurant de 40 locuri angajeaza bucatar/easa cu experienta in domeniu, meniu a la carte. Ne dorim o persoana serioasa fara vicii, cu spirit organizatoric si dedicata meseriei de bucatar. Salariul se negociaza la interviu si este in functie de disponibilitate la program de lucru. Se poate asigura cazare sau decontare naveta. Mai multe detalii se pot obtine la telefonul afisat.

 • 2

  Angajam personal curățenie cu experienta minima. Salariu motivant. Conditii bune de lucru. Colectiv primitor. Detalii la telefon

 • 1

  Angajăm personal pentru Restaurant. Mai multe detalii și informații la numărul de contact afișat. Rog seriozitate! Vă mulțumesc și vă așteptăm în Echipa noastră!

 • 2

  Angajam personal pensiune Austria. Cazare, masa și contract de munca asigurate. Nu este necesară cunoașterea limbii germane sau austriece. Seriozitate garantata . Pentru detalii, sunați la numerele de tel : 0_0_4_0_7_3_3_5_3_1_1_0_5 sau :. 0_0_4_0_7_3_4_8_9_5_8_9_3 .

 • 2

  Ok Sushi Bucuresti angajeaza bucatar sushi. Oferim salariu atractiv, bonusuri de performanta, o masa completa pe zi, apa, suc, cafea. Oferim cazare Salariul incepand cu 4000 RON Pentru mai multe informatii si detalii - Robert

 • Ofer locuri de muncă în Germania în domeniul hotelier la camere și spălat vase Pentru mai multe detalii va rog sa sunați la numărul de telefon

 • 1

  angajez picoli pentru sezonul estival

 • La Strada Bistro & Pizza Costinesti angajeaza ajutor bucatari pe sezonul estival 2022 Cerinte : experienta in domenii , seriozitate Oferim : conditii de munca excelente , carte de munca , cazare (2-3 persoane in camera ) , masa , un salariu foarte bun !!!

 • 2

  Pensiune Turisitica din zona Moeciu, angajeaza ajutor in bucatarie. Este necesara servirea si debarasarea meselor, si curatenie in bucatarie. Salariu intre 3000-4000 lei, Daca este nevoie Se asigura cazarea,

 • 5

  Pensiunea Meridian angajeaza manipulant, baiat de curte, pt. activități diverse, ce nu necesita calificare. La nevoie, se asigura cazare și masa

 • 2

  Angajez Receptioner Cameriste Ospatari Picoli Bucatar cu experienta sau ajutor bucatar

 • Angajăm personal pentru Restaurant, începători și fără experiență. Pentru alte informații și detalii la Nr de telefon afișat. Rog seriozitate! Vă mulțumesc și vă așteptăm în echipa noastră!

 • 3

  General Hotel Group S.R.L. Hotel RAMADA SIBIU angajeaza: Bucatar mic dejun Cerinte minime: Experienta/calificare Responsabilitate si corectitudine; Receptivitate, bun organizator si dispus sa lucreze in echipa; Beneficii: Pachet salarial atractiv peste media pietei In caz de relocare se asigura cazare in hotel . Daca vrei sa faci parte din echipa noastra si daca vrei să te dezvolți personal si profesional într-un mediu placut, atunci vino sa ne cunoastem! Trimite CV-ul pe adresa de e-mail: sau contacteaza-ne, intre orele 09.00 - 17.30, pe numarul de telefon:

 • Salveaza cautarea