Anunțuri
Horeca Companii Disponibil din: 2022-02-09-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Angajam personal permanent pentru curatatorie haine
-
Promovat
Pizzeria Volare, angajeaza in condiții avantajoase ajutor de bucatar. Programul este de 2 2 zile, de la ora 10:00 la ora 23:00, salariul este de 3500 lei plus tips in funcție de efortul depus! Căutam oameni implicați si statornici. Oferim condiții bune de munca, fără stres si intervenții ale conducerii pe secții! Nu exista întârzierea salariului si nici nesiguranța zilei de mâine , Pizzeria Volare având deja 3 locații bune deschise! Nu asiguram transport!
-
Promovat
Restaurant Allegria angajează în regim permanent ospătari. Relații la tel
-
Promovat
Bul Aerogarii 10. Baneasa. Nord, Sect 1. 1. Bucatar cu Experienta! Mancare Traditionala Moldova (Romania) si Ucraina. Program: Luni-Sambata,13:00-22:00 (sau ). Salariu NET 4000 RON, crestere progresiva in dependenta de abilitati, experienta si performanta. 2. Spalat Vase, Legume, Curatenie, Ajutor de Bucatar. Restaurant Surorile, (Mancare Traditionala Moldova Ucraina. I In zona de Nord, Bucuresti. Bl Aerogarii 10. Salariu NET 3000-3500+ Ron 14:00 - 22:00 Luni-Vineri (Sambata). Dacă ai putina experienta, esti responsabila, muncitoare, ești o fire pozitivă, comunicativă, organizată, cu respect pentru igiena personala, ne-ar plăcea să faci parte din echipa noastră. Descrierea jobului: Spalat vase, mari si mici, Curatenie bucatarie si restaurant, frigidere, gestiune deseuri, ajutor de bucatar - Curatat Legume etc. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată...
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Restaurant Orizont angajează ospstar, ajutor de ospatar si personal curatenie.
-
Vila Plaja Azur - Restaurant Între Ape Eforie angajează pentru sezonul 2024 : bucătar ,aj.bucătar,pizzar,barman,ospătari și cameristă. CV-uri la : Detalii la tel. sau
-
Stavros Gyros angajeaza lucratori comerciali pentru servire clienti.Punct de lucru din Timisoara, str. Calea Torontalului 25. E necesara experienta de lucru ,dar pentru cei cu abilitati, se poate invata rapid la locatie. Carte de munca .Salar atractiv.
-
Angajăm pentru terasă- restaurant cu specific grecesc barmani ,ospătari, bucătari. Locația este situată pe malul râului Bega, vis a vis de Universitate. Program de lucru - 2 zile lucrătoare, 2 zile libere. Tel
-
Loc de munca/parteneriat,pana la pensie si dupa,anteprenoriatul o solutie pt.zilele noastre cautama!
Ai spirit anteprenorial,ti ai dori o afacere a ta,dar nu ai bani sa investesti.? Propunerea mea,poate reprezenta o solutie pt.viitorul tau locul perfect unde te poti dezvolta devino partenerul nostru.! Poti dezvolta propia afacere de familie sau munci in cadrul organizatoric existent daca esti serios,muncitor si cu bun simt te asteptam in cadrul holdingului nostru. Oferim cerem seriozitate maxima.! Te astept 0742154063
-
Angajam pizzer, perioada nedeterminata, salariu atractiv. Program fix, se platesc ore suplimentare si alte beneficii. Cerinte: experienta minima 2 ani.
-
SC Coral Jonypan SRL cu sediul în Timișoara, str. Emanoil Ungureanu nr. 10,inmatriculata la ONRC cu nr. J 35 1479 2019,cod unic de înregistrare RO 40825651 angajează ajutor de bucatar-4 posturi cod COR 941101 și ajutor de ospătar - 3 posturi cod COR 513101. Oferim salariul 3300 lei brut. Asteptam C-v: Tel: Email :
-
Angajam personal pentru spalat vase, curatat legume, pregatit tacamuri, curatenie in bucatarie
-
Pizzeria Celentano angajeaza bucatar Calificarea si experienta in domeniu sunt necesare Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon : 0723512811
-
Promovat
BULLDOG BURGER STORE isi mareste echipa.Cautam colegi pentru postul de BUCATAR. Locatia este in Giroc,strada Naturii numarul 2 Program 12:00-00:00. Ce vei face?: -Prepararea mâncărurilor; -Verificarea și menținerea zonei de lucru curată (să fie respectate regulile de igienă; -Verificarea ingredientelor (dacă sunt păstrate și gătite la temperatura potrivită) -Colaborarea cu membrii echipei si crearea unui mediu de lucru optim si profesionist; -Respectarea standardelor și a regulilor din restaurant in vederea atingerii obiectivelor; Ce oferim?: -Salariu motivant(intre 3500-4500) -Posibilitate de transport; -O masa pe zi ; -Prime cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun; -Mediu de lucru stabil; -Posibilitatea de dezvoltare, promovare si de a evolua in cadrul companiei intr-un mediu de lucru placut si profesionist. Cerinte: -Experienta pe un post similar constituie un avantaj; -Amabilitate in relatia cu clienti; -Punctualitate si seriozitate;
-
"Recrutăm personal pentru bucătărie, - chef de partie, - chef tournant, - sous chef, ospătari, personal la curățenie, receptionisti pentru diferite Hoteluri situate in Baden-Württemberg, Germania. Salarizarea (incepand cu 12,80 pe ora) se face in functie de performanta si de asemenea va puteti baza pe compensatii pentru orele suplimentare efectuate, bonusuri pentru zilele de duminica si sarbatori legale etc. Aplică acum si trimite un CV in engleza sau germana la pentru a te alătura echipei noastre!
-
Hostel Perla Costinesti ( judetul Constanta) angajeaza pe pozitia de camerista, ajutor receptionera, ajutor bucatar, ajutor administrator, spalator vase, debarasator, zugrav, salahor. Pentru perioada 15 aprilie - 15 Septembrie 2023. Cautam persoane dinamice, ospitaliere, cu spirit de echipa, atente la detalii, motivate. Carnet de sofer tip B este un plus. Oferim salariu motivant si un mediu de lucru prietenos, cazare si masa. Salariu plus bonusuri, decontarea costurilor de transport, cazare si masa. Rugam persoanele interesate sa ne contacteze la nr. sau whatsapp sau prin web:
-
Angajam ospatar cu experienta si ajutor de barman pentru o locatie din zona Brancoveanu Rebreanu. Mai multe detalii la nr
-
Restaurant, angajeaza bucatar cu experienta pe perioada nedeterminata. Programul este o zi cu o zi, salariu motivant, platit la timp si coleciv format. Oferim si cerem seriozitate. Interviul poate fi programat la .
-
Promovat
Mexican restaurant, located in the central area of Timisoara, in looking for kitchen staff. Part time and full time - available For more details, you can contact me.
-
Hotel Liad zona Universitate angajeaza receptioner full time ture de noapte. Program 12 h de la 20:00-08:00, in medie 15 ture pe luna. Cerinte: engleza nivel mediu, aptitudini calculator, serioziate. Avantaj experienta sau alte limbi straine cunoscute. Colectiv tanar, salariu primele 3 luni - 3000 lei net luna plus alte bonusuri (care pot depasi 4000 lei), contract de munca. Pentru alte detalii va rog sunati zilnic dupa ora 12:00 pranz oricand.
-
Promovat
Compania noastra este in cautare de colegi noi! Asistent Manager - Industria Horeca - 2 posturi vacante Lucrator Comercial - Servire Linie Fata - 5 posturi vacante Spalator Vase - 3 posturi vacante Lucrator in Bucatarie - 3 posturi vacante Compania noastră caută un Asistent Manager dedicat și pasionat de industria Horeca pentru a se alătura echipei noastre din București. Dacă ești o persoană organizată, orientată către rezultate și ai experiență în domeniul ospitalității, această poziție ar putea fi potrivită pentru tine. Responsabilități: Colaborarea strânsă cu Managerul pentru a asigura buna funcționare a restaurantului; Supervizarea personalului din cadrul restaurantului și asigurarea respectării standardelor de calitate; Gestionarea stocurilor și aprovizionarea în mod eficient; Asigurarea unei experiențe plăcute pentru clienți; Participarea la procesul de recrutare și formare a personalului; Menținerea unui mediu de lucru pozitiv și motivant pentru echipă. Cerințe: Experiență anterioară în industria Horeca sau într-o poziție similară; Abilități excelente de comunicare și leadership; Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu dinamic și solicitant; Flexibilitate și capacitatea de a lua decizii în timp util; Orientare către client și atenție la detalii. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și stimulant; Posibilitatea de a avansa în cadrul companiei; Training și dezvoltare profesională continuă; Pachet salarial atractiv și bonusuri în funcție de performanțe; Ambianță plăcută de lucru și echipă prietenoasă. Dacă ești o persoană entuziastă, cu abilități de organizare și management, te invităm să aplici pentru poziția de Asistent Manager în industria Horeca alături de echipa noastră!
-
Promovat
Restaurant Pizzeria Volare, angajeaza in condiții avantajoase ospătari! Programul este de 2 2 zile, de la ora 10:00 la ora 23:00 si salariul este de 3000 lei . Salariul nu reflecta tipsul, salariul reflecta doar profesionalismul pe care îl cerem! Tips-ul este bun, restaurantele merg destul de bine! Suntem un restaurnat care-si respecta f mult clienții si dorim oameni civilizați, respectuoși si plăcuți! Colectivul este plăcut si mesele personalului sunt incluse! Exclus persoane fără experiența! Pentru detalii, sunați la numărul din anunt!
-
Promovat
Pizzeria Volare, angajeaza in condiții avantajoase bucătari cu experiența! Programul este: - 2 2 zile, de la ora 10:00 la ora 23:00 salariul este de 6.500 lei! -5 2 zile, de la ora 10:00 la ora 23:00 salariul este de 8.500 lei! In bucatarie exista inca un bucatar si un ajutor de bucatar. Tips-ul este de 3% din vânzarea secției, se lucrează de pe rețetele restaurnatului, nu dorim schimbări de meniu si nici schimbări ale preparatelor! Căutam oameni implicați si statornici. Oferim condiții bune de munca, fără stres si intervenții ale conducerii pe secții! Nu exista întârzierea salariului si nici nesiguranța zilei de mâine , Pizzeria Volare având deja 3 locații bune deschise!
-
pregateste m ncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare. raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora; pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii; respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;