Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Nivel de studii: Absolvent

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 25

  Angajez personal, cu sau fara exerienta pentru restaurant de tip fast food, program flexibil, se poate lucra si in tura de noapte . Posibilitatea de avansare, mediu de lucru placut, restaurant digitalizat. Salariu actractiv plus tichete de masa! Spor de week end. Spor de noapte pentru orele prestate după ora 22:00. Transport gratuit pentru angajații care ies din program după ora 24:00 Siguranta si seriozitate Analize periodice gratuite Ptr detalii sau programari la interviu puteti suna de L-V- 8:00-16:30

 • 5

  Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu stabil și prietenos, te așteptăm în echipa noastră. Oferim și cerem seriozitate. Experiența anterioară nu este necesară.

 • 4

  Responsabilitati : - Intampina oaspetii hotelului conform standardelor societatii in mod amabil si profesional; - Informeaza oaspetii cu privire la serviciile si tarifele de cazare in hotel,rezerva si cazeaza oaspetii hotelului cu eficienta si professionalism, avand toate cunostintele necesare acestor proceduri - Stabileste relatii optime cu oaspetii pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a tuturor situatiilor ocazionale, fie in persoana, la telefon sau prin email; - Administreaza rezervarile, anularile, no-show-urile, conform politicii si procedurilor hotelului; - Se mentine la curent cu preturile de vanzare, pentru a oferi informatii corecte clientilor si celor interesati; - Se informeaza permanent asupra actiunilor si activitatilor ce au loc in hotel pentru a informa turistii in legatura cu evenimentele ce se desfasoara; - Rezolva prompt si discret diverse situatii particulare sau reclamatii ale clientilor si apeleaza la superiori, in ordine ierarhica, pentru a fi luate cele mai adecvate solutii - Are atributii de facturare si incasare contravaloare servicii ; - Mentine ordinea la receptie aranjand documentele in consecinta si mentinand zona receptiei curate in permanenta pentru a evita agitatia Candidatul ideal : - atent la nevoile oaspetilor si incearca in permanenta sa raspunda solicitarilor acestora - bun cunoscator a limbii engleze - sociabil - aspect fizic placut - calificare receptioner - experienta anterioara in domeniul ospitalitatii - abilitate de a lucra in programe de calculator si social media este un plus - flexibilitate si receptivitate la situatiile care intervin in interactiunea cu oamenii Programul de lucru este atractiv, fara ture de noapte si salariul este motivant.

 • 12

  Angajam urgent persoana cu abilitati de negociere, comunicari si vanzari directe pentru postul de reprezentant vanzari. Pentru programari interviu sunati la numarul afisat. 0738796007

 • 19

  Companie internationala , recruteaza 10 consilieri in domeniul vanzarilor cu/ fara experienta , oferim training ,mediu de lucru placut,salariu motivant. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul de telefon : 0738796007

 • Companie națională angajează agent operator și întreținere VENDING pentru aparate de preparare și distribuire a băuturilor calde pe baza de cafea boabe, pentru zona Bacău, Neamt și Vrancea. Oferim mașină de serviciu, telefon și salariu motivant+tichete de masă.

 • Cautam personal fast food pentru Prime Burger Baia Mare localizat in Value Center cerinta de minima experienta si dorinta de implicare. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra nu ezita sa ne contactezi. Oferim salariu atractiv, cu sanse de crestere dupa 1 an de munca, prime de Craciun si Pasti.

 • 5

  angajam front office manager pentru hotel 3 stele din centrul Clujului. cerinte-experienta de minim 3 ani -licenta in turism -brevet in turism - cunoasterea sistemului de gestiune hoteliera Hostware -aptitudini manageriale -cunoasterea limbii engleze scris,conversational - avantaj -cunoasterea linca a unei limbi de circulatie internationala -cunoasterea metodelor de promovare si marketing in industria hoteliera -tehnici de negociere,contracte -rezolvarea problemelor ridicate de clienti -cunoasterea si promovarea serviciilor hoteliere

 • 3

  Daca ai experienta in distributie,esti comunicativ,organizat,ai prezenta de spirit,esti obisnuit cu lucrul in echipa,te asteptam la Adison Company,firma in plina expansiune,importator si distribuitor regional de produse de uz casnic,menaj,papetarie,jucarii,detergenti si cosmetice(distribuitor SANO). Principalele sarcini sunt: -actualizarea permanenta a cataloagelor de produse,in format electronic(fotografierea produselor noi si adaugarea lor in catalog,eliminarea produselor delistate sau aflate in "out of stock",actualizarea preturilor). -intocmirea de documente de aprovizionare, livrare, insotire marfa, retururi. -listarea zilnica a comenzilor primite de la agenti si intocmirea corecta a facturilor. -arhivarea facturilor,avizelor exemplarul 2 in ordinea de pe jurnale,raportarea catre conducere a eventualelor probleme (lipsa doc.,lipsa stampilei). -executarea rapoartele cerute de conducere,intr-un timp cat mai scurt,acestea avand prioritate fata de toate celelalte activitati. -participarea la procesele de inventariere. Cunoasterea programului Neomanager si a unui program de redactare foto pot constitui un avantaj. Deplasarea din zona de domiciliu(raza orasului Iasi),la depozitul firmei aflat in zona Metro si retur se face cu mijloacele de transport ale firmei. Candidatii trebuie sa posteze CV-ul in anunt.

 • 1

  Iti doresti un loc de munca stabil si colegi prietenosi? Te asteptam in echipa noastra! Iti place sa lucrezi in bucatarie? Iti doresti un loc de munca stabil cu posibilitati de avansare? Iti place sa lucrezi cu clientii? Daca ai raspuns afirmativ la intrebarile de mai sus atunci alatura-te echipei noastre (experienta NU este obligatorie). Angajam lucrator bucatarie cu/fara experienta cu calificare la locul de munca. Ingredientele pe care trebuie sa le aduci tu sunt: voia buna si energia. Te vei ocupa de: - pregatirea ingredientelor; - preparare produse la gratar; - mentinerea curateniei in zona de lucru. Suna acum la pentru a programa o discutie cu noi sau lasa CV aici si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

 • Cofetarie in Bucuresti, sectorul 2, angajeaza COFETAR. Program: L-V: (inclusa pauza de masa) Cerinte: absolvent al unor cursuri de cofetar, persoana sociabila, organizata, punctuala, responsabila, deschisa pentru a afla lucruri noi. Responsabilitati: 1. Pregatire si preparare produse conform retetarului. 2. Intretinere curatenie si igiena. 3. Gestionare corects a materiei prime necesara pentru prepararea produselor . 4. Verificare prospetime produse. 5. Depozitare, asigurarea prepararii si pastrarii produselor in conditii igienice.

 • 7

  Angajam INGINER CONSTRUCTOR pentru firma de constructii din Buzau. Candidatul ideal: - Candidatul trebuie sa fie absolvent de studii superioare tehnice specializare constructii - Experienta de lucru minim 5 ani in santier - Abilitati de operare PC- nivel avansat MS Office - Abilități foarte bune de organizare si coordonare activitate si echipe muncitori. Se ofera: - salariu motivant- pornind de la 1200 euro + alte beneficii - masina de serviciu + laptop+ telefon. Activitatea se desfasoara in santierele din tara. Program de lucru: luni- vineri: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 27

  Angajam personal pentru postul de agent vanzari ,distribuitor cu sau fara experienta.Mai multe detalii la interviu. tel 0765 245 058

 • Restaurant din Targu Mures angajeaza pe postul de manager restaurant. Experienta pe un post similar este obligatorie. Programul de lucru este de luni pana vineri de la ora 8 la 4. Oferim un pachet salarial motivant in functie de implicare si performante.

 • Restaurant Pasteria dei Signori , situat in incinta Mall Veranda Obor ,angajeaza bucatar cu experienta pe cald . Programul este de 2 cu 2 , de la ora 9:30 pana la ora 21:00 . Daca sunteti interesati sunati la nr de tel . Mai multe detali la interviu .

 • 1

  Resonsabilitati: - Implica activitatea in toate zonele restaurantului: zona de preparare a produselor, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; - Servirea clientilor, adoptand in permanenta o atitudine prietenoasa; - Pregatirea produselor la standardele de calitate, in conditii stricte de igiena si siguranta alimentara; - Asimilarea informatilor tehnice si dezvolta abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate: produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, interactiunea si lucrul cu oamenii, etc. Cerere: - Studii medii finalizate; - Vorbitor limba engleza; - Atitudine pozitiva si orientare catre client; - Atitudine proactiva; - Abilitati de lucru in echipa; - Capacitatea de a lucra sub presiune si orientarea catre rezultate. OFERTA: * salar atractiv * mediu de lucru placut Pt mai multe detalii sunati L-S 10:00 - 20:00

 • 1

  Hotel restaurant Coralis Eforie Nord, angajează permanent recepționer hotel, personal spălătorie, vânzător cofetarie. Salariu atractiv!

 • ANGAJAM GESTIONAR - VANZATOR MAGAZIN 1001 ARTICOLE. ANGAJAM PATISER - COFETAR. Activitatea se va desfasura in Mun. Dragasani, Jud. Valcea, Str. Pietei Nr.1. Pentru mai multe relatii sunati la nr de tel: 0724304496.

 • Salveaza cautarea