Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Nivel de studii: Calificat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 14

  ESTI PROFESIONIST ? Te-ai săturat să pierzi Timp și Bani in Restaurante unde câștigi puțin , in raport cu munca și cunoștințele profesionale de care dispui ? Te așteptăm la cea mai buna locație de top de pe litoralul românesc !!! Hotel Opera Mamaia. NU oferim cazare !!! Ospatar cu Experiență - 3.500 Ron. + Tips separat la A la Carte.

 • 2

  Angajam vânzătore ,lucrător comercial Minimarket zona Crangasi program de lucru in ture. Salariul 2500 lei. Bonus de performanta si posibilitate de avansare plus alte benefici.Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati . Experiența obligatorie, carte de munca . NU RĂSPUNDEM LA MESAJE.

 • Angajam barman cu experienta pentru o locatie la Muntele Mic, jud. Caras!

 • 1

  Echipa Complex Unda ( fostul club Oasis din Soseaua Straulesti ) se mareste . Avem nevoie de ospatari si barmani. Noi suntem o echipa tanara , dinamica si te asteptam sa ni te alaturi .

 • Restaurant Nabucco angajeaza Ajutor de Bucatar, experiența minimum 1 an. Se oferă salariu motivant și alte beneficii. Salariul între 2500-3500 lei, in funcție de experiența și de performante.

 • SC Savory Traditional Food SRL rulota food angajeaza : bucatar SAU ajutor bucatar (care stie sa gateasca...nu doar taiat legume)cu - experienta de restaurant cel putin 1 an - minim 10 clase - sa stie sa gateasca mancare traditional romaneasca adica meniul zilei, gratare, etc Livrator cu: permis de conducere cat B- minim 1 an fara accidente minim 10 clase serios,sociabil,sa stie sa poarte o discutie-discutii cu clientii dornic de munca..etc..etc Programul de lucru este de Luni pana Vineri de la 7 la 15.30 Sambata si duminica este liber Salar bucatr /aj.buctar intre 2300 lei si 3000 lei net plus bonus in functie de implicare si cunoastere!! Salar livrator intre 1700 lei si 2200 lei net plus bonus in functie de implicare Locatia este in Singeorgiu de Mures, in vecinatatea Bailor sarate Informatii DOAR la telef

 • 3

  Pensiune din Rotbav cu restaurant de 40 locuri angajeaza bucatar/easa cu experienta in domeniu, meniu a la carte. Ne dorim o persoana serioasa fara vicii, cu spirit organizatoric si dedicata meseriei de bucatar. Salariul se negociaza la interviu si este in functie de disponibilitate la program de lucru. Se poate asigura cazare sau decontare naveta. Mai multe detalii se pot obtine la telefonul afisat.

 • 1

  -ofer post receptioner. cerinte-diploma de receptioner-daca nu ,calificare la locul de munca-finalizata cu diploma-suntem acreditati pentru specializare. - cunoasterea limbii engleze,avantaj -cunoasterea inca aunei limbi de circulatie internationala -absolvent a Universitatii de Geografia turismului-avantaj -cunoasterea programului de gestiune hoteliera Hostware-avantaj -ablitati de comunicare -atitudine pozitiva fata de munca -posibilitatea de a lucra in ture de zi/noapte -aptitudini de marketing. -corectitudine -posibilitati de adaptare la munca individuala si colectiva -responsabil-modalitati de facturare, plata,casa -

 • Bucatar Chef caut colaborare part time pentru a la carte si evenimente.Tel pagina facebook Vio'sPartyFood

 • Bucatar cu experiență caut de muncă!

 • 5

  Căutăm coleg/colegă pentru postul de ospătar.

 • 1

  Tutti Cafe Buzău angajează ospătar ( fata/baiat)cu experienta, program de lucru 2z-2z mai multe detalii la nr de telefon sau la locația noastră din incinta mall.ului Shopping City Buzau ,parter! 

 • 10

  Angajez agent de vanzari piese auto. Domeniu de activitate: Comert cu piese auto Descrierea si responsabilitatile postului: Vanzare piese auto; Identifica si contracteaza potentiali clienti in vederea emiterii ofertei, negocierii, incheierii si executarii contractelor comerciale; Vizite clienti; Monitorizarea activitatii concurentei pe zona alocata; Prezinta si promoveaza produsele TOPRAN si MAPCO; Urmareste realizarea targetului de vanzari; Intocmeste rapoarte de vanzari. Cerinte: Experienta in vanzari; Studii medii/superioare; Cunostinte generale in domeniul auto; Abilitati de comunicare verbala si scrisa, relationare si negociere; Cunostinte operare PC, Pachetul Office; Experienta min. 5 ani in domeniul vanzari de piese auto; Cunoasterea pietei din judetele: MS, HR, BV, SB, CJ, BN si AB; Permis de conducere cat. B minim 3 ani. Beneficii: Masina de serviciu, laptop, telefon; Contract perioada nedeterminata; Salariu fix + comision din incasari; Bonusuri pentru indeplinit target-uri, prime. Contact:

 • 3

  Restaurant in incinta Club Sportiv Pescariu , cu terasa ( pretabil pt evanimente 700m2).Angajam persoane 2-5 ani experienta, persoane implicate, dinamice

 • Bucatar, imi ofer serviciile. Liber din 10 August.

 • Hotel Brasov*** angajeaza receptioner/receptionera, program de lucru: 12h lucrate cu 24h libere, 12h lucrate cu 48h libere. Hotelul este de 3 stele si are 18 camere. Cunoasterea programului de gestiune hoteliera Medallion, cat si o a doua limba straina reprezinta un avantaj, limba engleza fiind obligatorie. Salariu motivant.Posibilitati de promovare.

 • 1

  Am experienta in bucătărie

 • 2

  Ok Sushi Bucuresti angajeaza bucatar sushi. Oferim salariu atractiv, bonusuri de performanta, o masa completa pe zi, apa, suc, cafea. Oferim cazare Salariul incepand cu 4000 RON Pentru mai multe informatii si detalii - Robert

 • Angajam Bucatar cu norma intreaga si salariu negociabil la Wolkendorf Hotel din comuna Vulcan, jud. Brasov. Se asigura transport si se asigura cazare in functie de cerere. Candidatul ideal: Aspect curat si ingrijit; Mod de lucru curat si ordonat; Capacitate de a lucra sub presiune si de a lucra intr-o echipa; Atentia sporita detaliilor; Responsabilitate fata de munca prestata. Descrierea jobului: Intocmirea listelor cu ingrediente si materie prima pentru aprovizionare; Organizarea receptiei si depozitarea alimentelor corespunzator; Mentinerea unui standard ridicat de igiena conform normelor in vigoare. Prepararea felurilor din meniu împreună cu ceilalți membri ai echipei. Asigură curățenia zonei de lucru, cât și a bucătăriei. Participă activ la întreținerea ustensilelor de bucătărie si al echipamentului din dotare. Ține cont de perisabilitatea și termenul de valabilitate ale produselor alimentare. Asigură implementarea și menținerea standardelor de păstrare și depozitare a produselor, semipreparatelor și preparatelor cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare. Răspunde de păstrarea în bune condiții a ustensilelor și veselei. Respectă normele de igienă și securitate a muncii.

 • 18

  Firma din Vaslui , angajeaza economist. Cerinte: Studii superioare / medii economice Cunostinte de contabilitate de gestiune Capacitate de analiza si sinteza Bune cunostinte operare PC Responsabilitati: Inregistreaza si raspunde de evidenta contabila a unor gestiuni Beneficii: Contract individual de munca pe durata nedeterminata; Salariu de incadrare atractiv; Majorari salariale in functie de performanta profesionala; Tichete de masa; Instruiri profesionale; Un mediu de lucru placut.

 • Salveaza cautarea