Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Nivel de studii: Necalificat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  oferim loc de munca stabil si bine remunerat pt intretinerea unei casee de vacanta si pensiune complecta...

 • 10

  Echipa RIVA MAMAIA se mărește! Angajăm barmani și ajutori cu și fără experiență. Dacă ești o persoană pozitivă și plină de energie, contactează-ne telefonic. PS. NU OFERIM CAZARE! :)

 • Restaurant zona Titan angajam.bucatar pentru salate si desert

 • 53

  Angajăm vânzătoare cu sau fără experienta in domeniu. Daca esti pasionata de flori sau ai studiat horticultura, arte plastice, design, te asteptam in echipa noastra. SALARIU net: 1950 -2300 lei, program full time PROGRAM: 3 zile /1 saptamana, 4 zile/a 2-a saptamana, de la 10.00-22.00 . Flori in Culori este un brand romanesc care are ca obiectiv principal vânzarea florilor si a cadourilor. LOCATIA : Shopping City Timisoara, Calea Sagului, insula cu flori si cadouri. Așteptăm cv-ul tau pe publi24 sau pe adresa de mail:

 • 7

  Societate comerciala din Vaslui angajeaza agenti vanzari pentru Husi si pentru Barlad. Relatii la tel .

 • 10

  Hotel La Favorita,situat ultracentral in orasul CRAIOVA .angajeaza camerista. Asteptam CV-ul insotit de poza la e-mail:, sau ne puteti contacta la numarul de telefon: Va multumim.

 • 12

  Italia zona Napoli urgent femei sau cupluri pentru curățenie și mentenanță cameriste sau spălat vesela . Sau spalatorie auto ( 2 fete urgent )Salariu 600-800 euro / luna plata lunar cazare și masă asigurate transportul 150 euro de persoană Contract de munca acte necesare adeverință medicală medic familie cu apt de munca cazier judiciar cunoașterea limbii italiene începător spre mediuinim este obligatorieplecare imediat rog seriozitate

 • 2

  Complex hotelier din Costinesti Blue Ivy Bungalows Costinesti angajeaza cameriste in conditii foarte avantajoase si cu un orar de munca flexibil. Oferim salarii atractive , cuprinse intre 1800 si 2400 lei si cazare in incinta locatiei sau decont transport. Relatii in fiecare zi la telefon : .

 • 12

  Angajez vanzatoare magazin alimentar zona tatarasi, program de lucru 8 ore pe zi 6 zile saptamana, experienta constituie un avantaj la salarizare. Salariu incepand cu 1400 ron net. Ofer si cer seriozitate.

 • 39

  caut persoana de noapte pt supraveghere, paza

 • 41

  Angajez gestionara/gestionar, magazin alimentar mixt. Relatie numai la telefon. - Serioasa/Serios. - Harnic/Harnica. - Muncitoare/Muncitor. - Cu sau fara experienta.

 • Complex Cerbul angajează camerista

 • 19

  PREMIER Sală de Jocuri angajeaza personal fete cu sau fara experienta in domeniu salariu 1800/ron program 24/48 pentru mai multe detalii

 • 1

  Cautam o persoana responsabila si dinamica pentru a fi in primul rand vanzatoare la magazinul de suveniruri si bilete din Parcul de Distractii Alex & Emma's Land. Printre celelalte atributii se numara intretinerea pensiunii din cadrul Parcului si primirea turistilor. Candidatul ideal: - ne dorim o colaborare pe termen lung, cu o persoana serioasa, implicata si loiala careia sa ii placa ceea ce face - Punctualitate, seriozitate, responsabilitate, amabilitate si corectitudine - Usurinta in comunicarea cu clientii - Disponibilitate pentru efort fizic mediu spre ridicat - Sex femeiesc Descrierea jobului: I. Atributii principale 1. efectuarea vanzarii, incasarea contravalorii marfii, 2. utilizarea casei de marcat 3. recomandarea, prezentarea si promovarea produselor, si a atractiilor parcului 4. amenajare vitrina 5. intocmirea documentelor specifice activitatii de vanzare, precum si raportarea activitatii de vanzare. 6. mentinerea si verificarea stocurilor II. Atributii secundare in timpul in care nu este necesara sederea in magazin 1. Intampinarea turistilor parcului si pensiunii 2. Intretinerea ordinii si curateniei in Pensiune (strangerea lenjeriilor dupa plecarea turistilor, ordine in camere, spalat si aspirat pe jos, spalat si calcat lenjerie) Ce oferim: - salariu fix - diverse bonusuri in functie de realizari - program in general de miercuri pana duminica. In timpul verii programul poate varia. Parcul de Distractii Alex & Emma s Land este situat in satul Pietrosani, comuna Pietrosani, judetul Arges. Este un parc in aer liber pentru copiii cu numeroase atractii. In cadrul Parcului exista Pensiunea Casa Muscelelor care are o capacitate de 7 camere. Afacerea noastra functioneaza din anul 2012 si in fiecare an ne trec pragul atat grupuri organizate de turisti, cat si clienti individuali. Parcul este intr-o zona foarte frumoasa, unde noi credem ca este foarte placut sa lucrezi.

 • 66

  Casa OK BY OVO angajeaza pentru perioada estivala ,urmatoarele categorii de personal ; OSPATARI ,BARMAN ,AJUTOR DE BUCATARI, CAMERISTE,SPALATOR VASE ,INGRIJITOR SPATII HOTELIERE. Asiguram cazare si masa gratuit . Salariile se vor negocia la interviu functie de experienta si vechime . Pentru relatii

 • 8

  Angajez persoana capabilă sa lucreze la Florarie stradală tip chioșc in drumul taberei De preferat cu experienta si domiciliu in sectorul 6 rog sunați după ora 14 sau sms 50 de lei pe zi.

 • Complex Cerbul www.cerbul.ro

 • 8

  Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, training de specialitate. Merchantizarea se face ptr un cunoscut brand de congelate .Program Se cere experienta . Cerinte Experienta ca lucrator comercial/merchandiser Organizat Eficient in rezolvarea problemelor intalnite Studii medii Dorinta de munca Capacitate deosebita de relationare interumana, integritate profesionala Responsabil, ordonat, perseverent, confident Atributiile merchandiserului: Prezenta in magazinul alocat in intervalul de timp si programul stabilit Cunoasterea detaliilor despre produsele pe care le reprezinta Mercantizarea marfii conform planogramei stabilite (comenzi marfa, verificarea stocului) Asigura legatura permanenta cu seful direct ,in vederea unei acoperiri continue a necesarului de marfa, evitand situatiile fara stoc (oos) sau suprastoc". Raportarea oricarei probleme intalnite catre superiorul direct Mentinerea unei comunicari foarte bune cu managerul de magazin/raion ,reprezentatii firmelor Sa asigure vizibilitatea 100% a preturilor

 • 1

  ANGAJEM FEMEIE SERIOASA CU VIRSTA PESTE 40 ANI CA BARMAN OSPATAR LA BAR FAEC SRL CU SEDIUL LINGA PIATA AGROALIMENTARA CRIHALA PROGRAM OZI LUCREAZA SI UNA NU CU CARTE DE MUNCA RELATII LA TEL

 • Salveaza cautarea