Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Experienta: Experienta peste 3 ani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam vânzătore ,lucrător comercial Minimarket zona Crangasi program de lucru in ture. Salariul 2500 lei. Bonus de performanta si posibilitate de avansare plus alte benefici.Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati . Experiența obligatorie, carte de munca . NU RĂSPUNDEM LA MESAJE.

 • 3

  Pensiune din Rotbav cu restaurant de 40 locuri angajeaza bucatar/easa cu experienta in domeniu, meniu a la carte. Ne dorim o persoana serioasa fara vicii, cu spirit organizatoric si dedicata meseriei de bucatar. Salariul se negociaza la interviu si este in functie de disponibilitate la program de lucru. Se poate asigura cazare sau decontare naveta. Mai multe detalii se pot obtine la telefonul afisat.

 • Bucatar Chef caut colaborare part time pentru a la carte si evenimente.Tel pagina facebook Vio'sPartyFood

 • Bucatar cu experiență caut de muncă!

 • 10

  Angajez agent de vanzari piese auto. Domeniu de activitate: Comert cu piese auto Descrierea si responsabilitatile postului: Vanzare piese auto; Identifica si contracteaza potentiali clienti in vederea emiterii ofertei, negocierii, incheierii si executarii contractelor comerciale; Vizite clienti; Monitorizarea activitatii concurentei pe zona alocata; Prezinta si promoveaza produsele TOPRAN si MAPCO; Urmareste realizarea targetului de vanzari; Intocmeste rapoarte de vanzari. Cerinte: Experienta in vanzari; Studii medii/superioare; Cunostinte generale in domeniul auto; Abilitati de comunicare verbala si scrisa, relationare si negociere; Cunostinte operare PC, Pachetul Office; Experienta min. 5 ani in domeniul vanzari de piese auto; Cunoasterea pietei din judetele: MS, HR, BV, SB, CJ, BN si AB; Permis de conducere cat. B minim 3 ani. Beneficii: Masina de serviciu, laptop, telefon; Contract perioada nedeterminata; Salariu fix + comision din incasari; Bonusuri pentru indeplinit target-uri, prime. Contact:

 • Bucatar, imi ofer serviciile. Liber din 10 August.

 • 1

  Am experienta in bucătărie

 • Angajam Bucatar cu norma intreaga si salariu negociabil la Wolkendorf Hotel din comuna Vulcan, jud. Brasov. Se asigura transport si se asigura cazare in functie de cerere. Candidatul ideal: Aspect curat si ingrijit; Mod de lucru curat si ordonat; Capacitate de a lucra sub presiune si de a lucra intr-o echipa; Atentia sporita detaliilor; Responsabilitate fata de munca prestata. Descrierea jobului: Intocmirea listelor cu ingrediente si materie prima pentru aprovizionare; Organizarea receptiei si depozitarea alimentelor corespunzator; Mentinerea unui standard ridicat de igiena conform normelor in vigoare. Prepararea felurilor din meniu împreună cu ceilalți membri ai echipei. Asigură curățenia zonei de lucru, cât și a bucătăriei. Participă activ la întreținerea ustensilelor de bucătărie si al echipamentului din dotare. Ține cont de perisabilitatea și termenul de valabilitate ale produselor alimentare. Asigură implementarea și menținerea standardelor de păstrare și depozitare a produselor, semipreparatelor și preparatelor cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare. Răspunde de păstrarea în bune condiții a ustensilelor și veselei. Respectă normele de igienă și securitate a muncii.

 • 6

  Angajăm: bucătari și ospătari Calificați sau cu experiență !!Locația este la Popasul Merei,Restaurant America !! Se poate ajunge cu autobuzul 15 de la Gară din 30 în 30 minute se ajunge în 15 minute!!Salariul este motivant!!Pentru Calificați și cu experiență,salariul este 3000 lei !!

 • 5

  angajam front office manager pentru hotel 3 stele din centrul Clujului. cerinte-experienta de minim 3 ani -licenta in turism -brevet in turism - cunoasterea sistemului de gestiune hoteliera Hostware -aptitudini manageriale -cunoasterea limbii engleze scris,conversational - avantaj -cunoasterea linca a unei limbi de circulatie internationala -cunoasterea metodelor de promovare si marketing in industria hoteliera -tehnici de negociere,contracte -rezolvarea problemelor ridicate de clienti -cunoasterea si promovarea serviciilor hoteliere

 • 1

  Angajam personal pentru - intretinere pensiune -ajutor bucatar -bucatar -ospatar ( locatie Giarmata) - intretinere sali evenimente (Timisoara) Contact-

 • CERCASI 1 CUOCO E 1 PIZZAIOLO CON ESPERIENZA DECENNALE PER AMPLIAMENTO LOCALE RISTORANTE ITALIANO IN GERMANIA ZONA KOLONIA ,SI OFFRE VITTO E ALLOGGIO PIU STIPENDIO ADEQUATO AL MERCATO SI RICHIEDE MASSIMA SERIETA E RISERVATEZZA PER CONTATTO IMMEDIATO INVIARE INFORMAZIONI EMAIL: WHATSAPP

 • Angajam preparator pizza pentru cuptor cu lemne. Salariu atractiv.

 • Angajam preparator pizza pentru cuptor cu lemne. Salariu atractiv

 • 8

  Esti o persoana dinamica și sociabila te așteptăm în echipa noastră Bucatar,Personal Vase, Ospătar, Aj Ospătar, Barman Oferim salariu atractiv,diferite bonusuri

 • Restaurant din Targu Mures angajeaza pe postul de manager restaurant. Experienta pe un post similar este obligatorie. Programul de lucru este de luni pana vineri de la ora 8 la 4. Oferim un pachet salarial motivant in functie de implicare si performante.

 • Restaurant Pasteria dei Signori , situat in incinta Mall Veranda Obor ,angajeaza bucatar cu experienta pe cald . Programul este de 2 cu 2 , de la ora 9:30 pana la ora 21:00 . Daca sunteti interesati sunati la nr de tel . Mai multe detali la interviu .

 • Angajam pizzer cu experienta pentru cuptor lemne. Sezonier, lunile Iunie,Iulie,August ,parțial Septembrie .oferim salariu foarte bun,cazare la locație,masa,contract pe perioada șederii.

 • Expirat Club cauta colegi pentru bar (barman, ajutor de bar si debarasator), cu care să ducem povestea Expiratului mai departe, cu chef de muncă, cu drag de noi și de care să ne fie drag. Cine suntem noi? Expirat există în peisajul urban românesc din 2002. Funcționăm ca bar, club, loc de concerte și evenimente în interior și terasă. Expirat este locul care te ține conectat la cultura underground. Acesta s-a consacrat prin concertele live și seturile DJ-ilor, prin design, mulțimile și atitudinea sa. Expirat oferă o cultură alternativă la pachet cu o atmosferă pozitivă. Rețeta: muzică, atmosferă, oameni. Ce ne dorim de la tine? Să ai habar și să fi cochetat până acum cu servirea într-un club sau loc similar, să îți placă să fii tot timpul printre oameni și să stăpânești bine arta conversației, să ai o pasiune pentru mixologie și o privire de ansamblu a unui bar. Desigur, curiozitatea, creativitatea și atașamentul de loc sunt un plus. Dacă ți-am stârnit interesul și te-am convins că locul tău e la noi, atunci fii sigur că trebuie să ne cunoaștem! Iar ca să ne putem cunoaște, asigură-te că ne lași un număr de telefon sau o adresă de mail la care să te putem contacta. Program: - Se lucreaza 5 zile cu 2 libere (luni si marti); Pachet salarial: Acesta este alcatuit din salariu fix + tichete de masa + beneficii personal + decont transport la iesirea din tura. Locatia noastra este situata pe strada Constantin Istrati nr. 1, Sector 4, Bucuresti. Pentru mai multe informatii contacteaza-ne la nr. de telefon sau pe adresa de e-mail Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!

 • Salveaza cautarea