Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Disponibil imediat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam personal fast-food in zona Sos Chitila/ Podul Constanta Minima experienta in domeniu fast-food 1 an , persoane serioase, sociabile si atente la detalii. Curs igiena reprezinta un avantaj. Beneficii: - Contract de munca+carte de munca pe perioada nedeterminata; - Bonusuri de performanta; Activitatea va incepe la jumatatea lunii aprilie. Angajare imediata

 • 25

  APROZARUL BĂNĂȚAN situat in zona Dambovita din Timisoara angajează vânzătoare/lucrător comercial (doar femeie). Program de lucru de la ora 07:00 la ora 15:30. Se cere si se ofera seriozitate, salar negociabil, contract de munca, plata la timp a salariilor si alte beneficii specifice muncii. Salariul se majoreaza periodic in funcție de seriozitatea in munca. Relatii la telefon VĂ RUGĂM NU TRIMITEȚI MESAJE PRIVATE!!!

 • 25

  Angajam personal pentru postul de agent vanzari ,distribuitor cu sau fara experienta.Mai multe detalii la interviu. tel 0765 245 058

 • Vino să ne cunoaștem și să faci parte din echipa noastră Pofte. Indiferent dacă ai sau nu experiență, la noi vei învața rapid. Cu siguranță ești îndemânatic, pozitiv și organizat! Trebuie să ne suni. Uite numărul nostru de telefon: unde ne poți suna și să stabilim împreună momentul potrivit pentru pregătirea și instruirea necesară pentru a lucra cot la cot cu ceilalți colegi. Posturile disponibile în perioada următoare sunt: casier preparator bucătar. Program Full-time Vârsta minim 18 ani Suntem dornici să te avem în echipa Pofte.

 • ANGAJAM BUCATAR PENTRU CAFETERIE/CATERING IN ZONA BANEASA DETALII LA NUMARUL DE TELEFON: sau,

 • 16

  Angajez vanzatoare cu experienta magazin alimentar mixt situat in Militari Residence! Salariu 2400 lei in mana! Magazinul non stop! Numai cu experienta!

 • 14

  ANGAJAM MANIPULANT IN PITESTI CARE SA DETINA SI PERMIS CONDUCERE CAT . B.,RELATII LA TELEFON

 • 5

  Diplomă de calificare fără curs Aveti experientă in meseria de OSPATAR ,BARMAN ,VANZATOR IN UNITATI DE ALIMENTATIE ? Acum aveti șansa de a fi calificati . Persoanele care lucrează în acest domeniu sau cunosc această meserie ,au posibilitatea de a obține o diplomă valabilă UE.,acreditată ,autorizată de Ministerul Muncii Mai organizăm cursuri in cateva meserii cautate pe piața muncii infirmiera agent securitate lucrator in comert bucatar macelar cofetar patiser brutar croitor frizerie coafura manichura pedichiura stilist protezist unghii tehnician maseur si reflexoterapie SUDOR cu ISCIR STIVUITORIST cu ISCIR constructor (toate meseriile care tin de constructii) Preturi reduse. Plata in rate Info la telefon SCOALA DE MESERII

 • Angajam receptionera / ospatar la Hotel Mondial loc Baia, Jud Tulcea Cerinte: - experienta in domeniu nu este necesara - seriozitate - de preferat din localitatea Baia sau din imprejurimi. Oferim: - contract de munca permanent - salariu atractiv Pentru informatii sunati la nr: Rodica

 • 10

  oferim loc de munca stabil si bine remunerat pt intretinerea unei casee de vacanta si pensiune complecta...

 • 13

  Angajam REPREZENTANT COMERCIAL BACK OFFICE CU EXPERIENTA pentru fabrica din domeniul alimentar, aflata in Ramnicu Sarat. Cerinte: - Studii superioare definitivate, in domeniul economic de preferinta - Candidatul trebuie sa aiba o experiență semnificativă pe o pozitie similara (cu accent pe piața alimentară / agroalimentara în special industria de fructe/conserve), - Sa vorbeasca limba engleza- nivel avansat, - Utilizarea pachetului MS Office, - Rigurozitate, atentie la detalii si bune abilitati de comunicare. Responsabilitati: - Mentine permanent legatura cu clientii existenti pentru fidelizarea acestora, - Intocmeste rapoarte privind situatia vanzarilor, concurenta, noile trenduri pe piata, potentialii clienti. - Urmareste comenzile si face propuneri pentru crestere si imbunatatirea relatiei cu clientii pentru fidelizarea lor, - Gestionează comenzile (primire, intrare de administrare, confirmare a clienților, generarea de documentații diverse, încărcarea și/sau organizarea expedierii cu oficiile corespunzătoare), -Menține contactul cu departamentele Producție si Comercial pentru a facilita activitățile necesare pentru a respecta obligațiile asumate față de clienți. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu in functie de experienta - tichete de masa - stabilitate si siguranta financiara, mediu de lucru placut. Program de lucru: 8h/zi- Luni- Vineri: 8:30- 17:30. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: - sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 3

  Angajam MACARGIU POD RULANT GRUPA E/ OPERATOR FASONAT FIER pentru fabrica de constructii situata in Buzau. Cerinte: - calificare macaragiu grupa E+ autorizatie Iscir si experienta minim 2 ani pe un post similar - cunostinte minime de operare calculator, debitare fasonarea pe masina automata a otelului pentru constructii. Se ofera : salariu motivant- in functie de experienta + tichete de masa- 400 lei + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: .

 • 5

  Angajam INGINER CONSTRUCTOR pentru fabrica de constructii din Buzau. Candidatul ideal: - Candidatul trebuie sa fie absolvent de studii superioare tehnice specializare constructii - Experienta de lucru minim 3 ani in constructii si proiectare - Cunostinte bune de AUTOCAD - Abilitati de operare PC- nivel avansat MS Office - Aptitudine avansata de invatare - Activitatea se va desfasura la fabrica din Buzau. Descrierea jobului: - Primeste si gestioneaza documentatia tehnica a elementelor prefabricate, care vor fi lansate in productie( tipareste plansele de executie, verifica eventualele neconcordante si le distribuie catre productie) - Intocmeste necesarul de materiale pt elemntele care vor fi lansate in productie. - Tine evidenta zilnica a productiei si urmareste productia dupa planificarea primita. - Intocmeste raport lunar de inchidere a productiei prin punctarea / corelarea cu notele de predare. Se ofera: salariu motivant- discutat la intreviu + alte beneficii. Program de lucru: luni- vineri: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 12

  Angajam VANZATOARE CU EXPERIENTA- pentru magazin cu produse din carne. Se cere: experienta in vanzare (de preferat in carmangerie) si in lucrul cu casa de marcat, seriozitate si stabilitate la locul de munca. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0745 07 06 05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall etaj.

 • 24

  Angajam ASISTENT VANZARI- SECRETARIAT telefonie mobila si accesorii. Se cere: - experienta in vanzare - cunostinte Pc- pachetul Office - abiliati bune de comunicare - atitudine indreptata spre client. Program de lucru: 9:00-18:00. Salariul oferit: 1800 net. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj, de luni-vineri in intervalul orar: 8:30-16:30.

 • 2

  Restaurantului Chef&Grill este în căutarea unei persoane pasionate de creșterea și dezvoltarea personala, pe posturile de BUCĂTAR ȘEF. Despre companie: Chef&Grill este un restaurant cu specific românesc bazat pe CATERING/DELIVERY, localizat pe str. Steaua 52, Timișoara. Preparăm produse din porc, pui, rață și vită, de asemenea avem în meniu burgeri, garnituri, deserturi și specialități ale bucătarului. Pe lângă acestea, zilnic pregătim MENIUL ZILEI după rețete tipic românești. Cerințe : Experiență în domeniu, obligatorie - minim 1 an, experiența mai mare constituie un avantaj. Experiență în crearea de rețete și coordonare bucătăriei, atent la calitatea produselor și gestionarea stocurilor din bucătărie (Bucătar Șef) Specializare în domeniul gastronomic Persoană atentă la detalii, cu inițiativă și spirit organizatoric. Punctuala, serioasă și de încredere Atitudine pozitivă și dorința de a lucra în echipă Persoană motivată, dinamică, dornică de a munci într-un mediu plăcut. Pregatire profesionala obligatorie: studii medii sau școala profesională de specialitate Benificii: Salariu atractiv + bonusuri Se Recompenseaza performanta Mediu de lucru placut într-un colectiv tânăr Se oferă instruire la locul de muncă Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Program de lucru full time. Dacă ești interesat sau dorești mai multe detalii despre job, poți apela la numărul sau să ne trimiți CV-ul la adresa de email Apelul pentru posturile respective este deschis până la 21 martie. Te așteptăm cu drag, vino să ne cunoaștem!

 • 9

  Descriere post: -crearea unui mediu atractiv si primitor pentru clienti, -prezentarea regurilor de joc , promotiilor catre jucatori, -servirea jucatorilor cu bauturi, -evidenta operatiunilor de incasari si plati, -gestionarea numeralului si intocmirea documentelor zilnice, -preluarea / predarea precisa si corecta a gestiunii, -pastrarea curateniei la locul de munca, -experianta nu este necesara. Cerinte: -aspect fizic placut, -disponibilitate de a lucra in ture, -bune abilitati de relationare si flexibilitate, -persoana echilibrata, responsabila si constiincioasa, -punctualitate, precizie. Oferta: -oportunitatea unui loc de munca stabil pe perioada nedeterminata, -contract de munca full time, -instruire de specialitate si dezvoltare profesionala, -posibilitate de cariera, -posibilitate de bonus lunar, - cv se pot trimite pe adresa

 • 23

  Cerințe ptr șoferi cunoașterea orașului, posesori ai permisului de conducere de minim 2 ani, experiența in domeniu constituie un avantaj, posesor autoturism . Ospatar minim de experienta in restaurant,ptr dispecer ,discurs agreabil, disponibilitate la program, cunoștințe de calculator

 • 17

  Se solicita un minim de experienta,dar seriozitatea si dorinta de a munci este importanta

 • Salveaza cautarea