Locuri de munca in Horeca, turism - Romjob.ro
-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Candidatul ideal -Persoana organizata si punctuala; -Disponibilitate pentru program de lucru in doua ture, full time; -Nu este necesara o experienta anterioara in acest domeniu; -Seriozitate si dorinta de a lucra intr-un mediu placut. Descrierea jobului -Receptionare marfa; -Aprovizionarea magazinului; -Servirea clientilor la casa de marcat, -Etichetarea si aranjarea produselo la raft; -Prezentarea si comercializarea produselor; -Asigurarea unei imagini placute a magazinului; -Amabilitate si promptitudine in relatia cu clientul; -Mentinerea unui mediu de lucru curat si organizat; -Verificarea si inregistrarea termenelor de valabilitate. Detalii la telefon: Salariul negociabil.
-
Promovat
Shaormar cu experienta pentru zona Berceni,shaormeria La Grasi,se ofera masa zilnic si CM ,salariu 6000 lei la program de 14 ore la 1 zi da,1 zi nu ,se asigura taxiul la plecarea din tura,tips,va asteptam cu un apel la:
-
Promovat
Noi, cei de la Restaurant Stage angajam oameni pasionati de bucătărie sau de a învața aceasta meserie cu sprijinul nostru. Suntem situati central, cu toate mijloacele de transport în comun în apropiere. Beneficiile de a face parte din echipa noastră pe postul de bucatar/ajutor bucătar sunt: - contract de munca semnat din prima zi de lucru - salariu atractiv,virat direct în contul tău bancar + concedii plătite conform legilor în vigoare - bonuri de masa + o masa calda în timpul programului de lucru - ore suplimentare plătite - un program de lucru care-ti permite sa fii liber inclusiv în weekend - abonament la Reteaua de sănătate privata Regina Maria după primul an de colaborare, ce include analize + consultatii gratuite la medici specialisti, reduceri la ecografii, radiografii, etc. - transport către domiciliu în weekend - mediu de lucru plăcut și sigur cu standarde inalte de curățenie și igiena - posibilitatea de a evolua într-un timp foarte scurt deoarece avem retetare, proceduri de lucru și o vasta expertiza în domeniu. - training constant cu șeful bucătar Ce ne dorim de la tine? - sa fii harnic, ambitios și dedicat - sa fii pasionat de gatit - sa ai o igiena impecabila - sa fii adeptul muncii în echipa Dacă vrei sa fii mulțumit și respectat la locul de munca te așteptam să faci parte din echipa noastră. Ne poți contacta telefonic sau pe whattap sau direct la restaurant, pe str. Al. Cernat nr. 79, în incinta Hotel Bordeaux.
-
Promovat
HOTEL EVIA DIN EFORIE NORD ANGAJEAZĂ: RECEPȚIONERI, AJ.OSPATARI OFERIM CAZARE SI MASĂ GRATUIT, CONTRACT DE MUNCĂ SALARII F.F.BUNE.
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam bucatar cu experienta. Locație centrala, cu vechime de 8 ani. Facem chestii faine și cautam un coleg care sa fie pasionat de bucătărie. Obișnuim sa oferim și bonusuri de performanta, și prime de sărbători.
-
Pentru detalii va rugam contactati-ne la numarul de telefon din anunt sau faceti-ne o vizita la locatia noastra din Alba Iulia intre orele 08:00 - 22:00. Va asteptam in echipa noastra !
-
Restaurant Steaua Nordului, Alba Iulia, angajeaza ospatar Pentru detalii va rugam contactati-ne la numarul de telefon din anunt sau faceti-ne o vizita la locatia noastra din Alba Iulia intre orele 08:00 - 22:00. Te asteptam in echipa noastra !
-
Angajăm barman ospătar cu sau fără experiență Cafenea zona centru Brașov Program flexibil Telefon : Persoana de contact : Viviana
-
Novum By The Sea, resortul de lux de 4 stele din stațiunea Olimp, angajează BUCĂTAR, AJUTOR DE BUCĂTAR, PIZZAR.
-
Suntem încântați să anunțăm că ne cautăm un nou membru dedicat pentru echipa noastră, în rolul de receptioner. Dacă doriți să vă alăturați unei echipe pasionate și să vă desfășurați cariera într-un mediu ospitalier de top, aceasta ar putea fi o oportunitate unică pentru dumneavoastră. La Best Western Central, ne străduim să oferim o experiență deosebită pentru fiecare oaspete și căutăm un receptioner care să contribuie la realizarea acestui obiectiv. Candidatul ideal va avea următoarele calități: - Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu oaspeții; - Experiență anterioară în domeniul ospitalității sau serviciilor de recepție (constituie un avantaj, dar nu este obligatorie); - Abilitatea de a lucra în echipă și de a face față situațiilor tensionate; - Pasiune pentru a oferi servicii de calitate superioară; - Atitudine profesională și prietenoasă; - Abilități organizatorice și de gestionare a timpului. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre dumneavoastră și să vă cunoaștem în cadrul procesului de selecție. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
-
Novum By The Sea, hotelul de 4 stele din stațiunea Olimp angajează pe următoarele posturi: RECEPȚIONERI. Pentru detalii referitoare la condiții, salariu și beneficii vă rugăm să ne contactați telefonic la
-
Novum By The Sea, hotelul de 4 stele din stațiunea Olimp angajează pe următoarele posturi: barmani și ospătari. Pentru detalii referitoare la condiții, salariu și beneficii vă rugăm să ne contactați telefonic la
-
Novum By The Sea, hotelul de 4 stele din stațiunea Olimp angajează pe postul de: cameriste și responsabil curățenie. Pentru detalii referitoare la condiții, salariu și beneficii vă rugăm să ne contactați telefonic la
-
Angajăm ospătar și barman ,pentru mai multe detalii sunați la nr de telefon!
-
Angajam bucatari, pizzari, barmai si ospatari pentru restaurant pizzerie Eforie Nord zona centrala Acceptam si incepatori dornici sa invete cat mai multe despre acest domeniu. Atmosfera este una moderna, tinereasca si ne dorim persoane pozitive si dornice sa formam o echipa vesela si frumoasa pe termen lung. Contractele se fac pe perioada nedeterminata, nu sunt joburi de sezon!! Inceperea contractului este imediata. Putem oferi cazare! Pentru persoanele interesate va putem da mai multe detalii la telefon
-
HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL IN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE CAZARE CERINTELE POSTULUI - Studii liceale finalizate cu diploma de bacalaureat; - Studii superioare, calificare profesionala si experienta anterioara reprezinta un avantaj; - Capacitatea de a sustine o conversatie in limba engleza la nivel mediu - avansat; - Bune cunostinte de operare calculator; - Atitudine pozitiva, prezenta si tinuta agreabila, spirit de echipa; - Bune abilitati de comunicare cu oaspetii si colegii; - Capacitatea de a gasi solutii pentru problemele aparute; - Referintele scrise pot reprezenta un avantaj; DESCRIEREA JOB-ULUI - Preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti; - Repartizarea camerelor in functie de disponibilitate si solicitarile clientilor; - Primirea si cazarea clientilor; - Intocmirea actelor necesare cazarii clientilor; - Emiterea tuturor documentelor fiscale necesare; - Promovarea serviciilor oferite clientilor; - Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor inregistrate; - Medierea conflictelor si rezolvarea reclamatiilor clientilor. - Respectarea procedurilor de lucru. - Deservirea cu promptitudine si profesionalism a fiecarei solicitari venite in cadrul departamentului. - Program de lucru in ture 12 24 - 12 48 Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta in intervalul 09.00 - 16.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!
-
HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU BUCATARIA RESTAURANTULUI HOTELULUI cu salariul integral consemnat in contractul de munca DESCRIEREA JOBULUI - Aplicarea cunostintelor toretice si practice aferente tehnicilor culinare; - Primirea comenzilor, executarea lor, verificarea calitatii, montarea preparatelor, - Buna gestionare a materiei prime, materialelor si echipamentelor folosite; - Disponibilitate si dorinta pentru formare si afirmare profesionala. CERINTE - Persoana ingrijita, muncitoare, serioasa, sociabila, cu spirit de echipa ; - Experienta minimum doi ani in bucatarie de restaurant cu serviciu a la carte sau bucatarii de volum (pentru bucatari); - Calificare de bucatar reprezinta un avantaj (studii medii, absolvent liceu, scoala profesionala de specialitate); - Cunostinte privind modul de folosire a utilajelor si ustensilelor din bucatarie si intretinerea acestora (pentru bucatari); - Cunostinte privind tehnologia culinara, norme si reguli de iegiena, reguli de pastrare a alimentelor (pentru bucatari); - Capacitatea de a respecta intocmai structura retetelor, timpilor de preparare si setarea preparatelor (pentru bucatari); - Pentru personal necalificat spalare vase NU SE SOLICITA EXPERIENTA ANTERIOARA ; Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul din cadrul anuntului, in intervalul 09.00 - 17.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!
-
HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU RESTAURANTULUI HOTELULUI cu salariul integral consemnat in contractul de munca DESCRIEREA JOBULUI - Intampinarea clientilor, preluarea comenzilor si servirea oaspetilor intr-o maniera cat mai profesionista ; - Servirea bauturilor alcoolice non alcoolice, a preparatelor pe baza de cafea si a produselor culinare; - Rezolvarea cererilor clientilor potrivit standardelor si regulilor interne ale restaurantului; - Obligatia respectarii calitatii si gramajului produselor inainte de efectuarea serviciului; - Obligatia de a asigura clientilor servicii atente si complete: - Obligatia de a asigura curatenia spatiilor deservite, integritatea inventarului folosit si stocurile necesare; - Intocmirea notei de plata si a incasarilor potrivit instructajului si procedurilor legale prezentate; - Activitati specifice la casa de marcat (pentru postul de OSPATAR si BARMAN); - Realizarea inventarului si gestiunea marfii (pentru postul de OSPATAR si BARMAN); CERINTE - Experienta minim 3 ani in domeniul HORECA (pentru postul de OSPATAR si BARMAN); - Tinuta generala intotdeauna ingrijita si igiena personala impecabila; - Disciplinat(a), motivate(a), stabil(a) emotional, stare buna de sanatate; - Atitudine pozitiva, de intelegere si sprijin reciproc in relatiile cu colegii; - Capacitatea de dialog corect in limba engleza reprezinta un avantaj (pentru postul de OSPATAR si BARMAN); - Invatarea tuturor preparatelor din meniu (pentru postul de OSPATAR si BARMAN); - Mentinerea curateniei si a igienei la locul de munca conform normelor in vigoare. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta in intervalul 09.00 - 17.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!
-
HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL IN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE CURATENIE cu salariul integral consemnat in contractul de munca CERINTELE POSTULUI - Calificarea profesionala reprezinta un avantaj insa nu este o cerinta obligatorie; - Insușirea si respectarea regulilor si procedurilor de lucru; - Persoana ingrijita, muncitoare, serioasa, sociabila, spirit de echipa - Responsabilitate, seriozitate, implicare; DESCRIEREA JOB-ULUI - Program de lucru full-time; - Curatenia camerelor, holurilor, spatiilor comune si altor incaperi folosind echipamentul din dotare si solutiile de curatenie si igienizare prestabilite ; - Asigurarea si mentinerea curateniei pe intreaga suprafata de activitate alocata; - Prestarea serviciilor de curatenie zilnica sau ocazionala, in conformitate cu graficul stabilit de catre supraveghetor; Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta, in intervalul 09.00 - 16.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!
-
Ai nevoie de un JOB? Atunci ești în locul potrivit! BENEFICII: - Pachet salarial atractiv; -Program de lucru flexibil CE NE DORIM DE LA TINE: - Atitudine pozitivă și prietenoasă în relațiile cu clienții și colegii; - Implicare în activitate; - Perseverență și orientatare spre rezultate. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la:
-
WHY Pizza își mărește echipa! Angajăm: - Montator Pizza - Ajutor Bucătar - Casier Pentru mai multe detalii şi programare interviu sunați la
-
Pizzeria Alelisa punct de lucru Valea Adanca angajează pizzer și ajutor pizzer! Experiența constituie un avantaj! Salariul motivant! Pentru detalii sunați la numărul de telefon din anunț!
-
Restaurantul Daimon Trattoria angajeaza Barman, in locatia din Parcul Tineretului. Cautam o persoana tanara, activa, serioasa. Oferim un pachet salarial motivant si un mediu de lucru tanar si placut. Se acorda tips, bonusuri de performanta,training. Salariul pentru postul de barman porneste de la 4000 lei. Pragramare interviuri intre orele: 12:00-17:00.
-
GastroPub Energiea cauta bucatari cu experienta pentru sectia rece si sectia cald. Calificarea/cursul de specializare si experienta de 1-3 ani in domeniu reprezinta un avantaj. Meniul este restrans, cu preparate nu foarte complicate, dar cumva atipice, care cer atentie si creativitate. Preparatele se schimba periodic, in functie de sezon. Ne adresam unei clientele restranse, oameni care se feresc de aglomeratia localurilor la moda. Cine suntem noi? Energiea Stabiliment de informare si experiment urban este in egala masura pub si hub urban, completand cu o bucatarie contemporana bazata pe principiile gastronomiei sanatoase, cu preparate homemade , fara adaosuri artificiale. Ce ne dorim de la tine? Responsabilitati: - Verificarea si mentinerea in parametrii agreati: materia prima, semi-preparatele, gatirea finala; - Verificarea si mentinerea curateniei pe sectie (masa de lucru, utilaje, ustensile, etc.); - Gustarea preparatelor pentru a avea grija ca gustul lor sa fie cel agreat. Mentinerea calitatii si montajul preparatelor; - Se asigura ca procesul de gatire este corect si conform cu retetarul si normele in vigoare Daca ti-am starnit interesul si te-am convins ca locul tau e la noi, atunci fii sigur ca trebuie sa ne cunoastem! Pentru mai multe informatii lasa-ne un mesaj sau contacteaza-ne la nr. de telefon sau pe adresa de e-mail Ce oferim? Program: - Se lucreaza 4 zile cu 2 zile libere; - In ture, 9 ore/zi (8 ore + 1 ora pauza) - Programul locatiei este: u DUMINICA MARTI: 12:00-23:00 u MIERCURI SAMBATA : 12:00-00:00 Pachet salarial: Acesta este alcatuit din salariu fix + tichete de masa + masa asigurata + beneficii personal + decont transport la iesirea din tura. Locatia noastra este situata pe strada Str. Actor Ion Brezoianu 4, Sector 5, Bucuresti. Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!