diploma bucatar; spirit organizatoric; atentie concentrata si distributiva; Condiții:
Responsabilități:
Pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; Aranjeaza si decoreaza mancarea atunci cand este servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat ; Monteaza preparatele pe echipamentele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; Raspunde de pregatirea legumelor, bazelor pentru sos, a tuturor materiilor prime care intra in compozitia felurilor principale; Tine cont de perisabilitatea, termenul de garantie si de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele ; Lucreaza conform normelor alimentare si respectand indicatiile Sefului Bucatar si adjunctului sau; Respecta politicile de siguranta a alimentelor si de manipulare a acestora, cum ar fi rotatia produsului, etichetarea, datarea, curatarea si organizarea congelatoarelor, frigiderelor, zonelor de depozitare ; Se asigura ca produsele finite sunt preparate conform standardelor si ajung la timp la oaspeti ; Este responsabil pentru ducerea la bun sfarsit a responsabilitatilor de zi cu zi din bucatarie ;
ID anunț: 1747299731
Raportează
Anunțuri recomandate
Pentru a contacta acest utilizator, intră în contul tău Romjob.ro sau creează-ți rapid un cont nou!