Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Bucatar - ajutor bucatar Bucuresti Sector 1

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • United Recruitment srl angajeaza

  Subscrisa S.C. UNITED RECRUITMENRT S.R.L., BUCURESTI, SECTORUL 1, INT. SEVASTOPOL, NR. 1, CAMERA 6, C.U.I.RO 27064073, J40 12811 2011, angajeaza: 20 posturi FEMEIE DE SERVICIU cod cor 911201 40 posturi AJUTOR BUCATAR cod cor 941101 30 posturi AJUTOR OSPATAR cod cor 513101 15 posturi LUCRATOR BUCATARIE (SPALATOR VASE MAR) cod cor 941201 10 posturi BARMAN cod cor 513201 20 posturi BUCATAR cod cor 512001 10 posturi PATISER cod cor 751203 20 posturi OSPATAR (CHELNER) cod cor 513102 20 posturi CAMERISTA HOTEL cod cor 516201 Cv-urilese pot trimite la adresa de emial suportsecretariat.gmail.com

 • 11

  Menajera bucătărie restaurant - Soseaua Chitila

  Societatea Mogema Com SRL, afacere de familie infiintata in anul 2002, cu sediul situat in zona Leroy Merlin Soseau Chitila, Strada Capitan Dragos Radu 59, Sectorul 1, Bucuresti, angajeaza ajutor de bucatar in restaurant cu specific romanesc pentru: - curățat legume, - spălat vase, - debarasat mese, - curatanie generală. https: m.facebook.com VamaChitila

 • Angajam bucatar si ajutor de bucatar in Bucuresti, zona centrala, salariu motivant

  Angajam bucatar si ajutor de bucatar in Bucuresti, zona Cismigiu. Oferim un salariu atractiv in functie de experienta. Pentru mai multe detalii contactati-ne la 0721410401.

 • 2

  Angajare Bucatar si ajutor de Bucatar Centrul Vechi

  Angajare în Restaurantul din Centrul Vechi Restaurantul nostru din Centrul Vechi este în căutare de personal pasionat și dedicat pentru pozițiile de bucătar si ajutor de bucatar. Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică și să lucrezi într-un mediu plin de energie pozitivă, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine! Experiență anterioară în domeniul ospitalității reprezintă un avantaj; Limba engleza Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții; Atenție la detalii și capacitatea de a lucra eficient într-un mediu aglomerat; Flexibilitate în program și disponibilitate pentru lucrul în ture; Pasiune pentru gastronomie și servicii de calitate. Beneficii: Salariu competitiv și bonusuri în funcție de performanță; Oportunități de avansare în cadrul companiei; Training și dezvoltare profesională continuă; Ambianță plăcută de lucru și echipă prietenoasă; Pachet de beneficii suplimentare. Dacă ești pasionat de industria ospitalității și vrei să te alături unei echipe de succes, te așteptăm să aplici pentru una dintre pozițiile disponibile în restaurantul nostru din Centrul Vechi! Oferim: conditii bune de lucru, vad format. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic oricand intre orele 10:00-20:00 (de luni până duminică)

 • Bucatar sectia rece Ever After

  Cautam colegi seriosi, responsabili, cu spirit de echipa si pasiune pentru bucatarie, minim 2 ani experienta. Meniu international, modern. Program 2 cu 2. Salariu 5.000-5.500 Ron, functie de experienta si performanta; decontare transport la plecare, mese asigurate. Adresa: strada Mendeleev 5, Ever After

 • 3

  Bucatari Personal Hotelier in Germania.Urgent

  Recrutăm personal pentru bucătărie, - chef de partie, - chef tournant, - sous chef, ospătari, personal la curățenie, receptionisti pentru diferite Hoteluri situate in Baden-Württemberg, Germania. Salarizarea (incepand cu 12,80 pe ora) se face in functie de performanta si de asemenea va puteti baza pe compensatii pentru orele suplimentare efectuate, bonusuri pentru zilele de duminica si sarbatori legale etc. Aplică acum si trimite un CV in engleza sau germana la pentru a te alătura echipei noastre!

 • 2

  Bucatar/Bucatareasa

  Restaurant zona centrala, angajeaza bucatar sectia cald . Oferim pachet salarial atractiv, program 2 zile cu 2 zile, concediu asigurat, tips.

 • 3

  Restaurant zona Dorobanti angajează personal.

  Angajăm bucătar și ospătar pentru restaurant în zona Dorobanti. Detalii suplimentare:la interviu. Persoana de contact: Dl. Mircea Gheorghe

 • 15

  Bucatar, ajutor bucatar, ospatari, femei pentru spalat vase si asistent manager restaurant

  Bucatar, ajutor bucatar, ospatari, femei pentru spalat vase si asistent manager restaurant, angajeaza restaurant din zona Piata Dorobanti. Contact:

 • 2

  Angajam ajutor de bucatar-casier- barista in Restaurantul Stradale Willbrook

  RESTAURANT STRADALE WILLBROOK ISI MARESTE ECHIPA Locatia : Sos. Bucuresti Ploiesti, nr. 172-176, cladirea B, parter, sector 1, Bucuresti Posturi disponibile: AJUTOR BUCATAR CASIER cu experienta BARISTA cu experienta CE CAUTAM: Persoane atente la detalii, Rabdatoare, Organizate Calificat necalificat Studii medii minime Punctuale Responsabile Comunicative Cooperante Experienta nu este necesara, dar constituie un avantaj. CE OFERIM: -Contract de munca pe perioada nedeterminata -Masa asigurata -Pauza de masa -Program de luni pana vineri -Program de la ora 7:00-15:00 ( full-time 8h) -Angajam si pentru program part-time ( 4h 6h) -Bonusuri in functie de performanta -Posibilitate de avansare in cadrul companiei -Sarbatori legale libere - 21 de zile de concediu CINE SUNTEM NOI? Noi suntem echipa STRADALE cu 25 locatii deschise in Bucuresti si peste 300 angajati, in Cluj 5 locatii cu 70 angajati si o locatie la Timisoara. Street food, live cooking si felurile tale preferate, reinterpretate = Stradale, restaurantul tau pentru breakfast și lunch. Echipa Stradale reinventează în fiecare zi preparatele tale preferate, pentru o pauză de prânz delicioasă. Fiecare membru al echipei are o pasiune, fie că este vorba despre grătar, fie despre dulciuri, iar împreună sunt combinația perfectă de pasiune și experiență Vrei sa cunoastem? Ne gasesti la adresa de e-mail : SAU La numarul de telefon : IA-TI ZAMBETUL PE BUZE SI HAI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA !!!

 • 4

  Angajam Patiser-Spalator Vase-Bucatar-Casier in Restaurant Stradale Liceul Francez

  RESTAUTANT STRADALE LICEUL FRANCEZ ISI MARESTE ECHIPA LOCATIE: Sos. Bucuresti Ploiesti nr. 160A, sector 1, DN1, Bucuresti, Liceul Francez Posturi disponibile: CASIER cu experienta SPALATOR VASE BUCATAR cu experienta PATISER cu experienta CE CAUTAM: Persoane atente la detalii, Rabdatoare, Organizate Calificat necalificat Studii medii minime Punctuale Responsabile Comunicative Cooperante Experienta nu este necesara, dar constituie un avantaj. CE OFERIM: -Contract de munca pe perioada nedeterminata -Masa asigurata -Pauza de masa -Program de luni pana vineri -Program de la ora 7:00-15:00 ( full-time 8h) -Bonusuri in functie de performanta -Posibilitate de avansare in cadrul companiei -Sarbatori legale libere - 21 de zile de concediu de odihna CINE SUNTEM NOI? Noi suntem echipa STRADALE cu 25 locatii deschise in Bucuresti si peste 300 angajati, in Cluj 5 locatii cu 70 angajati si o locatie la Timisoara. Street food, live cooking si felurile tale preferate, reinterpretate = Stradale, restaurantul tau pentru breakfast și lunch. Echipa Stradale reinventează în fiecare zi preparatele tale preferate, pentru o pauză de prânz delicioasă. Fiecare membru al echipei are o pasiune, fie că este vorba despre grătar, fie despre dulciuri, iar împreună sunt combinația perfectă de pasiune și experiență Vrei sa cunoastem? Ne gasesti la adresa de e-mail : SAU La numarul de telefon : IA-TI ZAMBETUL PE BUZE SI HAI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA !!!

 • 10

  Lucrator in Bucatarie/Preparator Pizza

  Ești o persoană sociabilă, cu pasiune pentru gătit și mâncare italiană, în special pizza și paste? Atunci poți fi parte din echipa noastră! Căutăm colegi ca tine pe care să-i învățăm tehnicile de preparare a produselor noastre. Îți oferim: Contract de muncă full-time; Câștig mediu lunar net de 2.800 lei; Tichete de masă, decontare transport; Salariul se acordă de 2 ori pe luna; Training și posibilități de promovare. Dacă te regăsești în descriere, te așteptăm la o discuție despre dorințele tale, despre noi și echipa noastră, precum și despre programul de lucru și despre recompensele de care te poți bucura. Ne interesează mai mult omul, experiența o dobândești alături de noi! În plus, ai tot suportul nostru pentru a te dezvolta personal și profesional astfel încât să ajungi să fii promovat. Pentru orice informație sau întrebare ai avea nu ezita să-l contactezi pe colegul nostru Sergiu, la numărul sau trimite-i CV-ul tău pe adresa și te contactează el!

 • 13

  Lucrator in Bucatarie/Preparator Pizza

  Ești o persoană sociabilă, cu pasiune pentru gătit și mâncare italiană, în special pizza și paste? Atunci poți fi parte din echipa noastră! Căutăm colegi ca tine pe care să-i învățăm tehnicile de preparare a produselor noastre. Îți oferim: - Contract de muncă full-time; - Câștig mediu lunar net de 2.400 lei; - Tichete de masă, decontare transport; - Salariul se acordă de 2 ori pe luna; - Training și posibilități de promovare. Dacă te regăsești în descriere, te așteptăm la o discuție despre dorințele tale, despre noi și echipa noastră, precum și despre programul de lucru și despre recompensele de care te poți bucura. Ne interesează mai mult omul, experiența o dobândești alături de noi! În plus, ai tot suportul nostru pentru a te dezvolta personal și profesional astfel încât să ajungi să fii promovat. Pentru orice informație sau întrebare ai avea nu ezita să-l contactezi pe colegul nostru Sergiu, la numărul sau trimite-i CV-ul tău pe adresa și te contactează el!

 • 1

  Angajare ajutor bucătar, curateni restauran și curateni camere hotel

  Angajam ajutor de bucatar salariu 3500 lei, curatenie bucătărie și camere hotel salariul 3000 lei. Telefon

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-1
Salvează căutarea