Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Bucatar - ajutor bucatar Neamt

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam ajutor de bucătar

  Restaurantul La Flamma angajează ajutor de bucătar cu EXPERIENȚĂ. Program de lucru 2 2 zile., detalii la tel

 • 9

  Sc Moara Gliga SRL angajeaza ospatar

  Cerințe: - Cerințe: Experiență în domeniu (chiar și minimă) Atitudine pozitivă și orientată către serviciul clienți Abilitatea de a lucra bine în cadrul unei echipe Flexibilitate în ceea ce privește programul de lucru Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon . Vom fi bucuroși să stăm de vorbă cu tine și să te cunoaștem mai bine! Atribuțiuni: -promovare pe piata a produselor proprii -largirea portofoliului de clienti si imbunatatirea relatiilor cu clientii existenti Beneficii: -salar motivant si comisioane in functie de performante Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- format european pe mail: , sau personal la sediul din Str. 1 Decembrie 1918, nr. 100. Relatii la telefon:

 • Prestari servicii bucatarie

  Bucatar prestez servicii part time sau catre persoane fizice ( aniversari. parastase. etc)

 • 8

  Hanul Razesilor angajeaza personal HORECA

  Ești în căutarea unui loc de muncă? HANUL RĂZEȘILOR din comuna Tupilați, județul Neamț, își reînnoiește echipa! Ne dorim persoane cu experiență în domeniul HORECA ( bucătari, lucrători bucătărie, vânzătoare la băcănie). Dacă pasiunea pentru gătit, atenția la detalii, responsabilitatea, energia și voia bună te caracterizează, atunci ești persoana potrivită pentru echipa Hanul Răzeșilor! Pentru abilitățile tale, noi te răsplătim cu: venituri motivante, program flexibil, un mediu de lucru plăcut și vesel plus o echipă tânără. Dacă ai citit anunțul și crezi că pe tine te căutăm, fă o programare la pentru o întâlnire confidențială și haide să ne cunoaștem!

 • 4

  Angajăm ajutor bucătar/Ospătar!

  Restaurantul Moldavian Burger caută CAMPIONI!   Suntem primul restaurant de tip Fast/Casual și pe locul 1 la nivel de regiune, cu o ascensiune incredibilă în domeniul Food-ului din ultimii doi ani!   De aceea, căutăm colegi dornici, pasionați și cu dorință de evoluție care sa facă parte din echipa noastră! DE CE SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA MOLDAVIAN BURGER O echipă tânără și plină de chef de viață, O echipă de oameni profesioniști și zâmbitori, Cu noi poți CREȘTE și dobândi competențe. Te ajutăm să înveți tot ce am învățat noi în ani de studiu și experiență profesională ( peste 1000 de recenzii TOP în online și punctaj de 4.9 din 5) Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Venit foarte bun format din salariu fix, bonusuri de performanta și tips. Dacă dorești să aplici pentru a te alătura echipei noastre, citește cu atenție textul, sau dacă nu te interesează pe tine, trimite-l unui prieten care ar putea fi interesat! Ești persoana perfectă pentru rolul de ajutor bucătar/bucătar, dacă îndeplinești următoarele cerințe:     Sociabil, prietenos, plin de energie și ai un ZÂMBET minunat!     Organizat, dinamic, responsabil și atent la detalii       Ești om integru, echilibrat, cu dorință de a progresa și îți dorești ca abilitățile tale sa fie puse în valoare   Abilitatea de a lucra în echipa și în contact cu Oaspeții noștri.     Flexibilitate. Trebuie să fii disponibil să lucrezi în weekend și în unele sărbători.    Cunoștințe despre teritoriului nostru, a locurilor de vizitat și a materiei prime care îl caracterizează.  Pachet salarial motivant! Cum poți aplica: NU uita să atașezi CV-ul cu poza   sau   Vino la sediul restaurantului Moldavian Burger de pe str. Cuza Vodă, nr 64 cu CV-ul   Te așteptăm să formăm cea mai bună echipă Moldavian Team!

 • Ajutor Bucătar

  Societate de catering angajează ajutor bucătar Sediu este în comuna Alexandru cel Bun. Căutăm o persoană dinamică cu dorință de a învăța lucruri noi

 • Angajam bucatar si ajutor de bucatar

  Persoana sociabila, dispusa sa lucreze in echipa si priceputa

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Neamt
Salvează căutarea