Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Bucatar

  Pensiunea CASA DRUMETULUI Savinesti Neamt , tel: Angajeaza BUCATAR Cu: -experienta in domeniu sau similar minim 2 ani (practica scolara in domeniu poate fi experienta) -spontan , inventiv , creativ , bun organizator -tanar sau mai putin tanar -comunicativ OFERIM: - Salariu NET minim 3000 ron - Program 8 ore zilnic , 1 zi pe saptamana LIBER - tips - acces SPA gratuit - masa asigurata - alte BENEFICII gratuite - evenimente PLATITE - Decont abonament TRANSPORT - procent vanzari % sau asociere echipa restaurant ...

 • 2

  Angajam personal pensiune restaurant

  Angajam OSPATAR / AJUTOR OSPATAR CAMERISTA / AJUTOR BUCATAR salariu net 1200 - 2500 , tips , acces SPA gratuit , masa asigurata , alte BENEFICII gratuite , evenimente platite FULL TIME / PART TIME VACANTA / PERMANENT ELEVI / ABSOLVENTI -serios, comunicativ, dornic de a invata , completa si de a promova serviciile noastre - experienta in domeniul constituie un avantaj - abilitati foarte bune de comunicare - atitudine discreta si politicoasa , AMABIL , spontan , vesel - abilitati organizatorice si atentie la detalii Responsabilitati : - SERVIRE CLIENT restaurant - administrativ CV si informatii :+ 40745234036 Interviu zinic 10:00 - 14:00 Savinesti - pensiunea CASA DRUMETULUI

 • 95

  Angajam tinere/tineri/doamne/domni pentru lucru in pizzerie

  Angajam tinere/tineri/doamne/domni pentru lucru in pizzerie.Sunati,sau lasati nr de tel sa va sunam.Multumim!

 • 5

  Angajăm ajutor bucătar/Bucătar!

  Restaurantul Moldavian Burger caută CAMPIONI!   Suntem primul restaurant de tip Fast/Casual și pe locul 1 la nivel de regiune, cu o ascensiune incredibilă în domeniul Food-ului din ultimii doi ani!   De aceea, căutăm colegi dornici, pasionați și cu dorință de evoluție care sa facă parte din echipa noastră! DE CE SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA MOLDAVIAN BURGER O echipă tânără și plină de chef de viață, O echipă de oameni profesioniști și zâmbitori, Cu noi poți CREȘTE și dobândi competențe. Te ajutăm să înveți tot ce am învățat noi în ani de studiu și experiență profesională ( peste 1000 de recenzii TOP în online și punctaj de 4.9 din 5) Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Venit foarte bun format din salariu fix, bonusuri de performanta și tips. Dacă dorești să aplici pentru a te alătura echipei noastre, citește cu atenție textul, sau dacă nu te interesează pe tine, trimite-l unui prieten care ar putea fi interesat! Ești persoana perfectă pentru rolul de ajutor bucătar/bucătar, dacă îndeplinești următoarele cerințe:     Sociabil, prietenos, plin de energie și ai un ZÂMBET minunat!     Organizat, dinamic, responsabil și atent la detalii       Ești om integru, echilibrat, cu dorință de a progresa și îți dorești ca abilitățile tale sa fie puse în valoare   Abilitatea de a lucra în echipa și în contact cu Oaspeții noștri.     Flexibilitate. Trebuie să fii disponibil să lucrezi în weekend și în unele sărbători.    Cunoștințe despre teritoriului nostru, a locurilor de vizitat și a materiei prime care îl caracterizează.  Pachet salarial motivant! Cum poți aplica: NU uita să atașezi CV-ul cu poza   sau   Vino la sediul restaurantului Moldavian Burger de pe str. Cuza Vodă, nr 64 cu CV-ul   Te așteptăm să formăm cea mai bună echipă Moldavian Team!

 • 44

  Vanzatoare magazin alimentar

  ANGAJAM VANZATOARE MAGAZIN ALIMENTAR PIATRA NEAMT TELEFON 0758036550. CV URI CU POZA LA [email protected]

 • 77

  Dabo Doner angajeaza PERSONAL

  Posturi disponibile: CASIERITA TAIETOR CARNE (SHAORMAR) MODELATOR CHIFLE (CHIFLER) CERINTE: Persoana comunicativa si flexibila Persoana energica, prezentabila SI INGRIJITA Seriozitate si responsabilitate Atenta la detalii Rezistenta la stres si la stat in picioare Disponibila de lucru in ture Experienta constituie un avantaj dar nu este decisiva. Cautam si persoane fara experienta, dar care doresc sa invete. SE ASIGURA TRAINING PROFESIONIST. BENEFICII: UN LOC DE MUNCA STABIL in cadrul companiei in deplina si continua dezvoltare TRAINING GRATUIT MASA ASIGURATA ZILNIC CONTRACT DE MUNCA CONFORM CERINTELOR LEGALE POSIBILITATE DE PROGRAM FLEXIBIL POSIBILITATEA DE A FACE PARTE DINTR-UN MEDIU PLACUT SI DISCIPLINAT

 • 1

  Hanul Razesilor angajeaza personal HORECA

  Ești în căutarea unui loc de muncă? HANUL RĂZEȘILOR din comuna Tupilați, județul Neamț, își reînnoiește echipa! Ne dorim persoane cu experiență în domeniul HORECA ( bucătari, lucrători bucătărie, vânzătoare la băcănie), persoane dornice de afirmare, pasionate de arta culinară, cu abilități de a lucra în echipă.

 • 34

  Angajam personal hotelier cu si fara experienta

  Angajam personal hotelier cu si fara experienta Detalii suplimentare la telefonul afisat.

 • 4

  Personal hotelier, bucatarie, curatenie

  Stejarro Conac Moldovenesc își mărește echipa și angajează: -Bucătar -Ospătari -Cameriste Beneficii: - un loc de muncă stabil - program flexibil - condiții de muncă în ambient plăcut - venituri motivante - transport asigurat. Mai multe detalii și CV-uri la Nr de telefon: 

 • 4

  Angajăm personal

  Fast-food angajează personal în bucătărie. Programul este de 2 zile lucrate cu 2 libere. Salariul pornește de la 2200 lei și crește în funcție de implicare. Așteptăm CV-ul dvs pe whatsapp.

 • 5

  Ospatar si Ajutor ospatar

  ALPARSALAN GROUPS SRL cu sediul in Piatra Neamt angajeaza: Ospatar si ajutor ospatar- 3 posturi CV-urile se pot trimite la adresa de gmail: alparsalagroups Selectia se va sustine la sediul firmei.

 • 2

  Bucatar, Ajutor bucatar, Ajutor ospatar

  ALPARSALAN GROUPS SRL cu sediul in Piatra Neamt angajeaza: Bucatar, Ajutor bucatar si ajutor ospatar- 3 posturi CV-urile se pot trimite la adresa de gmail: alparsalangroups Selectia se va sustine la sediul firmei.

 • 1

  Angajez barman ospatar

  Depunere CV la sediu Piatra Neamt, Str. Baltagului nr. 9. Mai multe detalii la nr tel

 • 1

  Angajam barman și femeie de serviciu

  S.C Angajează barman și femeie de serviciu pentru bar situat in Roman,salar de 2500 Ron in mana pentru barman și 2000 Ron pentru femeie de serviciu.Carte de munca din prima zi de angajare.Pentru alte detalii mă puteți contacta la numărul din anunț.

 • Angajam BARMAN OSPATAR

  Barman ospatar cu experienta

 • 2

  Angajăm ospătar în restaurant

  Angajăm ospătar în restaurant.Program o zi cu o zi liberă, de la 7 la 22.Salariu motivant plus alte beneficii.Mai multe detalii telefonic.

 • Bucătar Franța

  Se caută bucătar pe cald, pentru perioada 10 aprilie 2023 - septembrie 2023. Contract de muncă românesc, se pleacă cu detașare. Salariul pleacă de la 1700 și poate fi majorat în funcție de rezultate și experiență. Orele suplimentare se plătesc separat. Se asigură cazare și masă. Orarul de muncă este de 8 ore, 169 de ore pe lună, cu două libere pe săptămână. Cunoașterea limbii franceze nu este obligatorie dar constituie un avantaj.

 • 4

  Angajam barman

  Experiența minimă necesară, 8 ore pe zi, dorință de implicare și dezvoltare.

 • 32

  Personal restaurant pensiune

  Angajam OSPATAR / AJUTOR OSPATAR CAMERISTA / AJUTOR BUCATAR salariu net 1200 - 2500 , tips , acces SPA gratuit , masa asigurata , alte BENEFICII gratuite , evenimente platite FULL TIME / PART TIME VACANTA / PERMANENT ELEVI / ABSOLVENTI -serios, comunicativ, dornic de a invata , completa si de a promova serviciile noastre - experienta in domeniul constituie un avantaj - abilitati foarte bune de comunicare - atitudine discreta si politicoasa , AMABIL , spontan , vesel - abilitati organizatorice si atentie la detalii Responsabilitati : - SERVIRE CLIENT restaurant - administrativ CV si informatii :+ 40745234036 Interviu zinic 10:00 - 14:00 Savinesti - pensiunea CASA DRUMETULUI

 • 6

  angajam personal catering

  cautam persoane dornice de a invata lucruri noi ,harnice dinamoce

 • Salveaza cautarea