Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam FIERARI/ DULGHERI SI BETONISTI cu experienta pentru fabrica renumita din Buzau. Se cere: - calificare in domeniu - experienta minim 2 ani pe un post similar - cunostinte planuri- constrituie avantaj. Se ofera: - salariu motivant- in functie de experienta + spor productivitate - tichete de masa- 20 lei/zi - masa asigurata - decotare 1/2 abonament transport - asigurare privata sanatate - alte beneficii. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: .

 • 28

  Angajam PERSONAL GRILL/ SHAORMARI/ PIZZERI/ PREPARATORI CHIFLE cu experienta pentru fast -food din Buzau. Program de lucru: 2 schimburi. Se ofera : salariu motivant + masa asigurata+ alte bonusuri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : .

 • am nevoie pt sambata5h/zi de o persoana sa facă menaj: spalta la masina ,curățenie baie,hol bucătărie,camera de dormit sa schimbe lenjeria de pat și sa gătească.Locul de munca Comuna stalpu/Buzau ofer 200lei+transport dacă sunteți din Bz.ofer și rog seriozitate.

 • 3

  Cuplu (căsătoriți), dorim angajare(cu începere imediată) pe posturile cameristi, administrare și întreținere vila/pensiune(Litoral 2022), cu un maxim de 25 camere(de la curățenie, recepție, prin curte și piscină). Avem 46 /47 ani,fără vicii sau cazier pătat, 5ani horeca (ATENTIE fără atestate, certificate în domeniu),doar practica, seriozitatea, onestitatea ne reprezinta.Pentru detalii, salarii discutam telefonic.

 • 1

  Tutti Cafe Buzău angajează ospătar ( fata/baiat)cu experienta, program de lucru 2z-2z mai multe detalii la nr de telefon sau la locația noastră din incinta mall.ului Shopping City Buzau ,parter! 

 • 36

  Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA- pentru restaurant din Buzau. Cerinte: - studii superioare in domeniu absolvite - experienta minim 2 ani in contabilitate - stabilitate si seriozitate. Se ofera: - salariu motivant + alte beneficii. Program de lucru: 8h/zi luni- vineri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajez femeie de serviciu, pentru curatenie ,la o pensiune din Parscov. preferabil din zona. Ofer salariu de la 1700-2100 lei/luna.

 • 4

  Angajam ajutor de bucatar care sa stie sa faca și mancare,mediu de lucru placut.

 • 3

  Pensiunea Tara Luanei din Sărata Monteoru angajează : -Bucătar -Ajutor bucătar -Spălător vase -Ospătari -Picoli

 • 35

  Complex Turistic Popasul Merei angajeaza: -Ospatar -Bucatar -Ajutor bucatar -Grataragiu -Spalator vase -Femeie de serviciu -om responsabil curatenia curte(tuns gazonul,maturat curtea,curatat pomii) -RECEPTIONERA PROGRAM 24/48

 • 2

  Descriere Firma cu activitate in HORECA angajam operator introducere date. Oferim: - Salariu avantajos in functie de cunostintele dovedite. - Meniu de pranz gratuit. - Mediu placut de lucru Cerințe: - cunostinte solide PC și Microsoft Office; - capacitatea de planificare și prioritizare a activităților; - bune capacitati de organizare a activitatii si timpului; - responsabilitate; - spirit de observatie - cunostinte contabilitate primare constituie un avantaj Pentru mai multe informatii si programarea unui interviu nu ezitati sa ne contactati!

 • 2

  Angajam Manager Bacanie /Magazin Alimentar Cerințe: - Experienta pe o pozitie de coordonare a unei echipe reprezinta un avantaj; - Cunostinte de calculator (Excel, Word, Internet e-mail, facebook, etc.); - Abilitati de motivare, coordonare si dezvoltare a unei echipe de succes; - Spirit antreprenorial si orientare spre rezultate; - Persoana autonoma, proactiva cu bune abilitati de comunicare si atentie la detalii. Responsabilități: - Coordonarea unei echipe de 1-4 angajati; - Efectueaza sarcini administrative si comerciale pentru a sprijini buna desfasurare a operatiunilor din magazin; - Instruieste si dezvolta abilitatile personalului din subordine; - Se asigura de buna functionare a relatiei dintre personalul din magazin si clienti; - Participa la inventar, transmite rapoarte periodice si analize comerciale; - Contribuie la organizarea marfii; - Inlocuieste/ajuta personalul atunci cand este nevoie; - Desfasoara activitati de consiliere clienti si vanzare produse; - Gestioneaza stocul produselor; Pentru detalii si programare interviu ne puteti contacta!

 • 6

  Angajăm: bucătari și ospătari Calificați sau cu experiență !!Locația este la Popasul Merei,Restaurant America !! Se poate ajunge cu autobuzul 15 de la Gară din 30 în 30 minute se ajunge în 15 minute!!Salariul este motivant!!Pentru Calificați și cu experiență,salariul este 3000 lei !!

 • 1

  Angajăm ospătari,bucătari (personal pt.restaurant) indiferent de vârstă!! Full time, sau part time!!Salariul 2500 net !!!

 • 1

  Angajăm personal pentru restaurant!!După o pauza de 2 ani,Rest.La Păducel se redeschide!!

 • 15

  Angajam ELECTRICIAN INSTALATII INTERIOARE/ AUTOMATIST CU EXPERIENTA pentru firma din Buzau. Se cere: - experienta obligatorie - calificare în domeniu - disponibilitate pentru deplasari. Pentru toate acestea, noi îți oferim : - Salariu competitiv- pornind de la 4000 net + diuna+ alte sporuri. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galeria Mall, Etaj sau sunați la numarul de telefon:

 • 19

  Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant din Buzau. Cerinte: - experienta minim 2 ani- obligatoriu - abilitati foarte bune de comunicare - seriozitate. Se ofera: - pachet salarial motivant, pornind dec la 2000 lei + alte beneficii. - mediu de lucru placut si sigur. Program de lucru: in ture- 10:00-23:00. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 44

  Angajez --> Agent de vanzari cu permis de conducere categoria B, pentru distributia produselor de panificatie , zona BUZAU . --> Brutar

 • 13

  Angajam MAISTRU CONSTRUCTII DRUMURI pentru firma situata in Ramnicu Sarat. Responsabilitati: - Asigura suport administrativ si operational pentru activitatea zilnica; - Coordoneaza si supravegheaza personalul din subordine; - Conduce in mod direct activitatile de executie a lucrarilor; - Urmareste asigurarea tuturor materialelor, documentelor si conditiilor necesare executiei; - Supravegheaza permanent desfasurarea lucrarilor; - Raspunde de respectarea tuturor normelor de calitate in constructii, PM, PSI, protectia mediului, regulament intern. Candidatul ideal: - Scoala de maistrii in domeniul-constructii civile, industriale, drumuri si poduri, agricole, instalatii; - Experienta in coordonarea activitatilor de constructii in santiere; - Abilitati de comunicare si munca in echipa; - Experienta intr-o pozitie similara; - Persoana orientata spre rezultate si capabila sa gaseasca solutii la problemele specifice postului; - Excelente abilitati de comunicare, relationare si prezentare. Se ofera: - pachet salarial motivant + alte beneficii. Pentru a dicuta mai multe detalii sunati la numarul .

 • 2

  Fast food ALLADIN, cu sediul în str. Spiru Haret, angajează personal ca preparator și ajutor bucatar. Pentru detalii la telefon

 • Salveaza cautarea