Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Buzau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Candidatul ideal : -Experienta in domeniu -Cunostinte temeinice de gastronomie -Se implica direct in instruirea si dezvoltarea echipei -Organizeaza locul de munca si echipa de care raspunde -Calificare Bucatar Sef-reprezinta un avantaj -Responsabil cu organizarea si gestionarea stocurilor de marfa din departament -Raspunde de igiena locului de munca -Respecta retetarul,gramajele si procesul tehnologic in prepararea produselor -Asigura aspecul si calitatea produselor -Bune abilitati de comunicare,coordonare si spirit de echipa -Atentie la detalii,creativitate,precizie -Bun organizator -Persoana dinamica -0757 070 138/ 0757 071 134

 • 23

  Angajez agent vânzări distribuție produse de panificație.cu permis de conducere cat. B

 • 12

  Angajam PERSONAL GRILL/ SHAORMARI/ PIZZERI/ PREPARATORI CHIFLE/ PERSONAL CURATENIE cu experienta pentru fast -food din Buzau. Program de lucru: 2 schimburi. Se ofera : salariu + masa asigurata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • 2

  Angajam TRANSATOR CU EXPERIENTA pentru cunoscut producatator de mezeluri traditionale. Cerinte: - experienta de lucru - seriozitate si stabilitate - permis categ B Se ofera: salariu pornind de la 3000 lei net + masa asigurata + alte beneficii. Pentru a dicuta mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Galleria Mall, etaj de luni- vineri in intervalul orar 8:30-16:30 sau sunati la numarul 0744 668 559.

 • 8

  Angajam COFETAR/ COVRIGAR / PATISER CU EXPERIENTA pentru patiserie- cofetarie aflata in Buzau. Se ofera: - salariu motivant : cuprins intre 1700 lei - 2000 lei - masa asigurata - stabilitate si siguranta financiara, mediu de lucru placut. Program de lucru: de luni pana vineri - 8 ore/zi (6:00-14:00) si doua sambete pe luna. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: 0745 07.06.05 - sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajm SEF ECHIPA pentru fabrica de constructii din Buzau. Rsponsabilitati: - Experienta relevanta intr-o firma de constructii- prefabricate - Responsabil pentru executarea la timp, corect si calitativ a lucrarilor - Responsabil pentru formarea, motivarea si conducerea echipei - Coordoneaza activitatea muncitorilor din subordine - Coordoneaza activitatea lucrarilor stabilite - Se preocupa de executarea la termen si de calitatea lucrarilor alocate - Aloca sarcini echipelor din subordine. Candidatul ideal: - Experienta de lucru minim 3 ani in constructii si prefabricate - Abiliati de organizare si coordonare - Abilitati de operare PC – MS Office - Aptitudine avansata de invatare. Se ofera: Oportunitati de dezvoltare profesionala. Pachet salarial compus din salariu adecvat cunostintelor si experientei, bonus performanta si tichete de masa in valoare de 400 lei. Pentru detalii sunati la numarul nostru de tel 0745.07.06.05.

 • 9

  Angajam PATISER SI COFETAR CU EXPERIENTA pentru patiserie-cofetarie aflata in Buzau. Se ofera salariu motivant: - pornind de la 2000 lei net + 1 masa/zi asigurata - stabilitate si siguranta financiara, mediu de lucru placut. Program de lucru: de luni pana vineri - 8 ore/zi si doua sambete pe luna. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: 0745 07.06.05 - sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam CASIER CU EXPRIENTA pentru fast-food din Buzau. Program de lucru: in doua schimburi. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galeria Mall, Etaj sau sunați la numarul de telefon: 0745 07 06 05.

 • 14

  Angajam MUNCITORI NECALIFICATI si MANIPULANTI DEPOZIT pentru fabrica de reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Se ofera: salariu + tichete de masa+ transport asigurat + 50% decontare abonament- pentru cei din afara Buzaului + alte sporuri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0745 070605.

 • 3

  Angajam OPERATOR AUTOPOMPA BETON pentru unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate din Romania. Cerinte: - experienta pe un post similar minim 2 ani; - experienta minim 3 ani - conducator auto in domeniul constructiilor; - studii medii absolvite; - atestat trasport marfa; - seriozitate, atentie la detalii. Responsabilitati: - prestarea serviciilor de pompare a betonului conform planificarii; - pomparea betoanelor si mortarelor conform normelor si instructiunilor interne; - completeaza diagrama de servicii pompare; - intretinerea autopempei din dotare in stare de curatenie si functionare; - mentinerea calitatii betonului pe durata pomparii. Se ofera: - pachet salarial motivant; - prima de performanta; - abonament la clinica medicala privata; - asigurare de viata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: 0745 07.06.05 - sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 6

  Angajăm MECANIC INTRETINERE UTILAJE cu experienta pe un post similar pentru fabrica din domeniul alimentar, situata in Ramnicu Sarat. Candidatul ideal: - Calificarea solicitata: mecanic, lacatus-mecanic, sudor; - Minim studii medii; - Experienta anterioara in mediul de productie; - Cunostinte de pneumatica si hidraulica; - Atentie la detalii; Se oferă salatiu motivant - pornind de la 2500 lei net+ transport decontat. Program de lucru: luni- vineri 7:00-16:00. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galeria Mall, Etaj sau sunați la numarul de telefon: 0745 07 06 05.

 • 3

  Esti in cautarea unui loc de munca stabil? Ai studii in agricultura, horticultura, silvicultura, biologie sau biochimie? Crezi ca detii abilitati de organizare si comunicare? Doresti sa pui in aplicare ce ai invatat in scoala ? Majestic Agrowine, magazin agricol fitosanitar cu sediul in Sahateni, judetul Buzau, recruteaza pentru postul de AGENT DE VANZARI. Cautam un tanar cu initiativa, dornic sa invete care sa se ocupe de magazinul din Sahateni. Oferim seriozitate, un loc de munca stabil si sanse de dezvoltare pe plan profesional si personal. Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon : 0742.922.833.

 • 18

  Societate comerciala angajeaza vanzatoare , casiera. Oferim contract de munca si salariu atractiv. Cerinte(puctualitate-seriozitate-spirit de echipa). Pentru mai mute detalii va rugam sa ne contactati telefonic. 0763203880

 • 6

  Angajam PERSONAL CURATATORIE HAINE pentru locatie noua in Buzau, situata in zona centrala. Cerinte: experienata in calcat+ cunostinte lucru casa de marcat- constituie avantaj. Program de lucru: 8h/zi- 2 schimburi (9:00-21:00). Se ofera: - salariu motivant- in functie de experienta + alte beneficii - stabiliatate financiara - mediu de lucru placut. Pentru mai multe detalii sunati la numarul: 0744 668 559.

 • 5

  Angajam INGINER CONSTRUCTOR pentru fabrica de constructii din Buzau. Cerinte: - studii superioare absolvite; - experienta pe un post similar minim 4 ani; - cunostinte bune PC; - abilitati de coordonare si organizare. Se ofera: salariu motivant- discutat la intreviu + alte beneficii. Program de lucru: luni- vineri: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 3

  Angajam VANZATOARE CU EXPERIENTA- pentru magazin cu produse din carne. Se cere: experienta in vanzare (de preferat in carmangerie) si in lucrul cu casa de marcat, seriozitate si stabilitate la locul de munca. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0745 07 06 05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall etaj.

 • 3

  Bucatar Personal montaj- ambalaj catering Coordonator montaj-ambalaj catering Va rugam sunati la numarul de telefon 0757071134 in intervalul orar 10:00-17:00!Va multumim!

 • 17

  Personal Montaj/ambalaj catering,Ospatar,Coordonator montaj/ambalaj catering

 • Suntem o familie care administrăm vile,pensiuni , cabane, etc. cu experinta de 11 ani , (avem o fetita și dorim să fie școala aproape de locație ), dorim colaborare pe termen lung bazată pe legalitate cinste și încredere reciprocă. Mai multe detalii la telefon 0730322213.

 • Salveaza cautarea