Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam personal bucatarie,cofetarie,mediu de lucru placut.

 • 32

  Angajez agent de vanzari cu permis de conducere categoria B, pentru distributia de produse de panificatie si manipulant depozit produse de panificatie .

 • 16

  Complex Turistic Popasul Merei angajeaza: -Ospatar -Bucatar -Ajutor bucatar -Grataragiu -Spalator vase -Femeie de serviciu -Barbat responsabil de curatenie si intretinere curte

 • Cazino Hotel & SPA din Sarata-Monteoru angajeaza : ospatar, ajutor de ospatar, barman, camerista, bucatar si muncitor auxiliar. Asiguram transport. Daca ai nevoie de un loc de munca stabil vino sa faci parte din echipa noastra. Toate drepturile salariale se primesc de 2 ori pe luna fara intarzieri.

 • Taietor carne rotisata Spartan, Dacă ești o persoană cu abilități bune de mânuire a ustensilelor de tăiere a cărnii, energică, amabilă, atunci ești persoana potrivită pentru a fi un Tăietor de carne rotisată Spartan. Responsabilitățile tale în calitate de Tăietor carne rotisată Spartan: - asiguri prepararea cărnii în condiții optime și în standardul de calitate - asiguri tăierea cărnii într-o manieră eficientă și profesionistă - poziționezi carnea pe rotisor - păstrezi curățenia în zona de lucru - respecți standardele Spartan -va vrem in echipa!https://spartanrestaurant.ro/cariere/

 • 48

  Angajez personal feminin din orice categorie de varsta pentru activitate vnzator,incasator,lucrator comercial marcket (magazin de cartier). Cerinte: Cunostinte operare PC Seriozitate Persoane care stiu sa comunice si dornice sa munceasca. Rel. Tel. 0727863002 sau 0763916945 ORAS BUZAU.

 • Preparator produse Spartan, Dacă ești o persoană cu abilități bune de mânuire a ustensilelor de preparare a produselor, energică, amabilă, atunci ești persoana potrivită pentru a fi un Preparator de produse Spartan. Responsabilitățile tale în calitate de Preparator produse Spartan: - preiei și aranjezi comenzile de mâncare și băutură într-o manieră eficientă și profesionistă - acorzi atenția cuvenită și asiguri servicii ireproșabile clienților - cunoști meniul astfel încât să poți oferi în orice situație informații competente - îndeplinești alte sarcini atribuite de către manager, în concordanță cu necesitățile imediate ale localului - să respecți standardele Spartan -va vrem in echipa !https://spartanrestaurant.ro/cariere/

 • 10

  Angajam BULDOEXCAVATORIST si VOLIST CU EXPERIENTA pentru societate cu renume din Buzau. Cerințe: * Experienta pe un post similar minim 3 ani * Calificare in domeniu * Seriozitate. Vă oferim: * Salariu atractiv -discutat la interviu + transport si cazare asigurate + diurna * Stabilitate si siguranta financiara. Pentru a dicuta mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Galleria Mall, etaj de luni- vineri in intervalul orar 8:30-16:30 sau sunati la numarul .

 • 22

  Angajam PERSONAL GRILL/ SHAORMARI/ PIZZERI/ PREPARATORI CHIFLE cu experienta pentru fast -food din Buzau. Program de lucru: 2 schimburi. Se ofera : salariu motivant + masa asigurata+ alte bonusuri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : .

 • 22

  Angajam TINERI CU EXPERIENTA MINIMA IN CONSTRUCTII pentru proiect nou desfasurat in cadrul celei mari fabrici de constructii din Buzau. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu- pornind de la 2400 lei net - tichete de masa in valoare de 400 lei / luna - sporuri in functie de productivitate - mediu de lucru placut si sigur. Programul de lucru: 8h/zi. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon: .

 • 8

  Angajam MACARGIU POD RULANT GRUPA E pentru fabrica de constructii situata in Buzau. Cerinte: - calificare macaragiu grupa E+ autorizatie Iscir si experienta minim 2 ani pe un post similar. Se ofera : salariu motivant- in functie de experienta + tichete de masa- 400 lei + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: .

 • 12

  Angajam LABORANT STATIE BETOANE cu experienta pentru fabrica de constructii din Buzau. Studii și experiență: - absolvent de minim studii medii în domeniul tehnic (liceu de specialitate / liceu + curs de specialitate); - minim 2 ani experiență în efectuarea de verificări și încercări în laborator materiale de construcții; - autorizație de laborant emisă de I.S.C. constituie un avantaj. Cunoștințe și abilități necesare: - cunoștinte și abilități de operare PC (MS Office); - abilități de comunicare și lucru în echipă; - orientare către cerințele pieței și nevoile clienților; - putere de concentrare și aten ie la detalii; - seriozitate și corectitudine; - flexibilitate și adaptabilitate. Principalele responsabilități: - efectuează determinări pe materiale de construcții în cadrul profilelor: betoane și mortar (B,M.B), beton armat, beton precomprimat (B.BA.BP), incluzând: - încercări inițiale privind proprietățile betonului în raport cu standardele în vigoare; - determinări privind conformitatea materialelor componente. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu in functie de experienta - tichete de masa - stabilitate si siguranta financiara, mediu de lucru sigur. Program de lucru: 8h/zi- Luni- Vineri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: - sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 5

  Angajm SEF ECHIPA STRUCTURIST pentru fabrica de constructii din Buzau. Rsponsabilitati: - Experienta relevanta intr-o firma de constructii- prefabricate - Responsabil pentru executarea la timp, corect si calitativ a lucrarilor - Responsabil pentru formarea, motivarea si conducerea echipei - Coordoneaza activitatea muncitorilor din subordine - Coordoneaza activitatea lucrarilor stabilite - Se preocupa de executarea la termen si de calitatea lucrarilor alocate - Aloca sarcini echipelor din subordine. Candidatul ideal: - Experienta de lucru minim 3 ani in constructii si prefabricate - Abiliati de organizare si coordonare - Abilitati de operare PC – MS Office - Aptitudine avansata de invatare. Se ofera: Oportunitati de dezvoltare profesionala. Pachet salarial compus din salariu adecvat cunostintelor si experientei, bonus performanta si tichete de masa in valoare de 400 lei. Pentru detalii sunati la numarul nostru de telefon: . .

 • 4

  Angajam INGINER CONSTRUCTOR pentru fabrica de constructii din Buzau. Candidatul ideal: - Candidatul trebuie sa fie absolvent de studii superioare tehnice specializare constructii - Experienta de lucru minim 3 ani in constructii si proiectare - Cunostinte bune de AUTOCAD - Abilitati de operare PC- nivel avansat MS Office - Aptitudine avansata de invatare - Activitatea se va desfasura la fabrica din Buzau. Descrierea jobului: - Primeste si gestioneaza documentatia tehnica a elementelor prefabricate, care vor fi lansate in productie( tipareste plansele de executie, verifica eventualele neconcordante si le distribuie catre productie) - Intocmeste necesarul de materiale pt elemntele care vor fi lansate in productie. - Tine evidenta zilnica a productiei si urmareste productia dupa planificarea primita. - Intocmeste raport lunar de inchidere a productiei prin punctarea / corelarea cu notele de predare. Se ofera: salariu motivant- discutat la intreviu + alte beneficii. Program de lucru: luni- vineri: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 28

  Angajam ASISTENT VANZARI- SECRETARIAT telefonie mobila si accesorii. Se cere: - experienta in vanzare - cunostinte Pc- pachetul Office - abiliati bune de comunicare - atitudine indreptata spre client. Program de lucru: 9:00-18:00. Salariul oferit: 1800 net. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj, de luni-vineri in intervalul orar: 8:30-16:30.

 • 8

  Angajăm BUCATAR/ AJUTOR BUCATAR/ OSPATAR/ BARMAN/ PIZZAR/ GRATARAGIU cu experienta pentru locatie noua. Candidatul ideal: - Calificare in domeniu; - Studii medii absolvite; - Experienta anterioara minim 2 ani; - Seriozitate si stabilitate. Se oferă salatiu motivant - in functie de experienta. Program de lucru: in 2 schimburi. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galeria Mall, Etaj sau sunați la numarul de telefon: .

 • 10

  Angajam ELECTRICIAN AUTOMATIST si MECANIC INTRETINERE SI REPARATII MASINI SI UTILAJE INDUSTRIALE pentru fabrica de constructii din Buzau. Program de lucru: 8h/zi. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu - tichete de masa - 20lei/zi - bonus de performanta - mediu de lucru sigur si placut. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 5

  Angajam MACARGIU POD RULANT GRUPA E pentru fabrica de constructii situata in Buzau. Cerinte: calificare macaragiu grupa E+ autorizatie Iscir si experienta minim 2 ani pe un post similar. Se ofera : salariu motivant discutat - in functie de experienta + tichete de masa-400 lei +alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi luni- vineri. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galeria Mall, Etaj sau sunați la numarul de telefon: .

 • 1

  Angajam Reponsabil SSM+ mediu pentru fabrica din Buzau. Cerintele postului: - Adopta masurile necesare pentru a asigura respectarea la fabrica a cerintelor legislatiei in vigoare si regulamentului intern aplicabil Companiei pe linie de siguranta si sanatatea lucratorilor . - Asigura identificarea riscurilor pe linie de SSM ; - Asigura , instruirea angajatilor in domeniul prevenirii si protectiei cu privire la : riscurile la adresa sigurantei si sanatatii, riscurile specifice la care angajatii sunt expusi in raport cu activitatea desfasurata, la normele de siguranta si reglementarile corporative in domeniu; - Pastreaza relatia cu autoritatile statului pe linie de SSM si participa la inspectii si cercetari aferente ariei sale de activitate Candidatul ideal: -Absolvent studii tehnice superioare -Curs in domeniul securitatii si sanatatii in munca cu o durată de cel pu in 80 de ore SSM -Experienta pe o pozitie similara 1 an in industrie - Excelente abilită i de comunicare - Persoană dinamică, implicata, organizată, atentă la detalii, orientată spre rezultat. - Persoana care detine cuno tin e avansate legislative în domeniul SSM+ mediu Se ofera: Pachet salarial oferit este compus din: - Salariu fix- discutat la interviu + variabil lunar in functie de productivitatea fabricii - Tichete masa (400 lei/luna) - Abonament servicii medicale private, asigurare de viata si accidente - Prime Paste, Craciun. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj sau ne puteti contacta la numarul de telefon .

 • 1

  Asociatia Istrita Asezamant pentru Batrani angazeaza bucatareasa

 • Salveaza cautarea