Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Caras-severin

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Angajez persoana cu experienta;; Indentificare piese auto Permis Auto Cat.B Cunostinte PC (Xcel, maill,) Persoana serioasa si ambitioasa Doresc sa suni doar daca lucrezi in domeniu de indentificat piese din programele specifice PC.

 • Cauti un loc stabil si bine platit de de munca? Te asteptam în echipa noastra. Se ofera transport sau decontarea transportului. Pentru orice detalii ne puteti contacta telefonic.

 • 8

  Angajez personal de patiserie si brutarie,tineri,cu/fara calificare,preferabil cu experienta,seriosi,muncitori, indemanatici.

 • Angajam pizzar/sezonier, în Băile Herculane la Hotel de 4*,daca vrei sa faci parte dintr o echipa competenta, te așteptăm să ni te alături. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunați la numărul din anunț.

 • Angajam administrator restaurant cu experiența

 • CANDIDATUL IDEAL: - Abilități de comunicare, flexibilitate, amabilitate. - Spirit d echipă, implicare și rigurozitate. - Seriozitate în respectarea programului. - Atitudine orientate către client. - Experiență în domeniu de minim 1 an. DESCRIEREA JOBULUI - Prelu r a com nzilor. - Prepararea produselor (waffe, clătite, sandwich, cafea) și servirea către clienți. - Servire cafea și băuturi răcoritoare clienților. DESCRIEREA COMPANIEI Cu zi na te invită să readucem Reșița în inima oamenilor și să te alături celei mai bune echipe din industria ospitalită ii. Cu zi na este locul care împletește cu grijă culturile de frunte ale regiunii, pentru că dintotdeauna localnicii au creat împreună lucruri mărețe și vrem ca această tradiție să continue. Ai ansa să lucrezi alături de oameni profesioni ti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care î i oferă numeroase satisfac ii profesionale și împreună cream lucruri care să dăinuie.

 • CANDIDATUL IDEAL: - Persoană atentă la detalii, cu inițiativă și spirit organizatoric. - Spirit d echipă, implicare și rigurozitate. - Seriozitate în respectarea programului. - Organizare și multi-tasking. - Cunoașterea proceselor d servire desfășurate într-un restaurant. - Experiență în domeniu de minim 2 ani. DESCRIEREA JOBULUI - Prelu r a com nzilor d mâncar și băutură într-o m nieră efici ntă și profesionistă. - Acord re atenției cuvenit și sigurarea unor servicii ireproșabile clienților. - Cunoașterea meniului astfel încât să poată oferi în orice situație informații competente cu privire la felurile de mâncare, tacâmuri și băuturi. - Servirea exemplară a clienților. - Asumarea responsabilității pentru corectitudinea întocmirii și încasării notelor de plata și predarea sumelor încasate la sfârșitul turei către șeful de sală. - Prezentarea la fiecare masă a bonului fiscal și al notei de plată. - Răspunderea pentru calitatea serviciilor oferite. DESCRIEREA COMPANIEI Cu zi na te invită să readucem Reșița în inima oamenilor și să te alături celei mai bune echipe din industria ospitalită ii. Cu zi na este locul care împletește cu grijă culturile de frunte ale regiunii, pentru că dintotdeauna localnicii au creat împreună lucruri mărețe și vrem ca această tradiție să continue. Ai ansa să lucrezi alături de oameni profesioni ti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care î i oferă numeroase satisfac ii profesionale și împreună cream lucruri care să dăinuie.

 • CANDIDATUL IDEAL: - Experiență în domeniu d minim 3 ani. - Spirit d echipă, implicare, inițiativă și rigurozitate. - Calificare/cunoștințe generale despre prepararea/mixologia și servirea băuturilor și despre vinuri, reprezintă avantaj. - Seriozitate în respectarea programului. - Organizare și multi-tasking. DESCRIEREA JOBULUI - Customer service oferit clienților. - Pregătirea băuturilor specifice barului. - Men inerea cură enie în zona de lucru. - Inventarierea produselor din bar. DESCRIEREA COMPANIEI Cu zi na te invită să readucem Reșița în inima oamenilor și să te alături celei mai bune echipe din industria ospitalită ii. Cu zi na este locul care împletește cu grijă culturile de frunte ale regiunii, pentru că dintotdeauna localnicii au creat împreună lucruri mărețe și vrem ca această tradiție să continue. Ai ansa să lucrezi alături de oameni profesioni ti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care î i oferă numeroase satisfac ii profesionale și împreună cream lucruri care să dăinuie.

 • CANDIDATUL IDEAL: - Persoană atentă la detalii, cu inițiativă și spirit organizatoric. - Punctuală, serioasă și de încredere. - Atitudine pozitivă și dorința de a lucra în echipă. - Persoană motivată, dinamică, dornică de a munci într-un mediu plăcut. - Experiență minim 1 an. DESCRIEREA JOBULUI - Pregătirea ingredientelor. - Asamblare preparate. - Curățare și igienizare bucătărie. DESCRIEREA COMPANIEI Cu zi na te invită să readucem Reșița în inima oamenilor și să te alături celei mai bune echipe din industria ospitalită ii. Cu zi na este locul care împletește cu grijă culturile de frunte ale regiunii, pentru că dintotdeauna localnicii au creat împreună lucruri mărețe și vrem ca această tradiție să continue. Ai ansa să lucrezi alături de oameni profesioni ti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care î i oferă numeroase satisfac ii profesionale și împreună cream lucruri care să dăinuie.

 • CANDIDATUL IDEAL: - Responsabilitate față d produse și față d client. - Pasiune pentru bucătărie. - Experiență în bucătărie minim 3 ani. - Capacitate d organizare și ordonare. - Rapiditate. - Comunicare în echipă, inițiativă, implicare și flexibilitate. - Bune abilități d comunicare cu ceilalți colegi d muncă. DESCRIEREA JOBULUI - Responsabilitatea principală a preparării termice a alimentelor de la aragaz, cuptor, plită unică. - Pregătește pizza în conformitate cu rețetele și formulele date. - Responsabilitatea produsului final pentru a la carte. - Abilitate demonstrată de a crea sau de a îmbunătăți rețete. - Intocmirea necesarului. - Rapiditate și exactitate în executare comenzi. - Respectarea normelor de igienă și HACCP. - Respectare rețetar și branding. DESCRIEREA COMPANIEI Cu zi na te invită să readucem Reșița în inima oamenilor și să te alături celei mai bune echipe din industria ospitalită ii. Cu zi na este locul care împletește cu grijă culturile de frunte ale regiunii, pentru că dintotdeauna localnicii au creat împreună lucruri mărețe și vrem ca această tradiție să continue. Ai ansa să lucrezi alături de oameni profesioni ti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care î i oferă numeroase satisfac ii profesionale și împreună cream lucruri care să dăinuie.

 • CANDIDATUL IDEAL: - Calificare și experiență în domeniu. - Excelent profesioanist, având cunoștințe aprofundate în ospitalitate, servicii. - Bun manager al echipei, bun pedagog. - Prezentabilitate. - Vorbirea limbii engleze este foarte apreciată, iar a doua limbă străină este un plus. - Abilități excelente de comunicare. - Rigurozitate, spirit organizat și de echipă. DESCRIEREA JOBULUI - Întâmpină clienții, îi plasează și îi consiliază. - Prezentarea meniului și recomandarea de preparate și băuturi. - Asigură respectarea ritmului servirii, adaptat nevoilor clienților. - Anticipează și urmărește buna desfășurare a servirii. - Aigură satisfacția clienților. - Solu ionează eficient cererile clien ilor. - Dispune așezarea meselor conform designului stabilit și asigurarea cadrului potrivit evenimentului. - Integrează, formează, anima și supraveghează echipa din sală. - Supervizează activitatea din cadrul restaurantului asigurănd servicii de cea mai bună calitate. - Organizează munca și asigură o bună transmitere a informațiilor. - Oferă suport permanent managerului de restaurant. - Men ine legătura cu departamentul de Bucatarie. - Înregistrează încasările la sfârșitul programului. - Gestionează stocurile și inventarul. DESCRIEREA COMPANIEI Cu zi na te invită să readucem Reșița în inima oamenilor și să te alături celei mai bune echipe din industria ospitalită ii. Cu zi na este locul care împletește cu grijă culturile de frunte ale regiunii, pentru că dintotdeauna localnicii au creat împreună lucruri mărețe și vrem ca această tradiție să continue. Ai ansa să lucrezi alături de oameni profesioni ti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care î i oferă numeroase satisfac ii profesionale și împreună cream lucruri care să dăinuie.

 • Daca esti o persoana sociabila, ordonata si serioasa, TE VREM IN ECHIPA NOASTRA! MotiF Outdoor cauta personal pentru Terasa in Centrul Civic Resita

 • Daca esti o persoana sociabila, ordonata, serioasa si cu o experienta de minim 1 an, TE VREM IN ECHIPA NOASTRA! Restaurantul MotiF Angajeaza: Bucatar cu Experienta; OSPATARA CU EXPERIENTA; Ajutor de Bucatar; Ajutor in Bucatarie.

 • Daca esti o persoana sociabila, ordonata, serioasa TE VREM IN ECHIPA NOASTRA! Restaurantul MotiF angajeaza Bucatar cu Experienta

 • 1

  Daca esti o persoana sociabila, ordonata, serioasa si cu o experienta de minim 1 an, TE VREM IN ECHIPA NOASTRA! Restaurantul MotiF Angajeaza: Bucatar cu Experienta; Ospatara cu Experienta; Ajutor de Bucatar; Ajutor in Bucatarie.

 • 11

  Societate serioase cu 11 ani de experiența , căutam pentru sezonul de primăvara următoarele : - 60 cameriste ( curățenie ) - 40 ospătari ( servit restaurant ) - 30 spălători vase ( Lavapiatti ) - doar bărbați - 30 generici - 20 barmani ( femei sau bărbați ) Cazarea și masa este asigurata in spațiile special destinate lucrătorilor . Salarizare in euro , contract de munca italian CCNL turismo - 1100-1400 euro . Se accepta unele cupluri cu experiența demonstrabila și continuitate de cel puțin 2 sezoane la același patron . Înscrierile sunt complet gratuite și se pot face telefono sau pe site . Program luni vineri 10-19 ( pentru relații cu clienții ) Va rugam sa nu sunați in afara orelor de program ,

 • 2

  Angajam personal pentru sezonul estival pe litoral. Ospătar/barman fete cu sau fara experiență ! Cazare și masă asigurate de angajator la locație . Salariul Se negociază in funcție de vechimea avută anterior sau experiența unde este cazul. Publi24_1619442685

 • 16

  Magazin "La 2 pasi" Caransebes Angajam personal vanzare.

 • Salveaza cautarea