Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Galati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Societate comerciala cu punctul de lucru in complex Țiglina, la VIP, angajează pe perioada lunga ospătar full time. Se oferă salariu de bază plus bonusuri in funcție de performanta, tips zilnic, posibilitate de transport la ieșire din tură. Se cere doar seriozitate, implicare și dorința de a munci.

 • Galați. Bărbat 49 ani, posesor permis auto categ"b" serios, punctual, doresc angajare/colaborare cu persoane fizice, firme curierat, distribuție, etc. Experienta pe dubite și camionete de 3,5T. Pot lucra și în restaurant ca și ospătar, barman, ajutor bucătar, cu precizarea ca nu am calificare în domeniu. Fără obligativitate privind cartea de munca. E-mail.

 • Restaurant cu specific romanesc angajeaza ospatari. Experiența constituie un avantaj. Salariu motivant si bonusuri la evenimente.

 • 4

  Restaurant cu specific romanesc angajeaza bucatar si ajutor de bucatar. Salariu motivant si bonusuri Relații la telefon

 • 1

  Restaurant Nicnic angajeaza bucatar cu experienta , salarizare pe masura experientei

 • 15

  E ti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Crew Lucrator restaurant McDonald's. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitate. Principalele resonsabilitati: Lucrezi in toate zonele restaurantului bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; Servirea clientilor McDonald s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: Pachet salarial atractiv (incepand de la 2000 RON - salariu net + tichete de masa pentru norma intreaga de 8 ore); Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Flexibilitate îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucre; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Proces rapid de promovare ; Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare; Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale. Profilul cautat: Studii medii finalizate; Atitudine pozitivă și orientare către client; Atitudine proactive; Abilități de lucru în echipă; Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate. Te astept cu un CV la restaurantul Mc Donald's GALATI.

 • Mai multe detalii la nr de telefon

 • 2

  RESTAURANT ANGAJEAZA OSPATARI , AJUTORI BUCATARI , PIZZAR

 • Restaurant Nicnic angajeaza personal bucatarie respectiv Bucatar , ajutor bucatar , pizzar si personal curatenie , in conditii avantajoase

 • 1

  Restaurant NICNIC angajeaza barman in conditii avantajoase

 • Iti place pizza, initiativa si lucrul in echipa? Daca da, atunci esti persoana pe care o cautam. Aplica pentru postul de pizzar si hai sa ne cunoastem! Oferim lucru intr-o echipa calda si ambitioasa, oportunitati de crestere, un salariu competitiv si bonusuri stimulative, daca esti perseverent si motivat. Suna sau trimite-ne un e-mail! Asteptam CV-ul tau si dorim sa ne cunoastem!

 • 1

  Restaurant Ocaua Lui Cuza Tecuci angajează Bucatar și Ajutor de Bucatar!

 • Cerințele postului: Experiență in domeniu minim 5 ani din care min 2 ani într-o poziție cu funcție de decizie. Cu experiență si cunoștință in domeniul gastronomiei cu competente organizatorice. Pasionat de gastronomie, creativ, cu inițiativă, bun organizator . Să aibă aptitudinea de a conduce și îndruma o echipa, talent în comunicare atât cu subalterni cât și cu superiorii. Atitudine pozitiva si aptitudini de planificare si utilizare eficienta a timpului de lucru; Să fie deschis la noi idei/tehnici ce țin de îmbunătățirea activității. Atribuțiile postului Coordonarea stricta a echipei pentru buna funcționare a activității. Determina necesarul de materii prime de comandat si realizează comenzile de aprovizionare Sa asigure ca aspectul si calitatea produsului final destinat servirii către consumator este la standardele agreate. Beneficii: Salariul este negociabil în funcție de experiență Bonusuri in funcție de vânzări Salariu motivant Mediu de lucru placut Posibilitatea de a creea propria echipa Tichete de masa Posibilitate de perfectionare Bonusuri performanta. CV-urile se depun la Rceptia VEGA HOTEL, sitauta pe Faleza Dunarii, langa parcul de la Elice, Bd. Marea Unire, nr. 107. Relatii la tel: , departament resurse umane.

 • 2

  Cerințe: Atributii post: sa asigure suportul necesar in procesul de primire a clientilor hotelului sa preia bagajele turistilor sa informeze oaspetii asupra serviciilor oferite de hotel sa insoteasca persoanele care viziteaza hotelul sa indeplineasca cu acuratete si promptitudine cerintele oaspetilor Cerinte: aspect fizic placut achilibru emotional, tact, calm abilitati de comunicare cunostinte bune de limba engleza (cunoasterea unei alte limbi straine constituie un avantaj) Permis de conducere constituie avantaj Beneficii: salariu motivant mediu de lucru placut posibilitate de promovare

 • Atributii de serviciu: - descarca si incarca produsele - recupereaza de pe traseu navetele -sa aiba o comportare decenta pe traseu si la clienti -raspunde de depozitarea in mijlocul de transport -sa informeze ori de cate ori este nevoie seful direct despre orice problema aparuta; -sa respecte programul de lucru -sa aiba o echipament de munca curat si ingrijit -sa raspunda atunci cind situatia o impune si la alte activitati din firma -să păstreze confiden ialitatea datelor i informa iilor din firmă, -să respecte prevederile Sistemului de Management al Sigurantei Alimentelor, PM i PSI. Responsabilitati: - manipularea corecta a marfurilor si ambalajelor Se ofera: salariu motivant mediu de lucru placut posibilitate de promovare contract perioada nedeterminata bonuri de masa prema de performanta prema zi de nastere Asteptam CV-urile pe e-mail: sau la receptia VEGA HOTEL, situat pe Faleza Dunarii, langa parcul de la Elice, Bdv. Marea Unire, nr 107.

 • 6

  Aptitudini necesare pentru un post de ospătar în industria HoReCa: Flexibilitate Profesionalism Abilită i de vânzare Informarea continuă Empatie și comunicare nonverbală Bun coechipier Orientat către satisfacerea clien ilor Atent la detaliile care sunt legate de client Capacitatea de a rămâne calm în situa ii tensionate. Atribuțiile ospătarului: Ospătarul le prezintă clienților produsele și serviciile restaurantului, iar principalele atribuții ale acestuia sunt: -pregătirea salonului pentru servire; -primirea oaspeților și îndrumarea acestora către o masă liberă; -prezentarea preparatelor; -oferirea de meniuri și de recomandări clienților care au nevoie de ajutor; -preluarea comenzii și transmiterea exigențelor clienților legate de prepararea mâncării; -servirea preparatelor și a băuturilor; -asistarea clientului în timpul serviciului și rezolvarea eventualelor reclamații sau nemulțumiri; -încasarea contravalorii produselor; -debarasarea spațiului de servire și pregătirea lui pentru viitorii clienți. Responsabilitățile ospătarului: -Servirea exemplară a clienților și acordarea atenției cuvenite acestora; -Cunoașterea meniului, astfel încât să oferi informații complete; -Îndeplinirea altor sarcini solicitate de superiorul direct- -Întocmirea corectă a notelor de plată și încasarea acestora; -Predarea sumelor încasate la sfârșitul turei de către șeful de sală; -Răspunderea pentru calitatea serviciilor oferite clienților și pentru experiența acestora în restaurant. Specificațiile postului: -să fie persoane sociabile, cu aspect plăcut, amabile și cu o atitudine pozitivă; -să rezolve cu discreție posibile probleme; -să fie o persoană conciliantă în relațiile cu clienții și colegii, capabilă de compromisuri constructive; -să demonstreze rezistența fizică pe care un astfel de job o necesită; -să colaboreze cu echipa de lucru. Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu motivant - bonuri de masa - mediu de lucru placut - posibilitate de promovare - training-uri, cursuri de perfectionare - bonusuri. Asteptam cv-ul tau la Vega Hotel, Galati, Bd. Marea Unire, nr. 107, la receptia VEGA HOTEL.

 • 6

  Restaurant ultracentral Galati își mărește echipa!!!!Suntem o echipa tânăra in Căutare de ospătari,barmani,grataragiu,spălător de vase si ajutor bucătar .Pt detalii va așteptăm pe strada Domnească 87,vis-a -vis de biserica catolica

 • Restaurant ELBarrio angajează bucatar . Daca esti in cautarea unui loc de munca stabil , te asteptam! Detalii la zero-sapte- patru-patru-sase-unu-unu-patru-zero-sase

 • Candidatul ideal - Prezenta agreabila, rezistenta la lucru in conditii de stres si la lucrul in ture. - Experienta de lucru pe tura de noapte reprezinta un avantaj; - Cunostinte de operare Windows, Microsoft Office, cunoasterea programului OPERA reprezinta un avantaj; - Cunoasterea limbii engleze obligatorie (scris, citit, vorbit). Beneficii: - posibilitatea de a dezvolta o cariera internationala si de a avansa pe linie profesionala in cadrul lantului hotelier ACCOR.

 • Salveaza cautarea