Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  ANGAJAM VANZATOARE CHIOSC DE INGHETATA. * SALARIU MOTIVANT. * PROGRAM FLEXIBIL Relatii la tel

 • 4

  Ajuta-ne sa cream o experienta memorabila in cel mai nou restaurant din Galati-The Livingroom.Alatura-te unei noi echipe!Angajam pentru urmatoarele posturi: -Ajutor de bucatar -Pizzar -Spalator vase Nu ezita sa ne contactezi!

 • SC TOTEM SRL Bar+Terasa faleza inferioara a Dunarii, zona trecere bac, angajeaza 2 barmani/ospatari, fete/baieti, cu/fara experienta full time. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat.

 • 5

  Caut coleg pentru filmare / videografie evenimente zona Galati Braila. Experienta cu aparate video nu este obligatorie dar constituie un avantaj. disponibilitate in weekend ocazional.

 • 4

  Restaurant Teatris angajeaza: Bucatar, ospătar și ajutor ospătar cu experienta! Mai multe detalii la nr de telefon: - Elena

 • 1

  Restaurant TapasBar angajează barman-ospătar , ajutor bucatar, bucatar

 • Restaurantul Blue Acqua angajeaza: - ajutor de bucatar cu experienta - spalator de vase cu experienta -PR PR cerinte: - aspect fizic placut - fata/baiat - vorbitor fluent o limba straina (de preferat engleza sau franceza)

 • 8

  Angajez bucatareasa full time , cu salariu de 2500 lei ,contract la 8 ore ,relații la telefon

 • Restaurant în delta Dunării din județul Tulcea angajează bucătari pe perioada sezonului de vara. Se oferă salariu, cazare și masa. Pentru mai multe detalii despre job va rog sa sunați la nr de telefon din anunț.

 • SC TOTEM SRL Galati, angajeaza Barman/Ospatar cu sau fara experinta. Cerinte: - atentie distributiva si spirit de observatie; - persoana sociabila si comunicativa; Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat.

 • 16

  Angajez, in Galati, COFETARI și PATISERI. Salariu și condiții de munca excelente. Tel. 0729881701.

 • Angajam barman,barmaniță cu sau fără experiență. .

 • 1

  Restaurant Bordeaux angajeaza ajutor bucatar! Pentru stabilirea interviului sunati la numarul de telefon

 • 1

  VEGA HOTELS ANGAJEAZA COORDONATOR ECHIPA TEHNICA Atributii: - coordonarea activitatii echipei de mentenanta Vega Hotels - preventie, planificare si programare lucrari de mentenanta a echipamentelor/utilajelor Cerinte: - experienta similara constituie un avantaj - permis de conducere Se ofera: * salariu atractiv * bonusuri, prime * training-uri si perfectionari

 • 5

  Cerinte: - Bune abilitati de comunicare cu clientii - Punctualitate - Aspect fizic placut - Spirit de echipa Oferim: - Salariu atractiv, in functie de calificare si experienta - Tips zilnic -posibilitate perfectionare. CV cu poza se transmite pe adresa de email: sau la receptia Vega Hotel, Galati. Relatii la telefon: 0742033033

 • 8

  Angajam AJUTOR BUCATAR pt Restaurant Lyra 4 **** din cadrul Hotelului Vega Galati. CV-urile se depun la receptia Hotelului Vega, Bd. Marea Unire, nr. 107, Galati sau pe e-mail:

 • 1

  Angajam BUCATARI Ipt Restaurant Lyra 4 **** din cadrul Hotelului Vega Galati. CV-urile se depun la receptia Hotelului Vega, Bd. Marea Unire, nr. 107, Galati sau pe e-mail:

 • 7

  Descriere generala a postului: Asigura efectuarea curateniei in sectorul repartizat (camere, anexe, holuri, scari) potrivit tehnologiei stabilite si folosirea adecvata a utilajelor din dotare si a materialelor respective. Pregateste camera pentru inchiriere turistilor. Responsabilitati: Raspunde de calitatea si operativitatea efectuarii curateniei in sectorul repartizat. Raspunde de bunurile date in primire din camere si anexe, de respectarea destinatiei materialelor ce trebuiesc aranjate in camere si bai si de bunurile turistului pe perioada efectuarii curateniei in camere sau alte ocazii in care intra in camera. Beneficii: angajare pe perioada nedeterminata, mediu de lucru placut, posibilitate de perfectionare, salariu atractiv, tichete de masa.

 • 1

  Atributii post: sa asigure suportul necesar in procesul de primire a clientilor hotelului sa preia bagajele turistilor sa informeze oaspetii asupra serviciilor oferite de hotel sa insoteasca persoanele care viziteaza hotelul sa indeplineasca cu acuratete si promptitudine cerintele oaspetilor Cerinte: aspect fizic placut achilibru emotional, tact, calm abilitati de comunicare cunostinte bune de limba engleza (cunoasterea unei alte limbi straine constituie un avantaj) Permis de conducere constituie avantaj Beneficii: salariu motivant mediu de lucru placut posibilitate de promovare

 • 27

  RECEPTIE HOTEL: Candidatul ideal: Cunostinte bune de limba engleza, disponibilitate pentru lucru in ture de noapte. Sa dea dovada de seriozitate si corectitudine, sa aibe o atitudine pozitiva, sa-i placa sa lucreze cu oamenii, sa fie sociabil. Bune cunostinte de limba engleza. Oferim conditii de munca intr-un mediu profesionist alaturi de o echipa tanara si entuziasta, un pachet salarial motivant. Responsabilitati si beneficii: Activitatea la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste produsul si serviciul cazarii, respectarea procedurilor de lucru; promotor al imaginii pozitive catre toti clientii. Cunostinte profesionale aferente activitatilor din receptie Comunicare Limba engleza Cunostinte calculator (Fidelio, Office). Calitati personale: Prezenta fizica placuta Responsabilitate pentru munca prestata Politicos, amabil Inclinatie pentru lucrul cu clienti, spirit comercial Memorie vizuala dezvoltata Echilibru emotional, adaptabilitate, intuitie Spirit de echipa Seriozitate. Descrierea companiei: Compania face parte din cel mai mare grup de firme din Galati, fiind intr-o dezvoltare continua. Cu o echipa tanara si dinamica, prin calitatea desavarsita a produselor si serviciilor, cele 2 hoteluri, Vega Hotel, respectiv Faleza Hotel by Vega, si-a mentinut pozitia de lider de piata de la inaugurare si pana in prezent. Beneficii: se ofera salariu motivant, mediu de lucru deosebit, posibilitate de promovare, bonuri de masa.

 • Salveaza cautarea