Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca in Horeca, turism Galati Galati - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțuri Horeca Galati Galati
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam ajutor bucatar

  Restaurant-PUB zona centrală ,angajam ajutor de bucatar, salariu atractiv, ambient placut, bonusuri de performanta

 • 15

  Personal curatenie

  Personal curatenie office, program cu norma partiala 20 ore luna. Rel tel.

 • 7

  Angajez receptioner hotel

  Hotel Didona angajeaza receptioner. Se ofera salariu motivant si se asigura transportul. Relatii la

 • 1

  Barman ospatar

  Terasa Tahiti este în căutarea unui Barman - Ospătar Fete(18-35 ani) care să completeze echipa noastră dedicată și să ofere o experiență deosebită clienților noștri. Daca esti o persoana serioasa,amabila si pozitiva te asteptam sa ni te alături.Pentru programari la interviu la nr.de tel .

 • 13

  Angajam ajutor de ospatar si personal curatenie

  Restaurant Orizont angajează ospstar, ajutor de ospatar si personal curatenie.

 • 3

  Angajam bucatar cu experienta.

  Restaurant, angajeaza bucatar cu experienta pe perioada nedeterminata. Programul este o zi cu o zi, salariu motivant, platit la timp si coleciv format. Oferim si cerem seriozitate. Interviul poate fi programat la .

 • 2

  Angajăm ospatar

  Restaurantul Dabistro este în căutarea unui bucătar dedicat și talentat pentru a se alătura echipei noastre. Dacă iubești arta culinară și îți place să aduci zâmbete pe fețele oamenilor prin preparatele tale, atunci ești persoana pe care o căutăm! Oferim: -un mediu de lucru plăcut, -salariu atractiv care poate crește în funcție de experiența ta, -posibilitatea de a lucra într-o locație accesibilă, -program flexibil. Cerințe: -experiența minimă - 2 ani, -seriozitate, -aptitudini de a lucra în echipă. Vă așteptăm să ne cunoaștem!

 • Vânzătoare Ajutor de bucătar Gratargiu

  Echipa ABCJAR se mărește! Căutăm colegi noi, cu sau fără experiență, pentru ocuparea următoarelor posturi: vânzătoare(5 posturi), ajutor de bucătar(4 posturi), gratargiu(3 posturi). Oferim salariu motivant și șansa de a lucra într-o echipa unită și determinată!

 • Angajez barman

  Ne dorim în echipa noastră o persoană serioasă și responsabilă . Experiența poate fi considerată un avantaj!!

 • 5

  Angajam personal curatenie pentru hotel in zona bariera Traian

  Angajam personal curatenie(doar femei) pentru hotel in zona Bariera Traian, Galati. Pentru informatii si detalii va rugam contactati-ne la numarul de telefon: zero-sapte-trei-zero-cinci-opt-noua-noua-zero-opt

 • Angajez barman

  Ne dorim în echipa noastră o persoană muncitoare și cu bun simț. Experiența poate fi considerată un avantaj

 • 24

  Vega Hotels angajeaza receptioner hotel

  RECEPTIE HOTEL: Candidatul ideal: Cunostinte bune de limba engleza, disponibilitate pentru lucru in ture de noapte. Sa dea dovada de seriozitate si corectitudine, sa aibe o atitudine pozitiva, sa-i placa sa lucreze cu oamenii, sa fie sociabil. Bune cunostinte de limba engleza. Oferim conditii de munca intr-un mediu profesionist alaturi de o echipa tanara si entuziasta, un pachet salarial motivant. Responsabilitati si beneficii: Activitatea la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste produsul si serviciul cazarii, respectarea procedurilor de lucru; promotor al imaginii pozitive catre toti clientii. Cunostinte profesionale aferente activitatilor din receptie Comunicare Limba engleza Cunostinte calculator (Fidelio, Office). Calitati personale: Prezenta fizica placuta Responsabilitate pentru munca prestata Politicos, amabil Inclinatie pentru lucrul cu clienti, spirit comercial Memorie vizuala dezvoltata Echilibru emotional, adaptabilitate, intuitie Spirit de echipa Seriozitate. Descrierea companiei: Compania face parte din cel mai mare grup de firme din Galati, fiind intr-o dezvoltare continua. Cu o echipa tanara si dinamica, prin calitatea desavarsita a produselor si serviciilor, cele 2 hoteluri, Vega Hotel, respectiv Faleza Hotel by Vega, si-a mentinut pozitia de lider de piata de la inaugurare si pana in prezent. Beneficii: se ofera salariu motivant ( 2600-2700 lei), mediu de lucru deosebit, posibilitate de promovare, bonuri de masa, bonusuri, cursuri de perfectionare, training-uri.

 • 13

  Vega Hotels angajeaza Camerista hotel si Personal curatenie spatii comune hotel

  Descriere generala a postului: Asigura efectuarea curateniei in sectorul repartizat (camere, anexe, holuri, scari) potrivit tehnologiei stabilite si folosirea adecvata a utilajelor din dotare si a materialelor respective. Pregateste camera pentru inchiriere turistilor. Responsabilitati: Raspunde de calitatea si operativitatea efectuarii curateniei in sectorul repartizat. Raspunde de bunurile date in primire din camere si anexe, de respectarea destinatiei materialelor ce trebuiesc aranjate in camere si bai si de bunurile turistului pe perioada efectuarii curateniei in camere sau alte ocazii in care intra in camera. Beneficii: angajare pe perioada nedeterminata, mediu de lucru placut, posibilitate de perfectionare, salariu atractiv, tichete de masa, prime de performanta, prime zi de nastere.

 • 1

  Vega hotels angajeaza bucatar si ajutor de bucatar

  Candidatul ideal: -responsabilitate; -punctualitate; -corectitudine; -dorinta de munca Descrierea jobului: -Prepararea produselor din meniu, conform cu rețetarul și cu normele în vigoare; -Disciplină și organizare temeinică în bucătărie, curățenie și respect pentru ceilalți colegi din bucătărie; -Implicarea în crearea și pregătirea meniului; -Implicarea în crearea și pregătirea meniurilor pentru evenimente; -Abilitati de comunicare, politete si amabilitate. Beneficii: - contract pe perioada nedeterminata - salariu motivant - bonuri de masa - bonusuri - transport asigurat la terminarea programului - cursuri de perfectionare - mediu de lucru placut - posibilitati de promovare. CV-urile se depun la Receptia Vega Hotel, Bd. Marea Unire, nr 107, receptie sau pe e-mail:

 • 1

  Angajari bar

  Angajez bar barmanita la o terasa de cartier. Programul este de 3 zile pe săptămână adică luni,marti și miercuri de la ora 7 la ora 21.30 . Salariul este în funcție de ceea ce vom stabili. Răspund doar la mesaje pe whatsapp

 • 7

  Pub UZINA angajeaza barman-ospatar si bucatar

  Pub UZINA este in cautare de colegi colege pentru posturile de barman-ospatar si bucatar sau ajutor bucatar! Pentru interviu va asteptam in Complex Tiglina1(Str.Brailei 169j)

Salvează căutarea