Anunțuri
Ospatar, barman, sef de sala Disponibil din: 2020-06-19-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Angajam personal pentru restaurant și hotel în Eforie Nord, oferim cazare și prânz: - bucatar - ajutor bucătar - spălător vase - curatenie - ospătar - barman - picol - receptioner Salariu motivant + bonus de final de sezon.
-
Promovat
Shaormeria Băneasa Cișmelei angajează: preparator shaorma și casier. Salariu atractiv, program de lucru flexibil, asigurăm cazare. Mai multe detalii la numărul de telefon din anunț.
-
Promovat
Căutăm coleg colege ospătar pentru echipa noastră. Responsabilități: - să fii o persoană serioasă și muncitoare; - să vorbești frumos cu clienții; - să apreciezi și să pretuiești curățenia; - să respecți programul de lucru; Avantaje: - salariul este fix + bonusuri; - condiții de lucru în spații curate și amenajate; - abonament la sală gratuit; - masă inclusă; - discount 20% la restaurantele din grup (9 la număr)
-
Promovat
Vendi Café angajează barman. Candidatul ideal are experiență de bar, este ambițios și iubește cafeaua și oamenii. Descriere job și responsabilități - se ajunge în cafenea cu 20 de minute înaintea programului de lucru pentru a pune totul în funcțiune astfel încât clienții să fie întâmpinați fără dificultăți încă din primul minut; - la finalul zilei de lucru cafeneaua trebuie lăsată într-un mod în care persoana care sosește dimineata, a doua zi, să nu fie preocupată de curățenie, refill-ul și alte lucruri care i-ar îngreuna începutul turei; - comenzile de la clienți se preiau și se pregătesc într-o ordine eficientă; - se poartă echipamentul de bar (șorț tricou bluză) curat; - abilități de cross-selling și up-selling; - se completează document de început și sfârșit de zi cu conștiinciozitate; Beneficii - Salariu fix, negociat în funcție de experiența fiecăruia; - procent din vânzări; - Tips individual; - Oferim cafea gratuita în timpul programului de lucru și 50% discount la restul produselor; - Training gratuit pentru abilități specifice lucrului în bar; - Creșterea venitului pentru colaborare pe termen lung; Program: - flexibil Orar: - 08:00-20:00 CV-urile se trimit pe Whatsapp la nr. de telefon din anunț sau pe adresa de e-mail
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
angajez barman in locatie noua . locatia se afla in sectorul 6 langa AFI Cotroceni. oferim seriozitate si asteptam oameni dornici sa lucreze intr o echipa noua si tanara. salariul este motivant, program flexibil. stabilitate, flexibilitate si seriozitate oferim !! echipa tanara. rugam seriozitate va asteptam in echipa Golazzo !!
-
SC Complex Hotelier Steaua de Mare SRL angajeaza urmatoarele posturi cu conditiile de mai jos: - 2 posturi Barman- experienta minim 1 an,studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Menajera- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 10 posturi de Ospatar (chelner)- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Ajutor bucatar- experienta min. 2 ani, studii medii si engleza nivel mediu; Selectiile se fac in baza CV-urilor priite la adresa de mail: office @ recrutari.ro
-
-
-
Societatea BOLERO CATERING S.R.L., cu sediul în Sat Mogoşoaia, Comuna Mogoşoaia, Strada GĂRII, Nr. 11, C1, Parter, Judet Ilfov, recrutează pe următoarele poziții: 1. DENUMIREA OCUPAȚIEI: AJUTOR BUCĂTAR, nr. posturi: 1, COD COR 941101 2. DENUMIREA OCUPAȚIEI: BARMAN, nr. posturi: 1, COD COR 513201 3. DENUMIREA OCUPAȚIEI: GRĂDINAR, nr. posturi: 1, COD COR 611303 4. DENUMIREA OCUPAȚIEI: RECEPȚIONER, nr. posturi: 1, COD COR 422401
-
Angajam Ospătar,Ospatarita program doua zile cu doua zile libere pentru mai multe detalii Nr Telefon
-
Cafenea situata in apropiere de p-ta Domenii(Ion Mihalache) cauta colaborator pentru programul de dimineata 7-16
-
Restaurant Bierhaus Constanța angajează pe posturi permanente barman și bucătar cu experiență. Pentru postul de barman: *Cerințe* - bune capacități de comunicare și vânzare - experiență minim 2 ani în domeniu - seriozitate - rapiditate, dexteritate, adaptabilitate - abilitatea de a lucra în echipă - stăpânirea limbii engleze este un avantaj *Oferim* - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant care se discută la interviu, în funcție de experiența individuală - programul este de 5 cu 2 zile libere (luni-vineri 17-00 sâmbătă-duminică 12-00) Pentru postul de bucătar: *Cerem* - experiență minim 4 ani în domeniu - cunoștințe solide despre igiena alimentară și respectarea normelor de siguranță alimentară în vigoare - fire organizatorică, capabilă să lucreze în echipă - mod de lucru atent, curat și civilizat - capacitatea de a pregăti preparatele din meniu în conformitate cu rețetele stabilite *Oferim* -- contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant care se discută la interviu, în funcție de experiența individuală - programul este de 2 zile cu 2 zile (luni-duminică 10-22) Dacă ești interesat, trimite-ne un CV pe whatsapp la numărul din anunț, iar noi te vom contacta pentru stabilirea unui interviu.
-
angajez ospatar pentru restaurant din zona Cartier Latin, pe Strada Ciresar, Bragadiru Ilfov, sector 6
-
Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi. Sarcini si indatoriri specifice: Servirea exemplara a clientilor; Indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. Responsabilitati ale postului: Asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor; Raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite. Autoritatea postului: Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele mancarurile bauturile comandate de catre acestia.
-
Suntem în căutarea unor profesioniști entuziaști și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Venim cu promisiunea unei experiențe de lucru plină de oportunități de creștere și satisfacții personale, la Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach.
-
Căutăm colegi pt. Restaurantul Amza! Grupul Bliss proprietar al restaurantelor Benjamin Steakhouse & Bar si Jacob Grillhouse deschide un nou restaurant în Sibiu! Pt. noul restaurant - Amza - căutăm barman-ospătar. Informații:
-
-
Restaurant South Burger Garden , sector 4 , angajează ospătar pentru locația din Bulevardul Metalurgiei nr.70 : * salariu 2100 lei net 3488 brut ( se achita avans pe 25 a lunii si plata pe 10 a lunii ) * bonuri de masa 420 lei se achita lunar pana in data de 15 * tips zilnic ( de decontează zilnic si tipsul primit de la clienți pe card ) * program 2 zile cu 2 zile Daca ai întrebări suplimentare ne găsești la numărul de telefon din anunț!
-
Societatea ZCB PARK CAFE FRANCHISE SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, strada Pardumului, nr. 13, corp B, biroul 6, recruteaza pe urmatoarele pozitii: 1. Barman, nr. posturi: 2, COD COR 513201. Depunere CV la sediul societatii sau pe email.
-
Zone Cafe angajeaza Ospatar cu experienta pentru locatia din Zona Soarelui. Locatie cu un flux mare de clienti. Mai multe detalii la telefon sau direct la locatie.
-
Angajez barista pentru cafenea ce urmeaza sa se deschida in zona Garii de Nord Detalii la interviu
-
-
Esti potrivit a daca: - experienta minim 1 an intr-un post similar - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - controlul calitatii produselor, servirea clientilor si atingerea indicatorilor planificati: - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - stabilirea necesarului de materie prima - organizarea programului de lucru - urmarirea calitatii preparatelor, cantitativ si calitativ.
-
Hai în echipa ZIBA! Visul oricărui bucătar este să aibă propriul său restaurant. Mă bucur că am ajuns în acest moment al carierei mele și ne enumerăm printre cele mai apreciate restaurante din Prahova, dar sunt conștient că succesul unui restaurant nu depinde numai de cât de gustoase sunt preparatele. Reușita unei astfel de afaceri se bazează în mod esențial pe calitatea și talentul oamenilor care o construiesc, pe seriozitatea și dedicarea lor. Știu bine asta și de aceea caut oameni de ispravă care știu meserie sau care vor să învețe, oameni harnici, iscusiți, talentați și de încredere, cu chef de muncă, cu drag de noi și de care să ne fie drag. La Ziba alcătuim o echipă de 12 astfel de oameni cu care formăm familia Ziba de cel puțin 2 ani, dar dorim să ne mărim echipa și căutam alți colegi ca noi. Vreau să facem treabă bună împreună în continuare, să muncim într-un mediu prietenos, bazându-ne unii pe alții oricând avem nevoie și să ne bucurăm împreună de ceea ce vom realiza la #Ziba. #Ziba se află pe Str. Aleea Lacurilor în Păulești, Prahova, iar programul de lucru este de 40 ore săptămână. PROGRAM DE LUCRU: Programul de lucru este de 40 - maxim 48 de ore săptămână! Orele suplimentare, sunt plătite. Ultima comandă la bucatarie este ora 21:30, la bar 22:30. Restaurantul se închide la ora 23:00. Program de funcționare al restaurantului: Luni, marți: închis Miercuri, joi, vineri: 16:00 - 23:00 Sâmbătă, duminică: 12:00 - 23:00 BENEFICII Bonusuri de performanța și de fidelitate Mese delicioase Mediu de lucru într-o echipa tânără și dinamică Asigurare medicală privată Alte beneficii ce le vom discuta la interviu Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Salariul pentru fiecare post de mai jos se negociază în funcție de experiență! O experiență minimă este obligatorie pentru fiecare post! Pozițiile disponibile sunt: Ospătar ! Salariul net 2500 - 3000 lei (venit lunar 6000-9000 lei) Pentru postul de ospătar putem discuta și doar part time în zilele de weekend! Full time se lucrează 2 zile de 8 ore în cursul săptămâni și 2 zile de 12 ore în WE, iar part time 2 zile de 12 ore sâmbăta și duminică! Ajutor Pizzer - Salariu net 3000 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) în funcție de cunoștințe și îndemânare). De menționat că nu suntem pizzerie și din acest motiv, poate un ajutor pizzer care știe să întindă aluatul cu mâna, să facă față cu brio la secția de pizza! Barman Ajutor bar 2 posturi vacante - Salariu net 2800 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) Aștept CV-ul tău și eventualele întrebări la adresa: rant . Dacă vrei să te avem în baza noastră de date pentru alte posturi precum bucătar, barman, personal curațenie vase, trimite-ne CV-ul tău. De abia aștept să ne cunoaștem! Chef Mehrzad