Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Ospatar, barman, sef de sala

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 35

  Angajam Ospatar si Hostess!

  Daca esti talentat, pasionat sa lucrezi in cadrul unui restaurant si cauti noi oportunitati, te asteptam in echipa noastra! CE CAUTAM? - OSPATAR care sa se ocupe de preluarea comezilor si servirea preparatelor catre clienti! - HOSTESS care sa fie carismatica si sa stie sa se faca placuta de clientii nostrii CE OFERIM? salariu motivant, pe masura experientei! posibilitati de promovare! contract pe perioada nedeterminata; mediu placut de lucru; Contacteaza-ne la

  Repostat automat
 • Angajam ajutor de ospatar si personal curatenie

  Restaurant Orizont angajează ospstar, ajutor de ospatar si personal curatenie.

 • Barista cu experienta

  Post full time de barista, neaparat cu experienta in domeniu. Daca stii care e diferenta dintre procesara naturala si cea washed si daca vrei sa lucrezi intr-un loc in care angajatul este apreciat, te asteptam cu mare drag alaturi de noi. Vei munci in bar, de la egal la egal, alaturi de owneri si munca si timpul iti vor fi apreciate. Nu suntem toxici, nu-ti calculam cate cafele bei pe zi, nu ratam plati de salarii, nu ne atingem de tipsul tau. Tinem cont de nevoile tale si asteptam acelasi respect din partea ta.Cerem 3 lucruri esentiale - sa fii punctual, sa respecti clientii si sa ai grija sa fie mereu curat in shop. Shopurile sunt Kohi Panduri si Kohi Salajan. Nu suna daca nu ai lucrat cu cafea!!!

 • 7

  Angajez ospătara

  Angajez ospătara pt.bar cu pariuri sportive și jocuri de noroc, zona Sagului, 2 zile lucrătoare cu 2 libere. Salar 2600 + ciubuc.

 • 6

  Angajăm dansatoare/cliente false. Oferim cazare

  Club de noapte în Centrul Vechi Sibiu, angajează dansatoare/cliente false, cu sau fără experienta. Cerinte: -Varsta minima 18 ani, -Aspect plăcut și îngrijit, -Intretinerea atmosferei plăcute în club. Oferim cazare , salar 100 RON pe zi + 30% comision din consumatie . Castiguri substanțiale. info la Nr.

 • 1

  Angajam Personal Restaurant

  Restaurant zona Bulevard, ofera catre angajare, urmatoarele posturi: - Barman - Ospatar - Ajutor bucatar - Bucatar Se solicita experienta!

 • 3

  Urgent angajăm ospătară

  -Ne mărim echipa- Pizzeria Hola angajează urgent OSPĂTARĂ Vrei să lucrezi intr-un mediu plăcut și intr-o echipă frumoasă și activă? Se lucrează 2 zile si 2 libere,duminica liber. Nu contează vârsta și nici experienta . Te așteptăm la Pizzeria HOLA sau sună la tel

 • 4

  Angajam OSPĂTARĂ

  Căutăm Ospătară pentru pizzerie restaurant . Se lucrează 3-4 zile săptămână (2 zile cu 2 libere,duminica inchis) Salar 3500 lei Dorim o doamnă serioasă ,dornică și capabilă de muncă în echipa noastră

 • 3

  Angajam personal restaurant

  Restaurant in Curtea de Arges angajeaza personal pt bucatarie si service, de preferat cu experienta. Program flexibil, salarizare atractiva in functie de experienta. Se accepta si part time. Detalii la telf .

 • 3

  Angajez

  Angajez 2 ospatare pentru terasă, se oferă și cazare dacă este nevoie ,deschiderea va fi de la 1 MAI.

 • 6

  ANGAJAM BARMAN OSPATAR

  Angajam barman ospatar cafenea MarcS situata in incinta galeriei Auchan din calea aradului pentru detalii sunati la nr nostru fe tel

 • 8

  Restaurant Expo angajează ospătar

  Angajăm ospătar cu experiență sau calificare. Aspectul fizic constituie un avantaj. Program 40 ore pe săptămână, salarizare atractivă.Relatii și programări pentru interviu la tel .

 • 7

  Angajez personal bar

  Se oferă loc de muncă în bar, program full time, într-o ambianță plăcută, cu clienți prietenoși. Cerințe pentru candidat: * vârsta minimă 18 ani împliniți, * să locuiască în Caracal. Profilul personal al solicitantului: * persoană dinamică, organizată, cu abilități de învățare rapidă, adaptabilă la situații noi și cu respect pentru munca de echipă. * aspect fizic îngrijit * limba engleză - avantaj Se oferă: * contract de muncă pe perioadă nedeterminată * program foarte flexibil: DOUĂ zile lucrate, urmate de PATRU zile libere! * TIPS integral Contact: În locație, pentru interviu și toate detaliile

 • 39

  Angajam ospatarita barmanita

  Salariul 4000 lei net ospatarita cu experienta minimum 2 ani , dispusa sa invete sa prepare produse in bar. Salariul 2800 lei net ospatarita fara experienta dispusa sa invete sa prepare produse in bar . Contract de munca perioada nedeterminata , posibilitate de bonusuri lunare , tips zilnic personal. Pentru detalii si interviu sunati la .

 • angajam ospatar

  Ne marim echipa si dorim sa angajam personal pentru restaurant. Angajam ospatar in restaurant cu specific italian - mediteranean. Programul de lucru este de 15 zile pe luna, in regim de 2 zile de lucru urmate de 2 zile libere. Cunoasterea limbii engleze este obligatotie. Cunoasterea limbii italiene constituie un avantaj. Oferim salariu motivant si doua mese pe zi.

 • Angajăm barista 5 To Go Focsani

  PENTRU PROGRAM FULL TIME! DACĂ ESTI ENERGIC SI MEREU CU ZÂMBETUL PE BUZE, LASÄ-NE UN CV AICI: SAU SUNA-NE LA NR. DE TELEFON: 5 To Go Focșani

 • locuri de munca: barman, ospătar, bucatar, ajutor bucătar

  Restaurantul Trattoria by MRS își mărește echipa!! Suntem în căutare de oameni dedicați să se alăture echipei noastre. Dacă îți dorești o carieră în domeniul horeca, te invităm să te alături echipei noastre. Posturi disponibile: barman, ospătar, bucătar, ajutor bucătar. Experiența constituie un avantaj. Pentru mai multe detalii vă așteptăm în locație pe bd-ul Republicii 146-150 cu un CV sau ne puteți suna la numărul de telefon .

 • 1

  Bar de noapte angajez fete

  Bar Western American cu activități distractive: dans ,muzică și jocuri de noroc angajez fete pline de viata si sociabile pentru animația activității, pentru mai multe detalii sunați la nr de telefon fer salariul plus comision .

 • locuri de munca

  Restaurantul Trattoria by MRS își mărește echipa!! Suntem în căutare de oameni dedicați să se alăture echipei noastre. Dacă îți dorești o carieră în domeniul horeca, te invităm să te alături echipei noastre. Posturi disponibile: barman, ospătar, bucătar, ajutor bucătar. Experiența constituie un avantaj. Pentru mai multe detalii vă așteptăm în locație pe bd-ul Republicii 146-150 cu un CV sau ne puteți suna la numărul de telefon . Vă așteptăm cu drag!!

Salvează căutarea