Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ospatar, barman, sef de sala

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Infinity pub&lounge angajează Bucatar ajutor Bucatar Ospatar

 • căutăm ospătar pentru Franța. cazare asigurata, limba Franceza nivel mediu obligatoriu , transport,

 • Pensiunea Valea cu Struți Domeniul Valea Lupilor angajează personal calificat pentru postul de ospătar/ita cu contract de munca pe perioada nedeterminată.

 • 3

  Restaurant specific italian în centrul Aradului angajează ospatar/a, mai multe detalii la numărul de telefon .

 • 1

  PUB TOMIS, locație cu tradiție în Piața Ovidiu, își măreste echipa! Căutăm barmani și ospătari, șofer delivery, oameni dornici de a învăța, de a se dezvolta, oameni deschiși, comunicativi și muncitori! Experiența în domeniul horeca este necesară. Ai deja toate aceste calități? Atunci faci deja parte din echipa noastră! Iți oferim un mediu de lucru placut, echipa formată din oameni motivati, optimiști și energici, program de lucru în ture , salariu motivant și contract de muncă. Ți-am captat atenția? Ne găsești în locația nouă din Piața Ovidiu nr.13 sau ne poți suna la .

 • 3

  Night Club in Timiș angajeaza hostess/ animatoare/ dansatoare/ ospatare cu/fără experiența, vârsta cuprinsă între 18-35 ani. Oferim: salariu lunar/ zilnic, comision din consumatie 25-30%, cazare dacă este necesar. Program: Luni- Sâmbătă între orele 23:00-04:00

 • 8

  Ești Profesionist ? Te-ai săturat să pierzi Timp și Bani in Restaurante unde câștigi puțin , in raport cu munca și cunoștințele profesionale de care dispui ? Te așteptăm la cea mai buna locație de top de pe litoralul românesc !!! NU oferim cazare !!! Ospatar cu Experiență - 3.500 Ron. + Tips separat la A la Carte.

 • 14

  ESTI PROFESIONIST ? Te-ai săturat să pierzi Timp și Bani in Restaurante unde câștigi puțin , in raport cu munca și cunoștințele profesionale de care dispui ? Te așteptăm la cea mai buna locație de top de pe litoralul românesc !!! Hotel Opera Mamaia. NU oferim cazare !!! Ospatar cu Experiență - 3.500 Ron. + Tips separat la A la Carte.

 • Salariul - 9.000 Ron. Relații suplimentare la telefon: .

 • 6

  Program de lucru 2 zile cu doua libere. Barul este situat lângă piața Flavia ( Lacului 1c ) detalii la nr de telefon:

 • Sc Curry Club SRL cu sediul in Cluj-Napoca, Piata Mihai Viteazu nr 1, avand CUI RO33918820, angajeaza 2 persoane pe postul de ispatar (chelner)- cod COR 513102. Selectia va avea loc marti, 16.08.2022, ora 17:00 la sediul firmei.

 • cantina restaurant cu program luni-vineri angajeaza in conditii avantajoase persoana care poate sa serveasca meniul zilei . caltficarea nu este importanta dar seriozitatea da tel

 • 3

  program luni= vineri 4, 6, 8 ore pe zi la alegere cantina restaurant situata pe Calea Lugojului masa asigurata tel

 • Bună ziua....suntem un colectiv tânăr situat într-un restaurant din zona central București,suntem în căutare de bucătari,ajutori de bucătar,program de la 12:00 la orele 23:00 in timpul săptămânii,iar în weekend program de la 12:00 la orele 00:00.Programul este de 5 zile muncite cu 2 libere,iar salarizarea pornește de la 5500 lei pentru pozitia de bucătar ,iar pentru poziția de ajutor bucătar salarizarea pornește de la 3500 lei......se va oferi și un tips in valoare de 3%din valoarea totală a bucătăriei.Salarile se vor oferi de doua ori pe lună și se va putea negocia la stabilirea interviului. Telefon contact

 • Mixologie cocktail,experienta 15 ani

 • 6

  Aptitudini necesare pentru un post de ospătar în industria HoReCa: Flexibilitate Profesionalism Abilită i de vânzare Informarea continuă Empatie și comunicare nonverbală Bun coechipier Orientat către satisfacerea clien ilor Atent la detaliile care sunt legate de client Capacitatea de a rămâne calm în situa ii tensionate. Atribuțiile ospătarului: Ospătarul le prezintă clienților produsele și serviciile restaurantului, iar principalele atribuții ale acestuia sunt: -pregătirea salonului pentru servire; -primirea oaspeților și îndrumarea acestora către o masă liberă; -prezentarea preparatelor; -oferirea de meniuri și de recomandări clienților care au nevoie de ajutor; -preluarea comenzii și transmiterea exigențelor clienților legate de prepararea mâncării; -servirea preparatelor și a băuturilor; -asistarea clientului în timpul serviciului și rezolvarea eventualelor reclamații sau nemulțumiri; -încasarea contravalorii produselor; -debarasarea spațiului de servire și pregătirea lui pentru viitorii clienți. Responsabilitățile ospătarului: -Servirea exemplară a clienților și acordarea atenției cuvenite acestora; -Cunoașterea meniului, astfel încât să oferi informații complete; -Îndeplinirea altor sarcini solicitate de superiorul direct- -Întocmirea corectă a notelor de plată și încasarea acestora; -Predarea sumelor încasate la sfârșitul turei de către șeful de sală; -Răspunderea pentru calitatea serviciilor oferite clienților și pentru experiența acestora în restaurant. Specificațiile postului: -să fie persoane sociabile, cu aspect plăcut, amabile și cu o atitudine pozitivă; -să rezolve cu discreție posibile probleme; -să fie o persoană conciliantă în relațiile cu clienții și colegii, capabilă de compromisuri constructive; -să demonstreze rezistența fizică pe care un astfel de job o necesită; -să colaboreze cu echipa de lucru. Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu motivant - bonuri de masa - mediu de lucru placut - posibilitate de promovare - training-uri, cursuri de perfectionare - bonusuri. Asteptam cv-ul tau la Vega Hotel, Galati, Bd. Marea Unire, nr. 107, la receptia VEGA HOTEL.

 • 2

  Ne marim echipa. Cautam barman cu minima experienta. Program flexibil, procent din vanzare, 2 mese asigurate.

 • Arghan Delice este in cautare de noi colegi pentru posturile de Barman, Lucrator Comercial si Spalator Vase. Experienta nu este necesara, dar constituie un avantaj. Ne situam pe Bd.ul Unirii Nr. 6, Sector4, Bucuresti. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la sau in locatie Bd.ul Unirii Nr. 6, Sector4, Bucuresti.

 • Angajam barman cu experienta pentru o locatie la Muntele Mic, jud. Caras!

 • 7

  Căutăm colegi pentru postul de Ospatar/a. Ne ajută un CV sau câteva cuvinte despre tine și experiența cu care te mândrești. Locatia este intr-o zona turistica la Muntele Mic, jud. Caras Hai să discutăm mai multe detalii la numărul de telefon.

 • Salveaza cautarea