Anunțuri
Ospatar, barman, sef de sala Disponibil din: 2021-02-01-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Angajez barmana,Baia Mare,zona Dorna ,se lucrează pe 2 schimburi sâmbătă program scurt iar duminică se lucrează o dată la 3 saptamani.Salar de la 2800 net.Tel
-
Promovat
Restauratant Prime din Dumbravita angajeaza barman. Program 2 zile la lucru cu 2 zile libere. Se ofera salariu fix plus procent din vanzari.
-
Promovat
Restaurantul este situat in Piata Amzei, locatia este una nou deschisa, cu o capacitate de 90 de locuri. Programul de lucru este de la 10-22, in ture de 2 2. salariul incepe de la 3500 ron plus tips, venitul garantat pe luna este de 6500+ Oferim, transport, masa si bonus in functie de vanzari. Cautam persoane tinere, comunicative si dinamice ce vor sa faca parte dintr-un colectiv primitor si profesionist.
-
Promovat
Oferim locuri de munca in hoteluri si restaurante din Irlanda. CAUTAM: personal cu experienta minim 4 ani in hoteluri sau restaurante CERINTE: varsta intre 19-40 de ani Engleza: nivel conversational Perioada contractuala: minim 6 luni OFERIM: Salariu de la 2000 euro luna Angajarea se face de catre Hotel direct si nu de catre alte firme intermediare NU SE PERCEP NICIUN FEL DE TAXE SAU COMISIOANE! Costuri: - Transportul pana in Irlanda este suportat de candidat. Cine suntem noi: Ustravel este o companie fondata in anul 2005 in Timisoara, in prezent avand 4 birouri in Romania: Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj. Din 2005 pana in prezent am intermediat peste 20.000 de candidati in Europa si USA. Cu peste 19 ani de experienta in domeniu, Ustravel are parteneriate cu cele mai mari lanturi hoteliere si companii de top din Europa, oferind joburi sigure. Pentru informatii sunati la 0721 275 501.
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam Ospătar,Ospatarita program doua zile cu doua zile libere pentru mai multe detalii Nr Telefon
-
Cafenea situata in apropiere de p-ta Domenii(Ion Mihalache) cauta colaborator pentru programul de dimineata 7-16
-
Restaurant Bierhaus Constanța angajează pe posturi permanente barman și bucătar cu experiență. Pentru postul de barman: *Cerințe* - bune capacități de comunicare și vânzare - experiență minim 2 ani în domeniu - seriozitate - rapiditate, dexteritate, adaptabilitate - abilitatea de a lucra în echipă - stăpânirea limbii engleze este un avantaj *Oferim* - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant care se discută la interviu, în funcție de experiența individuală - programul este de 5 cu 2 zile libere (luni-vineri 17-00 sâmbătă-duminică 12-00) Pentru postul de bucătar: *Cerem* - experiență minim 4 ani în domeniu - cunoștințe solide despre igiena alimentară și respectarea normelor de siguranță alimentară în vigoare - fire organizatorică, capabilă să lucreze în echipă - mod de lucru atent, curat și civilizat - capacitatea de a pregăti preparatele din meniu în conformitate cu rețetele stabilite *Oferim* -- contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant care se discută la interviu, în funcție de experiența individuală - programul este de 2 zile cu 2 zile (luni-duminică 10-22) Dacă ești interesat, trimite-ne un CV pe whatsapp la numărul din anunț, iar noi te vom contacta pentru stabilirea unui interviu.
-
angajez ospatar pentru restaurant din zona Cartier Latin, pe Strada Ciresar, Bragadiru Ilfov, sector 6
-
Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi. Sarcini si indatoriri specifice: Servirea exemplara a clientilor; Indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. Responsabilitati ale postului: Asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor; Raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite. Autoritatea postului: Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele mancarurile bauturile comandate de catre acestia.
-
Suntem în căutarea unor profesioniști entuziaști și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Venim cu promisiunea unei experiențe de lucru plină de oportunități de creștere și satisfacții personale, la Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach.
-
Căutăm colegi pt. Restaurantul Amza! Grupul Bliss proprietar al restaurantelor Benjamin Steakhouse & Bar si Jacob Grillhouse deschide un nou restaurant în Sibiu! Pt. noul restaurant - Amza - căutăm barman-ospătar. Informații:
-
-
Firma Galeria Bran din localitatea Bran angajeaza tamplar de maintenanta cu experienta. Detaliile se vor stabili cu angajatorul in urma unui interviu la locatie.
-
Restaurant South Burger Garden , sector 4 , angajează ospătar pentru locația din Bulevardul Metalurgiei nr.70 : * salariu 2100 lei net 3488 brut ( se achita avans pe 25 a lunii si plata pe 10 a lunii ) * bonuri de masa 420 lei se achita lunar pana in data de 15 * tips zilnic ( de decontează zilnic si tipsul primit de la clienți pe card ) * program 2 zile cu 2 zile Daca ai întrebări suplimentare ne găsești la numărul de telefon din anunț!
-
Societatea ZCB PARK CAFE FRANCHISE SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, strada Pardumului, nr. 13, corp B, biroul 6, recruteaza pe urmatoarele pozitii: 1. Barman, nr. posturi: 2, COD COR 513201. Depunere CV la sediul societatii sau pe email.
-
Zone Cafe angajeaza Ospatar cu experienta pentru locatia din Zona Soarelui. Locatie cu un flux mare de clienti. Mai multe detalii la telefon sau direct la locatie.
-
Angajez barista pentru cafenea ce urmeaza sa se deschida in zona Garii de Nord Detalii la interviu
-
-
Esti potrivit a daca: - experienta minim 1 an intr-un post similar - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - controlul calitatii produselor, servirea clientilor si atingerea indicatorilor planificati: - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - stabilirea necesarului de materie prima - organizarea programului de lucru - urmarirea calitatii preparatelor, cantitativ si calitativ.
-
Hai în echipa ZIBA! Visul oricărui bucătar este să aibă propriul său restaurant. Mă bucur că am ajuns în acest moment al carierei mele și ne enumerăm printre cele mai apreciate restaurante din Prahova, dar sunt conștient că succesul unui restaurant nu depinde numai de cât de gustoase sunt preparatele. Reușita unei astfel de afaceri se bazează în mod esențial pe calitatea și talentul oamenilor care o construiesc, pe seriozitatea și dedicarea lor. Știu bine asta și de aceea caut oameni de ispravă care știu meserie sau care vor să învețe, oameni harnici, iscusiți, talentați și de încredere, cu chef de muncă, cu drag de noi și de care să ne fie drag. La Ziba alcătuim o echipă de 12 astfel de oameni cu care formăm familia Ziba de cel puțin 2 ani, dar dorim să ne mărim echipa și căutam alți colegi ca noi. Vreau să facem treabă bună împreună în continuare, să muncim într-un mediu prietenos, bazându-ne unii pe alții oricând avem nevoie și să ne bucurăm împreună de ceea ce vom realiza la #Ziba. #Ziba se află pe Str. Aleea Lacurilor în Păulești, Prahova, iar programul de lucru este de 40 ore săptămână. PROGRAM DE LUCRU: Programul de lucru este de 40 - maxim 48 de ore săptămână! Orele suplimentare, sunt plătite. Ultima comandă la bucatarie este ora 21:30, la bar 22:30. Restaurantul se închide la ora 23:00. Program de funcționare al restaurantului: Luni, marți: închis Miercuri, joi, vineri: 16:00 - 23:00 Sâmbătă, duminică: 12:00 - 23:00 BENEFICII Bonusuri de performanța și de fidelitate Mese delicioase Mediu de lucru într-o echipa tânără și dinamică Asigurare medicală privată Alte beneficii ce le vom discuta la interviu Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Salariul pentru fiecare post de mai jos se negociază în funcție de experiență! O experiență minimă este obligatorie pentru fiecare post! Pozițiile disponibile sunt: Ospătar ! Salariul net 2500 - 3000 lei (venit lunar 6000-9000 lei) Pentru postul de ospătar putem discuta și doar part time în zilele de weekend! Full time se lucrează 2 zile de 8 ore în cursul săptămâni și 2 zile de 12 ore în WE, iar part time 2 zile de 12 ore sâmbăta și duminică! Ajutor Pizzer - Salariu net 3000 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) în funcție de cunoștințe și îndemânare). De menționat că nu suntem pizzerie și din acest motiv, poate un ajutor pizzer care știe să întindă aluatul cu mâna, să facă față cu brio la secția de pizza! Barman Ajutor bar 2 posturi vacante - Salariu net 2800 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) Aștept CV-ul tău și eventualele întrebări la adresa: rant . Dacă vrei să te avem în baza noastră de date pentru alte posturi precum bucătar, barman, personal curațenie vase, trimite-ne CV-ul tău. De abia aștept să ne cunoaștem! Chef Mehrzad
-
La Terasa cu Pitici angajează ospătar ospătăriță cu sau fara experiență. Locație -Oraselul Copiilor Brâncoveanu Detalii la nr de telefon: , disponibil între orele 11:00-21:00
-
SC Curry Club SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, Piata Mihai Viteazu nr 1, jud. Cluj, avand CUI RO33918820, angajeaza 3 persoane pe postul de Ospatar (chelner) - cod COR 513102. Selectia va avea loc joi 04.04.2024, ora 15:00, la sediul firmei.
-
-
Restaurant in centrul orasului Constanta angajeaza ospatar pt post permanent sau sezonier. Se lucreaza 5 zile sapt. Salariul este de 3000. experienta in domeniu este ideala