Anunțuri
Ospatar, barman, sef de sala Disponibil din: 2021-03-10-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Restaurant Acapulco din Eforie Nord , deschis tot timpul anului , angajam ospatar si ajutor de ospatar
-
Promovat
Locatie in zona Universitate Bucuresti, angajeaza BARMAN-OSPATAR Program 2 2 Salariul intre 2800-3600lei Avem nevoie de o persoana responsabila si serioasa, pe termen lung Este necesara minima experienta Transportul se deconteaza Pentru detalii va rog sa sunati la nr. .
-
Promovat
Salutare! Szia! Avem o echipă faină, aproape completă și căutăm colegi interesați să se integreze pe termen mediu-lung. Cunoștințele de limbă maghiară și engleză sunt bine venite :) Programul este 2 zile lucrate și 2 libere, de la ora 10:00 la 23:00 (nu se lucrează mai târziu și se respectă timpul liber). Responsabilitățile zilnice constau în preluarea comenzilor la masă și servirea preparatelor de la barman și de la bucătărie, nimic mai simplu. Nu avem cod vestimentar, be yourself. Salariul este în funcție de experiență desigur, cu un minim de 2.600 și un maxim de 3.200. Se oferă o masă pe zi și discount de 50% pentru angajați pentru o a doua masă. Se oferă angajare cu acte în regulă. Plata salariului se realizează de două ori pe lună, avans și încheiere, pe card sau numerar, în funcție de preferințe. !Nu suntem interesați de oferte de angajare din străinătate companii specializate, recrutăm de pe plan local, mulțumim. Pe curând! @lateorest
-
Promovat
Subscrisa DNATA CATERING S.R.L.. cu sediul în Oras Otopeni, Calea Bucurestilor, nr.224R, Jud Ilfov; J40 12961 2018; J23 1077 2001; CUI: 4339914 angajeaza: 10 posturi BUFETIER COD COR 524601 Cv-urile se transmit la adresa de emial suportsecretariat.gmail.com
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam barista - 5 to go - Cutitul de argint Suntem in cautarea unui barista talentat si pasionat pentru a se alatura echipei noastre la 5 to go - Cutitul de argint. Daca esti o persoana energica, cu experienta in prepararea cafelei si dornica sa lucrezi intr-un mediu dinamic, atunci acesta este locul potrivit pentru tine! Ce vei face: Pregatesti si servesti bauturi pe baza de cafea, ceaiuri si alte produse din meniu Consulti clientii si ii ajuti sa aleaga bautura potrivita pentru gusturile lor Asiguri curatenia si igiena in zona de lucru conform standardelor noastre Interactionezi cu clientii intr-un mod prietenos si profesionist Participi la training-uri si workshop-uri pentru a-ti dezvolta abilitatile de barista Ce cautam: Abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii Atentie la detalii si capacitatea de a lucra rapid si eficient Flexibilitate in program si disponibilitate pentru a lucra in weekend-uri si sarbatori Pasiune pentru cafea si dorinta de a invata mereu lucruri noi in domeniu Ce oferim: Oportunitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si prietenos Posibilitatea de a-ti dezvolta abilitatile de barista si de a invata de la cei mai buni Salariu competitiv si bonusuri in functie de performanta Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa tanara si entuziasta Program: Luni-Vineri
-
Winebar angajează barman și pizzar, cu sau fără experiență. Program de lucru flexibil, salariu în funcție de experiență, bonusuri.
-
Restaurantul Prime caută un ospătar pasionat și energic pentru a se alătura echipei noastre dinamică. Candidatul ideal va avea un simț extraordinar al ospitalității și va oferi o experiență de neuitat clienților noștri. Responsabilitățile cheie includ: Servirea clienților cu profesionalism și atenție la detalii Cunoașterea meniului și oferirea de recomandări personalizate Menținerea unui mediu curat și ordonat în zona de servire Gestionarea comenzilor și a plăților cu precizie și eficiență Cerințe: Experiență anterioară în industria ospitalității Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu clienții Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid și dinamic Dacă ești pasionat de arta ospitalității și ești dornic să faci parte dintr-o echipă dedicată, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău . Alătură-te echipei noastre și fi parte din povetea Prime Restaurant&Bar
-
Restaurant nou înființat in Focsani, Zona Teatru, angajează barman, chelner, ajutor bucatar. Salariu atractiv, carte de munca, cu începere din 1 Aprilie 2024. Telefon
-
Restaurant nou înființat in Focsani, zona Teatru, angajează barman, chelner și ajutor de bucătar. Salariu atractiv, carte de munca cu începere din 1 Aprilie 2024. Tel
-
Moscova Exotica SRL. sediu Oradea, str. Moscovei 12., angajează: barman COR513201. Cerință: studii medii. În cazul acceptării ofertei, rugăm contestanții să trimită CV-ul:
-
Subscrisa COUNTRY SPA S.R.L. cu sediul în Sat Ciofliceni, comuna Snagov str. Stefan Cel Mare, nr. 125, jud. Ilfov, inregistrata in Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J23 891 2012, C.U.I 30029750, ANGAJEAZA: 5 posturi OSPATAR (CHELNER) COD COR 513102 5 posturi MASEUR DE ÎNTREȚINERE ȘI RELAXARE COD COR 514204 5 posturi AJUTOR OSPATAR COD COR 513101 5 posturi FEMEIE DE SERVICIU COD COR 911201 Cv-rile se pot trimite la adresa de emial suportsecretariat.gmail.com
-
Angajam Barman cu experienta in zona Piata Libertati Satu Mare. Este un restaurant nou care urmeaza sa deschida.
-
Locație situata pe strada Delea Noua în zona Piața Muncii angajeaza ospatar , preparator pizza si casiera mai multe detalii la locatie
-
Restaurantul Riviere, situat pe malul Begai angajeaza ospatari ospatarite. Candidatul Ideal: Căutăm ostar ospatarite cu experient, harnică, punctuala, cu o atitudine pozitivă, care să fie responsabilă si pe care să ne putem baza. Educație și experiență: Studii medii Diploma barman ospatar, constituie avantaj Experiența in domeniu este obligatorie Te rugăm să aplici dacă: Ești o persoană pasionată de industria ospitalității, crezi că ai un talent în a vorbi și a relaționa cu oamenii și îți place să faci asta, în timp ce servești băuturi si mancare Ești orientat către solicitările oaspeților, fiind un profesionist și o persoană interesată de o educație și o dezvoltare continuă în domeniul tău Ești o persoană atentă la detalii, responsabilă, pozitivă, cu spirit de echipă și amabilă Ai capacitatea de a răspunde și de a gestiona într-o manieră pozitivă și profesională toate situațiile apărute în relația cu oaspeții restaurantului Te poți adapta cu ușurință la programul de muncă al restaurantului Poți să muncești în ture, de sărbători și în weekenduri atunci când este necesar Ai cunoștințe în ceea ce privește regulile de igienă în alimentația publică și pui în practică aceste reguli Ce ar trebui să faci: Te asiguri că oaspeții sunt serviți corespunzător, în funcție de solicitările lor și conform normelor interne Contribui la promovarea ofertei de produse disponibile și faci recomandări oaspeților atunci când ți se solicită acest lucru Ești responsabil de marcarea, încasarea băuturilor oaspeților și contribui împreună cu colegii și superiorul ierarhic la realizarea inventarelor Răspunzi pentru menținerea și respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate și respectarea termenelor de execuție a acestora Te asiguri că circuitul deșeurilor și al reziduurilor este respectat în totalitate, conform procedurilor Semnalizezi din timp superiorului direct orice situație care poate duce la neîndeplinirea în condițiile cerute a sarcinilor ce îți revin
-
Pentru persoanele interesate, aveți toate detaliile apelând la oricare dintre numerele de telefon din imagine.
-