Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Ospatar, barman, sef de sala Bucuresti Sector 5

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajăm picol

  Restaurant situat în cartierul Cotroceni , angajăm o fată pentru postul de picol -ospătar . Program de lucru : luni -vineri orele 12-21 .

 • 6

  Angajam femeie la vase și curățenie

  Restaurant situat în cartierul Cotroceni ( opera romană ) angajăm femeie la vase și curățenie . Program de lucru : de luni până vineri 11-20 .

 • 13

  Angajam barista

  Salutare, Suntem în căutarea unui nou coleg pe postul de barista Căutăm o persoană organizată, prietenoasă, energică și dornică să învețe lucruri noi și faine. Jobul este unul permanent, pe perioadă nedeterminată. Pe scurt, vei avea de făcut următoarele: - Preparat produse din cafea; - Zâmbit și servit clienții; - Aruncat un ochi peste stocurile de marfă; - Păstrat curățenia în jurul tău. Experiența în domeniu ar fi perfectă, dar dacă nu ai, nu-i chiar așa mare bai. În cazul în care experiența lipsește, dar există dorința de a învăța lucruri noi, suntem pregătiți să îți oferim cunoștințele noastre despre cafea și despre prepararea ei, nu îți face griji! Trimitene CV-ul tău pe

 • 12

  Restaurant angajam

  Restaurant angajam femeie la vase și fată pentru postul de picol

 • Osteria di Giorgio Post de Ospatar !

  RESTAURANTUL OSTERIA DI GIORGIO ISI MARESTE PERSONALUL, DACA ESTI IN CAUTAREA UNUI POST DE OSPATAR MA PUTETI CONTACTA TELEFONIC LA NUMARUL DE TELEFON PENTRU A STABILI UN INTERTVI. PROGRAM DE 2 2, MAI MULTE DETALII LE DISCUTAM FATA IN FATA!

 • 3

  Barista -Experiența - Coffee Shop

  NU APLICAȚI FĂRĂ EXPERIENȚA - barista Angajăm BARISTA la Throwback Coffee Shop care trebuie sa aibă câteva bune : bună dispoziție, bună credință bunăvoință Despre produse te vom învață noi Corectitudinea și comunicarea asertivă sunt necesare Experiența pentru postul de barista si vânzări este obligatorie. NU ACCEPTAM ALTFEL DE SITUAȚII Ca Barista, vei oferi oaspetilor nostri o cafea perfecta si un vibe pozitiv in fiecare zi astfel incat sa cream o comunitate a iubitorilor de cafea autentica. Iata mai jos principalele responsabilitati: -vei prepara bauturi pe baza de cafea si produse complementare; - vei consilia clientii in procesul de achizitie a produselor din cafenea; -vei cunoaste toate originile de cafea din portofoliu, dar si modul de preparare; -vei face recomandari de cafea si produse in functie de dorintele clientilor; - vei incasa si servi clientii; - te vei ocupa de organizarea produselor in cafenea; - vei mentine o curatenie exemplara; -vei respecta standardele si valorile companiei; -vei organiza eficient activitatile si le vei prioritiza Creativitatea si imaginatia bogata este apreciata si ne dorim sa vii cu idei noi pentru a creste impreuna. Ce iti oferim: -contract pe perioada nedeterminata - bonus in functie de performanta -echipa prietenoasa -training -dezvoltare profesionala Ni se pare de la sine inteles, dar mentionam pentru a stii de la inceput, orice tips bacsis de pe tura ta este al tau.

 • 1

  Căutăm personal pentru restaurant romanesc

  Restaurant La Giul caută osparat, bucătar și femeie pentru spălat vase și curățenie. Locație: Prelungirea Ghencea 103 Sector 5 Detalii la telefon.

 • 12

  Barista 5 to go Full time part time sector 5 - Sebastian

  Daca inca vezi acest anunt - Este activ! Cautam coleg colega cu super-super energie de la prima ora a diminetii, caruia ii place cafeaua si sa interactioneze cu oamenii. Daca esti o persoana organizata, punctuala si dornica sa invete sa prepare bauturi delicioase, asteptam sa ne contactezi pe whatsapp la numarul din anunt. Ne dorim o colaborare pe o perioada cat mai lunga. Cautam o persoana: comunicativa, cu o atitudine pozitiva, orientata catre client dornica sa invete repede si sa isi doreasca sa se dezvolte punctuala si organizata, orientata catre rezultate care poate lucra in echipa Responsabilitati preiei comenzile clientilor prepari si servesti bauturile reci si calde, conform retetelor, standardelor de calitate si al modului de prezentare. (Totul se invata la training-ul specializat) prezinti si recomanzi clientilor optiunile din meniu pastrezi ordinea si curatenia in locatie, conform normelor de igiena. Beneficii Contract de munca pe perioada nedeterminata Salariu fix Training Barista Tips Bonus in functie performanta Disponibilitate: full time part-time Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV, insotit de poza pe whatsapp, la nr. si sa specifici disponibilitatea.

 • ospatar pentru hotel

  Angajam Ospatar pentru Mic dejun, cu sau fără experinta. Salariu atractiv. Program 6 ore pe zi 6 zile pe săptămâna. Mai multe detalii in privat.

 • 3

  Angajam Barista cu experienta

  Angajam Barista cu experianta - minim un an - pentru cafenea noua in zona Kogalniceanu - Izvor. Persoana serioasa si responsabila, cu abilitati in prepararea produselor pe baza de cafea. Oferim: salariu 5.000 lei + tips + comision; contract de munca pe perioada nedeterminata, un mediu de lucru placut. Pentru programare la interviu, va rugam sa sunati la numarul . Locatie centrala.

 • Angajez Barman

  Suntem in cautare de barman, program 2 2. Restaurantul se afla in incinta Prosper Mall (Calea 13 Septembrie, sector 5) Pentru restul detaliilor, sunati la numarul de telefon . Multumesc!

 • 1

  angajam barista

  hello!! Angajam barista! punct de lucru Mihail Kogălniceanu 45, salariu atractiv, bonusuri de perfomanta, mai multe detalii in privat

 • Barman ajutor barman

  Angajâm barman ajutor barman pentru o locație nouă, mică și elegantă, aflată în Sectorul 5, intersecția Calea 13 Septembrie - Drumul Sării - Bd. Ghencea - Strada Antiaeriană. Program: Marți-Duminică 15:00-23:00

 • Osteria di giorgio

  Angajăm barman Suntem in căutare de barman și pizzar cu experiența. Locatia se numeste Osteria di Giorgio, restaurant cu specific italienesc, situat in sector 5 , incinta prosper mall, etaj 3, calea 13 Septembrie 221-225. Toate detaliile angajării se vor discuta la interviu. Iar pentru a programa un interviu va rugam sa ne contactati la nr de telefon . Suntem un local foarte prietenos si de abia așteptam sa ne găsim un nou coleg. Va așteptam cu drag sa faceti parte din echipa noastră!

 • 2

  Angajam Barista zona Cotroceni

  Angajam barista pentru o cafenea in zona Cotroceni, vis-a-vis de Facultatea de Medicina. Salariul intre 3500 lei - 4000 lei net. Experienta constituie un avantaj. Pentru mai multe detalii contact:

 • 2

  Angajez Barista

  Suntem in cautare de un coleg colega pentru a ocupa postul de barista in cadrul unei locatii 5ToGo din zona Eroilor, Bucuresti. Program full time - 8 ore, salariu atractiv, bonusuri pe masura performantei si asigurare de sanatate la Regina Maria. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon , sau pe Whatsapp.

 • 1

  Angajez Ospatarita

  Barman Ospatar terasa

 • 2

  Angajez personal

  Angajez Ospatarita si Femeie la vase

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-5
Salvează căutarea