Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ospatar, barman, sef de sala Constanta Eforie-nord

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam personal sezonier pentru amenajare și întreținerea locației Eforie Aqua Park pe următoarele posturi: =Barman =Aj.Barman =Salvamar =Aj.Salvamar =Personal Șezlonguri =Personal îngrijitor pești =Aj.Instalotor pompe piscină ...Se asigura cazare pentru personalul din alte Localități (Provincie) ...Angajarea se face într-un Cadru legal ...Salariul este unul convenabil și nu este neapărat necesară ,,experiența in domeniu" ...Colectiv educat și cooperant ...Dacă vreți să faceți parte din echipa noastră, dacă aveți experienta sau dorința de a învăța, vă rugăm sa ne contactați pentru interviu zilnic la telefon și trimiteți Cv-ul dumneavoastră la:

 • 2

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza ajutor pizzar. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 4

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza ospatar. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • Restaurant Acapulco din Eforie Nord angajeaza : - ospatar, experienta minim 1 an, varsta maxima 35 ani. Se asigura transport la sfarsitul programului in Eforie Constanta, Tuzla, Techirghiol, Movilita, Agigea, Lazu.

 • 1

  Angajez personal pentru restaurant in Eforie Nord bucătari,ospătari,muncitor necalificat,aj bucătar,barmani si necalificați...salariul este in functie de meserie si cunostinte respectiv ore lucrate! Ofer cazare și masă

 • Salveaza cautarea