Anunțuri
Ospatar, barman, sef de sala Timis Timisoara Persoane-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Cautam colegi cafenea to go, care sunt dornici sa ni se alature pentru ture mereu pline de voie buna. Responsabilitati: - prepari si servesti cafea si bauturi pe baza de cafea - prezinti si recomanzi clientilor optiunile din meniu - pastrezi ordinea si curatenia la locul de munca Beneficii: - salariu - bonusare vanzari - tips - protocol zilnic. Asteptam CV-ul dvs pe whatsapp sau contacteaza-ne la nr.
-
The Charlatan's Pub in Piata Unirii din Timisoara angajeaza ospatar a cu experienta si ajutor bucatar. Program de lucru flexibil. Mai multe detalii si stabilirea unui interviu telefon
-
Restaurantul Riviere, situat pe malul Begai angajeaza ospatari ospatarite. Candidatul Ideal: Căutăm ostar ospatarite cu experient, harnică, punctuala, cu o atitudine pozitivă, care să fie responsabilă si pe care să ne putem baza. Educație și experiență: Studii medii Diploma barman ospatar, constituie avantaj Experiența in domeniu este obligatorie Te rugăm să aplici dacă: Ești o persoană pasionată de industria ospitalității, crezi că ai un talent în a vorbi și a relaționa cu oamenii și îți place să faci asta, în timp ce servești băuturi si mancare Ești orientat către solicitările oaspeților, fiind un profesionist și o persoană interesată de o educație și o dezvoltare continuă în domeniul tău Ești o persoană atentă la detalii, responsabilă, pozitivă, cu spirit de echipă și amabilă Ai capacitatea de a răspunde și de a gestiona într-o manieră pozitivă și profesională toate situațiile apărute în relația cu oaspeții restaurantului Te poți adapta cu ușurință la programul de muncă al restaurantului Poți să muncești în ture, de sărbători și în weekenduri atunci când este necesar Ai cunoștințe în ceea ce privește regulile de igienă în alimentația publică și pui în practică aceste reguli Ce ar trebui să faci: Te asiguri că oaspeții sunt serviți corespunzător, în funcție de solicitările lor și conform normelor interne Contribui la promovarea ofertei de produse disponibile și faci recomandări oaspeților atunci când ți se solicită acest lucru Ești responsabil de marcarea, încasarea băuturilor oaspeților și contribui împreună cu colegii și superiorul ierarhic la realizarea inventarelor Răspunzi pentru menținerea și respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate și respectarea termenelor de execuție a acestora Te asiguri că circuitul deșeurilor și al reziduurilor este respectat în totalitate, conform procedurilor Semnalizezi din timp superiorului direct orice situație care poate duce la neîndeplinirea în condițiile cerute a sarcinilor ce îți revin
-
Restaurant August Pasta Bar angajeaza ospatar cu experienta minim 2 ani.Program de lucru 15 zile pe saptamana (2 cu 2 libere)13 ore pe zi de la ora 11-24.Salar incepand de la 3000 lei.Pentru mai multe detalii sunati ptr un interviu.
-