Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pentru o companie care activeaza in industria automotive, zona Calea Aradului, cautam sculer matriter cu experienta. Programul de lucru este in 3 schimburi. Transport asigurat din urmatoarele localitati: Timisoara, Igris, Sanpetru Mare, Periam, Varias, Gelu, Barateaz, Calacea, Sanandrei, Hodoni, Satchinez, Carani, Ortisoara, Cornesti, Covaci, Toager, Giera, Livezile, Banloc, Deta, Voiteg, Jebel, Sag. Cerinte: - experienta in reparatiile legate de matrite cat si in modificarile si optimizarile cerute de client in ceea ce priveste matritele de injectie; - capacitate rapida de splutionare a problemelor; - spirit de observatie; - bune cunostinte tehnice; - minime cunostinte de limbi straine (engleza, germana) o reprezinta un plus. Responsabilitati: - asigurarea intretinerii de nivel 1 si 2; - asigurarea prompta a montarii subansamble matrite; - participarea la modificarile cerute de client in ceea ce priveste matritele din casa; - analizarea defectelor, deciderea impreuna cu serviciul tehnic a executarii masurilor de remediere si urmarirea procesului in cauza; - deserveste utilaj intrauzinal(pod rulant); Salariul se negociaza la interviu. Contractul este facut direct prin firma angajatoare. Persoanele interesate, sunt rugate sa trimita un CV intr-un mesaj pe acest website sau sa ne contacteze la numarul de telefon 0729 600 719 .

 • Pentru o companie care produce cartoane, zona Torontalului, cautam un electromecanic cu experienta de cel putin doi ani. Cerinte: - sudii medii tehnice de specialitate (electric, electromecanic, electrotehnic); - cunostinte tehnice: automatizari industriale, pneumatica si electropneumatica - reprezinta un avantaj; - atentie, organizare, flexibilitate, munca in echipa. Responsabilitati: - executa lucrari de reparatie la masini electrice; - verifica ungerea rulmentilor, lagarelor (planului de grasare de la utilaje); - controleaza regimul de functionare a masinilor electrice , vibratii, regim tehnic; - intretine si repara sistemele de ventilatie ale echipamentelor electrice; - executa diverse lucrari de natura mecanica pentru echipamentele electrice (repara dulapuri electrice, doze cutii de legatura, sisteme de blocare, retele de impamantare). Beneficii: - pachet salarial atractiv; - tichete de masa; - contract de munca direct cu firma angajatoare (perioada nedeterminata); - ore suplimentare dublu plătite; - asigurare medicala privata dupa perioada de proba (90 zile); - transport asigurat. Programul de lucru este in trei schimburi, weekend-ul este liber. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0729600719.

 • Pentru o companie care activeaza in industria automotive, zona Calea Buziasului, cautam un lacatus mecanic cu experienta de cel putin doi ani. Cerinte: - Scoala profesionala, calificarea lacatus mecanic; - Cunoasterea operatiunilor de lacatuserie; - Cunostinte la nivel minim de desen tehnic; Programul de lucru este in doua schimburi de luni pana vineri: Schimb 1: 6:00 - 14:00 Schimb 2: 14:00 - 22:00 Persoanele interesate de acest job sunt rugate sa ne contacteze telefonic sau sa trimita un CV prin intermediul acestui website.

 • Cautam colegi noi pentru postul de operator debitare si cantuire PAL. Experienta in operare CNC consitituie avantaj, se ofera training. Programul de lucru este in doua schimburi: Schimbul nr.1 = 06:00 - 15:00 (30 min pauza masa, 30 min impartite in 3 pauze de tigara a cate 10 min) ; Schimbul nr.2 = 13:00 - 22:00 (30 min pauza masa, 30 min impartite in 3 pauze de tigara a cate 10 min) ; Sediul firmei este in Remetea Mare dar se ofera transport asigurat din Timisoara si de pe pe ruta Lugoj - Remetea (Costeiu, Belint, Chizatau, Topolovat, Iosifalau, Topolovatu Mare, Sustra, Recas, Izvin). Oferta: - Salariul net de start este de 2000 lei ( 3409 lei brut); - Bonus lunar intre 0% si 17% din salariul de incadrare in functie de rezultate; - Transport asigurat. Persoanele interesate de angajare, sunt rugate sa trimita un CV intr-un mesaj pe acest website sau sa ne contacteze la numarul de telefon din anunt.

 • Tanar 39 ani, studii superioare, posesor permis cat B, vorbitor engleza si italiana nivel avansat, experienta in vanzari, publicitate, marketing, design grafic productie publicitara, productie mobilier, caut de lucru. Salariu minim net 2800 RON. Disponibil la deplasari in timpul serviciului. Exclus joburi bazate in principal pe comision.

 • Vorbesc italiana foarte bine posed permis categoria B caut loc de munca ca sofer, traducator sau alte activitati la o firma italiana experienta 15 ani am lucrat in Italia, vb putin sarbeste si germana,de preferat in Timisoara

 • Angajez 3 vanzatori,program 12 cu 24 ,salariu 2150lei net. Se deconteaza transp.Detalii la tel.0722805484 .

 • Voorbesc italiana am permis de sogiorno in italia caut de munca ca sofer sau custode

 • Vorbesc italiana putin germana si sarbeste am lucrat in Italia si Germania preferabil Timișoara

 • Caut de munca in Elveția ca șofer categoria B sau in Turism vorbesc italiana puțin germana

 • Amakron - firma de recrutare, cautam pentru partenerul nostru – STIVUITORISTI CERINȚE - autorizație de lucru pe stivuitor RESPONSABILITĂȚI  Evidenta stocurilor si raportarea asupra situatiei stocurilor, capete de table sau profile ce nu se mai pot folosi  Preluarea materialelor sosite in fabrica, depozitarea si distribuirea lor in productie  Verificarea cantitatilor conform listelor de material cerute in productie - Asteptam CV-ul la adresa de mail: recrutare[around]amakron.com - Relatii la telefon 0268420820. *Prin transmiterea si/sau completarea datelor cu caracter personal, va dati acordul expres ca acestea sa fie folosite in vederea identificarii unui loc de munca.

 • Caut de munca ca paznic,nu am atestat

 • Posesor permis categoria B caut de munca in Austria ca sofer sau muncitor in fabrica vb putin Germana

 • Esti student sau absolvent pasionat de vanzari, peisagistica si plante? Noi suntem compania in care sa iti incepi cariera. Angajam agent de vanzari care sa promoveze produsele si serviciile companiei noastre pe intreg teritoriul Romaniei. Nu conteaza unde domiciliezi, poti acum sa lucrezi cu noi fara sa te relochezi. Iti oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata Training de profil Pachet salarial atractiv Trimite-ne CV-ul tau la adresa office@badinsistem.ro

 • Firma de administrare blocuri, servicii de curatenie si amenajare spatiu verde oferim preturi competitive in deplina legalitate, corectitudine, onestitate, transparenta totala, profesionalism! Avem experienta solida in recuperarea datoriilor de la restantieri. Pret administratie bloc pe apartament in blocurile turn (10 etaje) sau la cate doua scari de 4 etaje: 13 RON / apartament / luna. Pret pe apartament la cate o scara de 4 etaje: 15 RON / apartament / luna. Firma noastra garanteaza continuitate si stabilitate prin obtinerea noului tip de atestat pentru administrator de condominii impus de Legea 196/2018.

 • Transportam orice doreste clientul.La cele mai mici preturi negociabile, Va livram la domiciliu orice cantitate de produse.-Mobila,electrocasnice,Materiale de constructi. Ridicam moloz,deseuri si ce nu va mai trebuie.

 • Transport intern extern:mobila,electrocasnice,moloz,materiale de constructi,diverse.La cerere va oferim echipa pentru incarcat descarcat,cu accesorii de siguranta a marfi:chingi,funi,folie,corzi.

 • Doresc angajare ca sofer detin permis cat.b serios punctual buna cunoștință a orașelor din tara experiența in distribuție. Fara evenimente rutiere. Nefumator antialcol. 0723712819

 • Caut de lucru ca sofer cat b!am experienta pe transport marfa si persoane,intern-extern!permis cat b+c+e!ofer seriozitate!

 • Angajam personal vanzare, oferim salariu in functie de experienta, program de lucru flexibil. Cerinte cursuri medii, abilitati de comunicare, aspect fizic placut , nu este neaparat necesara experienta. Cei interesati pot suna pentru detalii sau pot depune CV-urile la adresa de e-mail: shanhaytimisoara@gmail.com

 • Salveaza cautarea