Anunțuri
Personal Fast Food Dambovita Disponibil din: 2021-0-23-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Tower's Pub angajează Dorim să ne mărim echipa și suntem în căutare de: - sofer livrator Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre sau să aflați mai multe detalii, vă rugăm să ne sunați la numărul
-
Echipa noastra este in cautare de personal bucatarie pentru un nou fast food ce reinterpreteaza traditionalul romanesc, aflat in Targoviste Acesta se va deschide in Dambovita Mall in luna Iunie. Daca ai experienta in: -asistent manager -casier -bucatarie sau ai o pasiune pentru a invata, te asteptam cu un mesaj care sa contina CV-ul complet, pentru a discuta mai multe detalii:)
-
Angajez personal Fast Food in Targoviste. Detalii la telefon.
-
Angajam shaormar cu experiență pentru o locație nouă în Dărmănești ! Program de lucru, 2 zile 2 zile Mai multe relații la telefon.
-
SMOLS vine in orasul tau! Hai in echipa! Esti o persoana energica, care accepta provocarile si care doreste sa lucreze intr-o echipa dinamica? Hai sa fim colegi si sa construim impreuna echipa! Despre tine: - Studii medii finalizate - Atitudine pozitiva orientata catre client - Abilitati de lucru in echipa - Disponibilitate lucru in ture Ce vei face? - Mereu la locul potrivit- in linia de servire sau in bucatarie, tu esti cel care ofera produsele clilentilor - Vei invata despre produse, materii prime, termene de valabilitate, echipamente - Asigurarea unui mediu placut si curat in restaurant Beneficii: - Abonament medical - Flexibilitaate in stabilirea programului - 21 zile de concediu - 50% reducere la produsele din restaurant in timpul pauzei de masa - Bonus de performanta - Prima de sarbatori
-
Esti potrivit a daca: - experienta minim 1 an intr-un post similar - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - controlul calitatii produselor, servirea clientilor si atingerea indicatorilor planificati: - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - stabilirea necesarului de materie prima - organizarea programului de lucru - urmarirea calitatii preparatelor, cantitativ si calitativ.