Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dambovita

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 460 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajez vanzatoare magazin electrice zona Pavcom Targoviste Relatii la tel Salariu 1500-2000 net

 • Caut femeie pentru îngrijire bătrână in orașul Tg Jiu .detalii

 • 5

  Caut femeie fara obligati stabila pt a locui cu bolnavul prs in scaun rulant 32 ani,oferind mancare cazare salariu 1400 lei lunar detali la nr tel 0735056407

 • 3

  Angajez personal la covrigarie in Pucioasa , program lucru luni -viner 6.30 -15 30i , cu care de munca, , f serioasa , salariu 2550 brut , 1550 net

 • 1

  Se caută vânzătoare pentru un magazin mixt situat in Tartasesti, sat Gulia. Dorim o persoana punctuală, serioasă, cu capacitatea de a lucra cu oamenii și in echipa. Pentru detalii, va rog contactați-ne la tel: . Va mulțumim!

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA 0 sapte doi opt 840641 SE OFERA: Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 CERINTE: Studii medii; Punctual, responsabil și organizat; Disponibilitate pentru deplasări. Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite; Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii. - Pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță); Descrierea companiei: PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA 0 sapte doi opt 840641

 • 13

  Caut un ingrijitor de animale, eventual cu familie, sa se mute intr-o localitate langa Bucuresti (sat Baldana, comuna Tartasesti) pentru a avea grija de o mica ferma. Ofer casa cu curte langa Bucuresti, fara plata vreunei chirii. Ofer un salariu de 400 USD lunar. Doritorii trebuie sa aiba intre 25 si 45 de ani, sa fie harnici si trebuie sa aiba experienta in ingrijirea animalelor. Sunati la 0720.231.000 pentru detalii suplimentare.

 • SC RIVIERA - DIANELLE SERV SRL - Jud Dambovita angajeaza: - 2 posturi "femeie de serviciu" COD COR 911201 CV-urile se depun pana la data de 30 septembrie 2022, iar interviul/selectia va avea loc in data de 03 octombrie 2022 ora 10:00. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr.de tel:

 • 6

  Angajez patiser in oraul Pucioasa doar persoane f.serioase , program luni -vineri 6.30 -15.30 , salariu 2550 brut , 1550 net

 • 6

  CUNOSTINTE DESPRE SISTEMELE DE ALARAMA SI SUPRAVEGHERE VIDEO DORINTA DE A ACUMULA NOI CUNOSTINTE IN DOMENIU CARNET CONDUCERE CATEGORIA B PREFERABIL DOMICILIU IN tARGOVISTE SALARIZARE IN FUNCTIE DE CUNOSTINTE SI IMPLICARE IN CADRUL FIRMEI. MINIM 2000 LEI - MAXIM 4000 LEI TELEFON SI MASINA DE SERVICI.

 • 2

  Angajez lucrator pentru spalatorie covoare, posesor permis de conducere cat B. CV-urile se pot depune la magazinul de mobila de la Casa Sindicatelor.

 • 1

  Angajez lucrator pentru spalatorie covoare, posesor permis de conducere cat B. CV-urile se pot depune la magazinul de mobila de la Casa Sindicatelor.

 • 5

  Cerințe: cunostinte operare PC, creare de documente, arhivare, trimiterea de emailuri, corespondenta etc. Condiții: foarte bune Responsabilități: - indeplinirea activitatilor zilnice de secretariat - preluarea si directionarea apelurilor telefonice - primirea vizitatorilor si anuntarea persoanelor de contact din societate - preluarea, inregistrarea, distribuirea la compartimentele implicate, indosariere si arhivarea corespondentei si a mesajelor primite din partea partenerilor, clientilor si a celorlalti angajati

 • 4

  -personal priceput la coaserea de mana/repansat ( repararea defectelor la tesaturi ) -confectioneri pe masini simple de cusut -incepatori/operator pentru masini de incheiat tricot ( KETT - asamblare tricot ) -personal departament CTC ( control tehnic de calitate ) Oferim; -plata la timp a salariului ( salariul se va discuta la interviu ). -tichete de masa -transport asigurat din diferite localitati invecinate orasului Gaesti ( rute prestabilite ) Pentru programare la interviu va rog a trimite C.V-ul la adresa de e-mail din anunt.

 • Angajăm bucătăreasă/persoană pricepută în bucătărie cu sau fără experiență la o autoservire ce va vinde exclusiv la pachet. Salariu atractiv. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon din anunț.

 • Hai și tu în echipa Heisterkamp dacă îți dorești un loc de muncă stabil, de încredere și sigur! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Îți oferim: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde, Gent); -oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Este necesar să ai: -permis de conducere categoriile C + E; -certificat de pregătire profesională ADR (colete); -certificat de pregătire profesională; -card tahograf; -motivație, seriozitate și profesionalism; -cunoștințe minime de limba engleză.

 • Firma serioasa angajeaza baiat pentru postul de vulcanizator auto! Pt mai multe detalii va rog sa ma sunati la nr de telefon:

 • Magazin universal nou situat la principala Gheboieni , salariu atractiv

 • 3

  Cerinte - serios/oasa, ordonat/a, disciplinat/a, cu simt de raspundere -experienta in domeniu intre - 2 ani - 5 ani -cunostinte privind norme de inventariere a stocurilor, a sistemelor de codificare a produselor -cunostinte de operare PC ( word, excel ) Responsabilitati principale -supravegheaza descarcarea/incarcarea, manipularea marfurilor in/din autovehicule de catre manipulanti, receptionarea, transportarea marfurilor in/din depozite cu transpaletii din dotare, aranjarea acestora in autovehicule/pe rafturi sau in stive, urmareste conditiile de pastrare, depozitare; -la primirea marfurilor este obligat sa verifice numarul coletelor, starea ambalajelor si greutatea expeditiei; natura marfii, semnele sau marcajele puse de expeditor; -realizeaza receptia bunurilor daca acestea corespund calitativ si cantitativ cu datele inscrise in documentele de insotire a loturilor de produse aprovizionate/comercializate/livrate, verifica la sfarsitul zilei de lucru cantitatile de marfuri din depozit, conform normelor interne ale societatii; -tine evidenta produselor aprovizionate si livrate in societate, intocmeste corect si complet documentele necesare ( raport de aprovizionare/livrare, fise de magazie, facturi fiscale, chitante fiscale, avize de insotire a marfurilor ); -verifica distribuirea bunurilor in cadrul unitatii, evalueaza necesarul pentru reinnoirea stocului minim si comunica in scris propunerile de aprovizionare; -efectueaza inventarieri periodice si participa la realizarea inventarului anual a bunurilor din depozit alaturi de comisia de inventariere; Oferim: - salariu net 2500-3000 lei - plata la timp a salariului - transport asigurat pe diferite rute prestabilite in jurul orasului Gaesti Pentru trimitere C.V. la e-mail: [email protected] trerofashion.ro

 • Salveaza cautarea