Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Personal Fast Food Suceava - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  FAST FOOD nou în Suceava angajează : coleg SHAORMAR

  FAST FOOD DIN SUCEAVA ANGAJEAZĂ ÎN CONDIȚII AVANTAJOASE : COLEG SHAORMAR Shaormerie nouă în Suceava (situată pe strada Mărășești, pe lângă Policlinică) angajează coleg pentru postul de PREPARATOR SHAORMA OFERIM : transport seara acasă (dacă e cazul) pe raza municipiului Suceava și împrejurimi; program de lucru de 2 zile muncite, 2 zile libere; forme legale de muncă; carte de muncă FULL-TIME; disponibilitate : imediat; mâncare zilnic ; echipament muncă; posibilitate reală de avansare, in funcție de dvs; salarii începând de la minim 3000 lei în mână, (diferă în funcție de experiență și disponibilitate). procent din vânzări Detalii despre job la telefon.

 • 3

  Companie Intr-o continua expansiune cauta colegi pentru mai multe locatii din Suceava !

  Avem nevoie de : - Casieri; - Vanzatori si preparatori produse fast food si grill; - Preparator produse patiserie si sandwich-uri; - Preparator comenzi : paste si pizza ; - Pizzeri cu experienta. Suntem in cautare de personal cu experienta dar nu numai, daca ai dorinta de a invata si motivatia muncii, esti binevenit in echipa noastra . Bunul simt si seriozitatea dorim sa fie calitatile de baza ale viitorilor nostri colegi. Pachetul salarial, beneficiilie si programul difera in fuctie de post, locatie si experienta, de aceea asteptam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos pentru a discuta toate detaliile de care aveti nevoie. Succes !

 • 1

  Angajam vanzatori si preparatori pentru fast food si grill in Suceava!

  Suntem in cautare de noi colegi pe partea de vanzare si preparare fast food si grill. Locatiile sunt la Metro Jumbo Centru Carrefour Piata Burdujeni. Cu sau fara experienta! Avem nevoie de personal pe perioada verii si pe o perioada indelungata. Program de 2 cu 2, de la ora 08:00-20:00. DETALII SUPLIMENTARE la numarul de telefon: zero sapte cinci sapte unu sapte cinci noua sase unu.

 • Angajez personal în Rădăuți!

  Angajez pizzer și ospătar în Rădăuți cu data de 1.06! Pentru mai multe detalii vă rog să sunați la numărul 0sapte44doi806zero1

 • 3

  FAST FOOD nou în Suceava angajează : colegă CASIER DISPECER

  FAST FOOD DIN SUCEAVA ANGAJEAZĂ ÎN CONDIȚII AVANTAJOASE : COLEGĂ CASIER DISPECER Shaormerie nouă în Suceava (situată pe strada Mărășești, pe lângă Policlinică) angajează coleg pentru postul de PREPARATOR SHAORMA OFERIM : transport seara acasă (dacă e cazul) pe raza municipiului Suceava și împrejurimi; program de lucru de 2 zile muncite, 2 zile libere; forme legale de muncă; carte de muncă FULL-TIME; disponibilitate : imediat; mâncare zilnic ; echipament muncă; posibilitate reală de avansare, in funcție de dvs; salarii începând de la minim 2750 lei în mână, (diferă în funcție de experiență și disponibilitate). procent din vânzări Detalii despre job la telefon.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Suceava

Localități

Salvează căutarea