Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Suceava

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Hotel La Sura Getilor din Suceava (iesirea spre falticeni zona Galeria mall) angajeaza ospatarita cu experienta. Cautam persoane serioasa, pe termen lung care isi doresc sa evolueze impreuna cu noi. *Exclus minori si sezonieri. *Program de lucru 2/2. 7-22 *Salariu 1800- 2000 lei / luna

 • Cabana Sura Getilor Arinis din Gura Humorului - Voronet (strada care duce la partia de ski Soimul) angajeaza ospatarita cu experienta, bucatar. Cautam persoane serioasa, pe termen lung care isi doresc sa evolueze impreuna cu noi. *Exclus minori si sezonieri. *Program de lucru 2/2. 8-22 *Putem oferii si cazare dupa caz. *Salariu 1900- 3000 lei / luna in functie de post si experienta.

 • 8

  Cautam sa angajam o persoana pentru intretinerea pensiuni, curtii, centralei pe lemne. Salariu motivant.

 • 1

  caut de munca ca bucatar sau ajutor bucatar

 • E ti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Crew Lucrator restaurant McDonald's. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitate. Principalele resonsabilitati: Lucrezi in toate zonele restaurantului bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; Servirea clientilor McDonald s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: Pachet salarial atractiv (incepand de la 2000 RON - salariu net + tichete de masa pentru norma intreaga de 8 ore); Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Flexibilitate îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucre; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Proces rapid de promovare ; Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare; Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale. Profilul cautat: Studii medii finalizate; Atitudine pozitivă și orientare către client; Atitudine proactive; Abilități de lucru în echipă; Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate.

 • 5

  Angajam personal pt restaurant nou in Radauti.: -bucatar -ajutor bucatar -barman -ospatar. Pentru detalii sunati la .

 • Angajam personal ptr.Pensiunea Elegance 4* din Gura Humorului : bucatar,receptioner,ospatar . Oferim salariu motivant ,masa si cazare daca este nevoie . Ptr. mai multe informatii sunati la .

 • 3

  hands on . Cautam o persoana dinamica pentru a se alatura echipei noastre .

 • 14

  Angajez personal magazin mixt in Gura Humorului. Relatii la telefon: 0743/165.385

 • 1

  Angajez vânzător segmentul HoReCa Spălătorie așternutul, perdele...

 • Restaurant Zona angajează bucătar, ajutor bucătar

 • Caut loc munca bucătar pe litoral ,sezon 2021 .Cazare si masa suportată de angajator Am experienta de 25 de ani ca bucătar.

 • 8

  Pensiunea Hanul Voievozilor din Horodnic de Sus , judet Suceava , doreste sa-si mareasca echipa angajand: - Ospatari si ajutor de ospatar - Ajutor de bucatar -Lucratori in bucatarie Va stam la dispozitie intre orele 09.00-18.00 la sediul societatii din Horodnic de Sus pentru a va oferi mai multe detalii privind posturile oferite , sau telefonic la sau C.V. pe adresa de e-mail

 • caut personal pt. Restaurant italian din Germania se oferă cazare și mâncare contract de munca salar atractiv posturi ospătari spălat vase vândut înghețata

 • 7

  Complex turistic, situat in comuna Vama, judetul Suceava, angajeaza: -sef restaurant -barman/ospatar -receptioner -camerista -ingrijitor spatii verzi -personal tehnic -lucrator bucatarie Pentru relatii telefon:

 • 6

  Bună ziua! O pensiune turistică din Molid, Vama are următoarele posturi disponibile: - Ospătari - Sef de sală Pentru detalii despre interviu vă rugăm să sunati la numărul de telefon afisat iar pentru transmiterea CV-ului vă rugăm să trimite i un e-mail la adresa lidana2005 urmata de terminatia specifica unei adrese de yahoo. Numarul de telefon este cel al administratorei de pensiune

 • Cerinte : - bucatarul ar trebui sa aiba experienta relevanta in pregatirea sandviciurilor (specificul restaurantului e pregatirea sandwich-urile cu homar). - experiență intr-un post similar în pregătirea diferitelor produse proaspete și specialități; - cunostinte de limba franceza obligatorie ; - persoană energică, dinamică i bine organizată, responsabila, capabila de lucru in echipa ; - seriozitate si dorinta de munca ; Beneficii: Se ofera o perioada de formare si acomodare ; Posibilitatea unui contract de munca pe o perioada nedeterminata ; Plata salariului o data pe luna în contul bancar ; Avans posibil după doua săptămâni de munca ; Cazarea asigurata gratuit ; Posibilitatea de a lucra intr-un grup faimos de restaurante din Paris. NU PERCEPEM COMISION! Așteptăm întrebări și cv-uri pe adresa: Detalii la telefon : Sau mesaj in privat.

 • Detalii la numatul de telefon : Se ofera: - un tarif orar de 10 e net/ ora lucrata + cazare asigurata + 3 mese pe zi; Se cere : - cunostintele de limba engleza obligatorii; - permis categoria B reprezinta un avantaj; - Seriozitate si dorinta de munca; - Conditie fizica buna. NU PERCEPEM COMISION!

 • 2

  LA FONTANA Braserie din Iulius Mall Suceava angajează personal(ospătar, ajutor ospătar, barman, ajutor barman, bucătar, ajutor bucătar) cu și fără experiență. Oferim training. Program flexibil.

 • Salveaza cautarea