Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Spalator vase - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Goleg(a) la vase si curatenie

  Restaurant zona metrou P-ta Romana, pentru spalat vase si curatenie, 2 zile cu 2 zile, 10:30-23:30, salariu in mana 3000 Lei + bacsis + masa + transport, contract de munca perioada nedeterminata. Restaurant situat in zona metrou Piata Romana angajam un coleg la vase si curatenie. Candidatul ideal este o persoana muncitoare careia ii place curatenia. Sarcinile principale sunt curatenia in restaurant si spalarea vaselor.

 • 3

  Restaurant Lloyd: personal la vase

  Restaurantul Lloyd din Piața Victoriei angajează personal în bucătărie pentru spălat vase.

 • 1

  Spalator de vase

  Pentru restaurant in centrul comercial AFI Cotroceni, recrutam Muncitor Bucatarie - Spalator vase. Rolul presupune asigurarea curatarii si spalarii corecte a vaselor si a echipamentului de bucatarie pentru a mentine igiena si eficienta bucatariei restaurantului . Responsabilitati: Spalarea, clatirea si uscarea vaselor si a ustensilelor de bucatarie. Asigurarea curateniei si igienei riguroase a vaselor si a zonei de spalare. Manipularea si depozitarea corecta a vaselor spalate pentru a evita deteriorarea sau contaminarea acestora. Respectarea procedurilor si regulamentelor de siguranta alimentara. Colaborarea cu echipa de bucatarie pentru a asigura fluxul eficient de lucru. Mentinerea si curatarea regulata a echipamentelor de spalare. Asigurarea disponibilitatii suficiente de vase si echipamente de gatit pentru a satisface nevoile restaurantului. Contribuirea la igiena generala a restaurantului, inclusiv curatarea periodica si dezinfectarea zonelor de lucru. Mentinerea curateniei in zona de luat masa si mentinerea curateniei in zona de toalete. Raportarea defectiunilor echipamentelor sau a necesitatii de inlocuire a vaselor. Doar candidatii eligibili vor fi contactati in maxim 2 saptamani. Toate informatiile vor fi tratate ca fiind strict confidentiale.

 • 3

  Spalator Vase - British School of Bucharest

  Cautam spalator de vase pentru bucatarie cu activitate de cantina in Voluntari, jud. Ilfov (British School of Bucharest). Programul este L-V, in doua ture (7:00-16:00 si 10:00-19:00). Cerinte minime: - cel putin 1 an experienta, - referinte pozitive (la cerere) - atitudine proactiva si orientat spre calitate.

 • Cautam spalator de vase

  Căutam spălător de vase pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon

  Repostat automat
 • cautam coleg colega

  Terasa in Herăstrău Park angajam coleg colega la vase,curățenie ! Salariu + tips& alte bonusuri . program 4 zile pe săptămână .daca te interesează mă poți contacta zilnic intre 12:00 și 20:00

 • 8

  hotelul Hilton Garden Inn din Otopeni angajeaza Spalator Vase

  Hotelul Hilton Garden Inn Otopeni angajeaza Spalator Vase. Solicitam seriozitate, atentie la detalii, mod de lucru curat si ingrijit, responsabilitate. Oferim seriozitate, salariu competitiv, conditii de munca adecvate.

 • Sc Sattva SRL

  SC SATTVA SRL - Jud. Cluj, angajeaza 10 posturi de lucrator bucatarie (spalator vase mari) Cod COR 941201 - scoala generala. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .

 • Angajam spalator vase!

  Restaurant angajeaza spalator vase.

 • Femeie vase - restaurant Gedi

  Restaurantul Gedi angajeaza femeie la vase la restaurantul Gedi situat in zona Diham (Bulevardul basarabia, nr 176B, sector 2). Bonuri de masa, transport la plecare, o masa zi, prime de sarbatori, contract de munca pe perioada nedeterminata. Ne poti contacta la

 • 1

  oferte de munca

  Autoservire restaurant metrou Pipera, ajutor bucatar. Tel:

 • Angajam femeie de serviciu la vase si curatenie

  loc de munca stabil, placut si curat; angajare perioada nedeterminata; masa calda in ziua de lucru; apa alcalina Kangen si cafea; Program: 2 zile cu 2 zile libere Salar in functie de experienta plus tichete de masa, tichete cadou de sarbatori Se cere : Seriozitate, disciplina telefon

 • 1

  Angajare Bucatar sau servire Linie Calda

  Angajam bucatar - restaurant cantina. Zona Aviatiei, Strada Gara Herastrau Nr. 4 Cladirea: Green Court Program Luni-Vineri de la 06:45 la 15:15 Contract munca 8 ore. Sambata și Duminica - Închis Zile libere de sărbători. 1 masă pe zi. Avans și Lichidare.

 • 8

  Angajam spalator vase si curatenie

  Restaurantul nostru caută un spălător de vase și responsabil de curățenie pentru a se alătura echipei noastre.

 • 3

  Restaurant Bavette angajează femeie la vase 3000 Ron

  Restaurantul Bavette angajează femeie la vase, locație noua pe bv Unirii în incinta hotelului Union Plaza. Programul este de 2 2 de la 10:30 la 23:00 se asigura transportul plus tips

 • 92

  Restaurant Autoservire

  Angajam bucatar cu experiență pt Autoservire. Program Luni-Vineri,Smabata si Duminica liber. Salariul se discuta in baza unui interviu,experienta in domeniu necesara si constitue un avantaj.

 • 1

  restaurant poiana brasov angajam ospatar si bucatar

  restaurant poiana brasov angajam ajutor ospatar, ospatar, bucatar experienta constituie un avantaj 1 masa zi si transport din Brasov asigurat salariu 3000 - 7000 lei nu oferim cazare

 • 30

  Angajam spalatori de vase in Olanda

  GP-Connect este o agenție de recrutare olandeză în plină creștere, care recrutează și oferă personal cu experiență, pentru clienți din Olanda, Franța, Belgia, Germania, Austria și Luxemburg, în domeniul ospitalității. GP-Connect caută spalatori de vase cu experiență în același domeniu și cunoștințe bune de engleză (minim B1-2) pentru parcuri de vacanță și hoteluri de renume, precum RCN Vakantieparken, Roompot, Hutten, Van der Valk, Fletcher Hotels, Sunweb Group etc. Cerințe: Limba engleză la nivel bun, Experiență pe același post , Abilitatea de a învăța lucruri noi, Motivație pentru a oferi un serviciu deosebit oaspeților, Om cu spirit de echipă, capabil să lucreze într-o echipă internațională Beneficii: Salariu în intervalul 1700-2100 EUR, plătit saptamanal, Cazare asigurată (gratis sau maxim 400 /lună, în funcție de zonă și preferințe personale), Muncă cu normă întreagă (38 de ore cu posibilitate de ore suplimentare), 18% bani de vacanță Sunt acceptate cuplurile Contract de muncă conform legislației olandeze, Asigurare de sănătate integrală și contribuție la pensie acoperite, Lucru într-un lanț hotelier sau în parcuri de vacanță, Lucru într-o echipă internațională, Suport cu autoritățile locale (BSN).

Salvează căutarea