Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca in Horeca, turism Timisoara Timis - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Restaurant Lloyd: personal la vase

  Restaurantul Lloyd din Piața Victoriei angajează personal în bucătărie pentru spălat vase.

 • 23

  Receptionera sala sport

  Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la Recepția Smartfit CETATII ești invitat să ne transmiți CV-ul tău sau direct la recepție Căutăm persoane care se simt bine în sală, apreciază interacțiunea cu oamenii și își doresc să contribuie la misiunea noastră, prin abilitățile lor. Experiența nu e obligatorie.

 • Angajam femeie de serviciu

  SC PHARAOHS CERAMICS SRL angajeaza: -femeie de serviciu

 • 30

  Barmani /Barmanite si Ospatari / Ospatarite

  Barmani /Barmanite si Ospatari / Ospatarite ptr. terasa in Complexul Studentesc. Se ofera program atractiv si venituri peste 3700 lei net/luna din tichete de masa, salariu si ciubuc.

 • 1

  Barman la restaurant Lloyd

  Restaurantul Lloyd din Piața Victoriei din Timișoara angajează barman. Oferim detalii despre program și beneficii și programare pentru interviu la telefon.

 • 22

  Angajez lucratori servire fast food

  Stavros Gyros angajeaza lucratori comerciali pentru servire clienti.Punct de lucru din Timisoara, str. Calea Torontalului 25. E necesara experienta de lucru ,dar pentru cei cu abilitati, se poate invata rapid la locatie. Carte de munca .Salar atractiv.

 • Angajez barmani,ospatari

  Angajam barmani si ospatari pentru terasa La Givan,situata pe malul raului Bega, Bul. Vasile Parvan 13, vis a vis de facultatea de chimie .Program full time , carte de munca,asigurari medicale, salar intre 4000 si 6000 lei pentru full time.

 • 3

  Angajam PIZZER cu experienta

  Angajam PIZZER cu experienta care sa detina bune abilitati de comunicare, dexteritate si viteza de lucru. Cautam un coleg care isi doreste un job stabil pe perioada indelungata. Salariu+ masa asigurata.

 • 20

  angajam BARMAN

  Angajam barman cu experienta in domeniu. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, mancare asigurata, apa si 2 cafele, locatie de top in Dumbravita, program de 2 2 zile. Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, esti o persoana dinamica si plina de viata, te asteptam cu drag sa ne cunoastem!

 • 9

  OSPATAR Mic Dejun la Opera Hotel Timisoara

  Opera Hotel este în căutarea unui ospătar talentat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre de ospitalitate de top. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic și prietenos, aceasta ar putea fi o oportunitate perfectă pentru tine! Responsabilități: Primirea oaspeților și îndrumarea acestora către mese Servirea mâncărurilor și băuturilor conform standardelor noastre Asigurarea unei experiențe plăcute și de calitate pentru clienți Cerințe: Experiență anterioară în domeniul ospitalității reprezintă un avantaj Abilități excelente de comunicare și relaționare Atenție la detalii și orientare către satisfacția clienților Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat Flexibilitate în programul de lucru Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un hotel de lux Training și dezvoltare profesională continuă Mediu de lucru plăcut și echipă prietenoasă Pachet salarial atractiv și beneficii suplimentare Oportunități de avansare în cadrul companiei Dacă ești pasionat de industria ospitalității și ai abilitățile necesare pentru a oferi servicii de calitate superioară, te invităm să aplici pentru poziția de ospătar mic dejun la Opera Hotel. Așteptăm cu nerăbdare să faci parte din echipa noastră!

 • 4

  Bucatar

  HOTEL CONTINENTAL **** Timisoara CAUTAM - BUCATAR PASIONAT - experienta de minima 2- 3 ani Va asteptam !!! Restaurant .

 • 3

  Angajăm personal horeca

  Angajăm pentru terasă- restaurant cu specific grecesc barmani ,ospătari, bucătari. Locația este situată pe malul râului Bega, vis a vis de Universitate. Program de lucru - 2 zile lucrătoare, 2 zile libere. Tel

 • Hotel Royal Plaza angajeaza ospatar barman

  Dacă ai o experiență convingătoare sau dorești să-ți transformi pasiunea în meserie ne poti contacta

 • 2

  Angajam personal restaurant

  Angajam ospatar(ă)-barman(ă) in zona Dumbravita si Piata Unirii,program 2 zile cu 2 zile libere

Salvează căutarea