Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Hunedoara Craciunesti

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cautam urgent pentru un angajator de prestigiu din Germania electricieni constructii civile. Descrierea postului-va ve-ti ocupa an principal cu confectionarea si montajul instalatilor de paratraznet si a prizei de pamant. -Masurarea parametrilor la instalatile electrice. -Montajul instaslatilor electrice aferente utilajelor termice si tehnico-sanitare. -Montajul instalatilor electrice interioare-exterioare de uz general. -Remedierea defectiunilor aparute la instalatile electrice. -Plecare urgenta mai multe detali la 0733017702.

  • Sunteti interesat de un loc de munca bun, sigur si bine platit in strainatate? Firma noastra colaboreaza cu angajatori nemti care cauta muncitori seriosi si cu rezistenta fizica pentru domeniul agriculturii, la cules de rosii. Despre oferta noastra: -Cazarea este in cladiri de tip vila, cu cate 6 camere a cate 3 persoane/camera. Sunteti cuplu? Nu este nici o problema, pentru ca in acest caz, angajatorul ofera camera separata de cuplu. -Aveti asigurata o masa pe zi. Transportul este organizat in grupuri, iar plecarile se fac din municipii. Plecarile se fac pe baza de programare cu minim o saptamana inainte de data plecarii. Salarul este de 1200 euro net/ luna Programul de lucru este de 8 ore pe zi cu weekend liber. Orele suplimentare se platesc cu 10 euro/ora. Daca exista seriozitate, dorinta si va incadrati in varsta cuprinsa intre 18-59 ani, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0748497645 sau 0733017702 de luni pana vineri, intre orele 9-16:30.

  • Angajator german in cautare de soferi pentru distributie de vopsele. Primele 2 saptamani veti fi instruit si veti avea un coleg cu Dumneavoastra pentru a va ajuta la cunoasterea traseului iar dupa cele 2 saptamani veti lucra singur pe baza de GPS. Se lucreaza 8 ore pe zi cu 2 zile pe saptamana libere . Se ofera cazare plus o masa din partea amgajatorului. Salarul este de 1500 € net. Pentru informatii suplimentare sunat la numarul 0737142979

  • Sunteti interesat de un loc de munca bun, sigur si bine platit in strainatate? Firma noastra colaboreaza cu angajatori nemti care cauta muncitori seriosi si cu rezistenta fizica pentru incarcator/descarcator de bagaje la aeroport, in Berlin. Despre oferta noastra: -Cazarea este in apartamente si se stau a cate 2 persoane/camera. Sunteti cuplu? Nu este nici o problema, pentru ca in acest caz, angajatorul ofera camera separata de cuplu. -Aveti asigurata o masa pe zi. Transportul este organizat in grupuri, iar plecarile se fac din municipii. Plecarile se fac pe baza de programare cu minim o saptamana inainte de data plecarii. Salarul este de 1500 euro net/ luna Programul de lucru este de 8 ore pe zi cu weekend liber. Orele suplimentare se platesc cu 10 euro/ora. Daca exista seriozitate, dorinta si va incadrati in varsta cuprinsa intre 18-59 ani, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0726297764 sau 0733017702 de luni pana vineri, intre orele 9-16:30.

  • Cautam lPERSONAL AN GERMANIA PENTRU FABRICA DE METALURGIE SALARUL ESTE DE 1400 EURO NET .CHIRIA ESTE DE 100 DE EUR VOR FI INCLUSE SI UTILITATILE SE VA LOCUI AN CAMINE DE NEFAMILISTI SI SE VA STA 2 PERSOANE .MUNCA ESTE DE AMBALATOR BANDA. CERINTE/ STUDII MEDII 8 CLASE,DISPONIBILITATE DE A LUCRA AN 3 SCHIMBURI DESCRIEREA POSTULUI/VETI EXECUTA OPERATIUNI DE AMBALAT .MENTINE ORDINEA,VETI EXECUTA OPERATIUNEA DE CANTARIRE VERIFICAREA CALITATI.AMBALARE INDIVIDUALA AN DISPLAI SAU AN BAX. ..TEL 0737142979

  • Electrician pt Germania .cautam electricieni an constructii descrierea postului=confectionarea si montajul instalatilor paratraznet si a prizei.masurarea parametrilor , montajul instalatilor electrice,remedierea defectiunilor aparute la instalatia electrica PLECARI URGENTE,TEL 0737142979 SE CERE EXPERIENTA SI CALIFICARE.

  • Salveaza cautarea